09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Vasa prognoza utakmice ? (by B0SANAC)

Pobjeda BiH
113
40%
Nerijeseno
54
19%
Pobjeda Meksika
115
41%

Ukupno glasova: 282

Pauk
Kontakt:

Re: 09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Pauk » 12 jan 2011, 15:28

Vjerovatno remi, ocekujem dobro igru i mnogo golova i puno nasih navijaca.

Ima jedno 10000 Bosanaca u Atlanti i okolini plus ostali Bosanci koji ce doci na tekmu iz SAD-a i Kanade.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 13 jan 2011, 01:19

Samo će nas **** njihova brzina,ljudi trče 100 na sat... :mrgreen:

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 13 jan 2011, 12:52

u sjecanju su mi neke dobre tekme u ovom terminu, mislim 2-2 protiv Velsa, pa zatim 2-2 sa Japanom, ovo je ovako na prvu loptu, ipak mislim da su meksikanci malo bolji te tipujem da ce dobiti.
Cuva Bog Zelju svog!

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 18 jan 2011, 11:37

Sušić: Niko neće dobiti dovolu da propusti Meksiko

Reprezentaciji Bosne i Hercegovine bliži se prijateljska utakmica protiv Meksika koja bi trebala biti odigrana 9. februara. Zapravo, kod nas će to biti 10. februar, u rano jutro.
Selektor Safet Sušić već odavno razmišlja o okršaju s jednom od najatraktivnijih reprezentacija svijeta, ali s objavom spiska pozvanih igrača neće žuriti. Pape je još u Parizu, a u Sarajevo dolazi početkom sljedeće sedmice, kada će saopćiti popis kandidata.

Čekam još jedan vikend, da vidim da li će i kako će ko igrati i ima li povreda. Nema potrebe za žurbom - rekao nam je selektor za Dnevni Avaz.

Otkrio je da neće biti nikakvih iznenađenja na spisku.

Nema razloga da nešto posebno mijenjam. Posljednja utakmica protiv Slovačke protekla je onako kako smo svi očekivali. Pozvat ću 20 fudbalera, a to će praktično biti isti igrači koji su putovali u Bratislavu. Imam još nekoliko dana da odlučim da li ću još koga pozvati, u što ipak sumnjam - dodao je Sušić.

Na spisku neće biti Semira Štilića, pošto je selektor odlučio uslišiti molbu njegovog kluba Leha i ostaviti ga na pripremama ekipe za važan meč Evropske lige. Svi ostali će biti tu, uključujući i Senijada Ibričića. Naš veznjak je iz Hajduka prešao u Lokomotiv, koji do marta neće početi s ligom. Iako se postavlja pitanje koliko će tada biti spreman, Ibričić će biti na spisku.

Neću više nikoga pustiti. Igramo s Meksikom, vrlo snažnom selekcijom, i na terenu želim naš najbolji tim, onaj koji će igrati i protiv Rumunije - napomenuo je Sušić.

Pape nije propustio gledati debi Edina Džeke u dresu Mančester sitija. Pitali smo ga za komentar:

Odigrao je veoma dobro, naročito u drugom poluvremenu. Međutim, malo me brinu njegovi saigrači. Tevez igra odlično, ali to je fudbaler koji gleda lični interes i razmišlja samo o tome kako će on zabiti gol. Džeko je u nekoliko navrata bio u dobroj situaciji, ali mu nisu dali loptu. Treba mu neko ko će dati zadnji pas, kao što je radio Zvjezdan Misimović. Takvog u Citiyu u subotu nisam vidio. Ipak, najbitnije je da je dobro počeo. To je odlično i za njega i za reprezentaciju - rekao je Sušić.

Na pitanje o Ibričićevom transferu u Lokomotiv, selektor Sušić je kazao:

Sigurno će mu trebati adaptacija, ali ako je on zadovoljan, a očito da jeste, vjerujem da će sve proći bez problema - tvrdi Sušić.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 18 jan 2011, 17:33

slika slika
Mexiko - Bosna i Hercegovina
09.02.2011
02:00: h
BHT1

Mexico: (igraci koji su nastupali u zadnjoj utakmici)

1 GK Guillermo Ochoa
12 GK José de Jesús Corona
2 DF Francisco Javier Rodríguez
3 DF Carlos Salcido
5 DF Leobardo López
11 DF Jorge Iván Estrada
13 DF Édgar Dueñas
15 DF Héctor Moreno
19 DF Jonny Magallón
20 DF Jorge Torres Nilo
4 MF Rafael Márquez
6 MF Gerardo Torrado
7 MF Pablo Barrera
8 MF Antonio Ríos
18 MF Andrés Guardado
9 FW Enrique Esqueda
10 FW Giovani dos Santos
14 FW Javier Hernández
16 FW Javier Orozco
17 FW Elías Hernández

slika

Bosna i Hercegovina:

GK Kenan Hasagić
GK Asmir Begović
DF Safet Nadarević
DF Sanel Jahić
DF Mensur Mujdža
DF Ognjen Vranješ
DF Boris Pandža
DF Emir Spahić
DF Adnan Mravac
DF Muhamed Bešić
DF Muhamed Subasic
MF Elvir Rahimić
MF Miralem Pjanić
MF Sejad Salihović
MF Senad Lulić
MF Senijad Ibričić
MF Haris Medunjanin
MF Zvjezdan Misimovic
FW Zlatan Muslimović
FW Vedad Ibišević
FW Ermin Zec
FW Edin Džeko

slika

Stadion:
Georgia Dome
70.000 navijaca

slika

1 vs 1 - Izdvojeno:
Edin Dzeko (Manchester City) vs Chicharito (Manchester United)

slika
slika

Moguce promjene podataka ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 jan 2011, 17:49

Menjace se sastav Meksika to je sigurno,nema na ovome gore spisku ni Medine,Vele,Castra,Juareza,Osoria koji ce ciniti pa skoro i glavne igrace u njihovom pohodu na Gold Cup i Copa Americu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 18 jan 2011, 17:51

Devil je napisao/la:Menjace se sastav Meksika to je sigurno,nema na ovome gore spisku ni Medine,Vele,Castra,Juareza,Osoria koji ce ciniti pa skoro i glavne igrace u njihovom pohodu na Gold Cup i Copa Americu.
Sigurno. Postavicu odmah spisak, kad bude objavljen ;)
A upitan je nastup Chicharita, a i Dzeke, jer oni 3 dana poslije igraju jedno protiv drugog, ali se radi o FIFI-nom terminu, te ce ih sigurno morati pustiti.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 18 jan 2011, 17:56

B0SANAC je napisao/la:
Devil je napisao/la:Menjace se sastav Meksika to je sigurno,nema na ovome gore spisku ni Medine,Vele,Castra,Juareza,Osoria koji ce ciniti pa skoro i glavne igrace u njihovom pohodu na Gold Cup i Copa Americu.
Sigurno. Postavicu odmah spisak, kad bude objavljen ;)
A upitan je nastup Chicharita, a i Dzeke, jer oni 3 dana poslije igraju jedno protiv drugog, ali se radi o FIFI-nom terminu, te ce ih sigurno morati pustiti.
Njih dvojica mogu onda zajedno u Manchester,da sjede jedan kraj drugog u avionu :D
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 19 jan 2011, 19:33

Neka Halid zapjeva i u Atalanti 8-) :lol:
[youtube][/youtube]

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jan 2011, 23:19

B0SANAC je napisao/la:Neka Halid zapjeva i u Atalanti 8-) :lol:
[youtube][/youtube]
Tu noc u Atlantu dolazi DJ stek doza iliti DJ KRMAK.Pa ce biti jaukanj..............pjevanja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 20 jan 2011, 02:21

Tu noc u Atlanti ce da bude ludilo :mrgreen: ...nisam siguran koliko ce nasih da bude, ali ce nas biti mnogooooooo.Iz grada gdje zivim ima 5-6 grupa koje broje 50+ ljudi a ima dosta ljudi koji idu sa svojim autima/familijom itd..., a poznajem dosta raje u drugim drzavama i svi isto pricaju. Ja sam narucio ulaznicu treceg, i dobio je nakon sedmicu dana i ne mogu da cekam deveti, bice to nesto posebno :D
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 20 jan 2011, 10:49

harishp je napisao/la:
B0SANAC je napisao/la:Neka Halid zapjeva i u Atalanti 8-) :lol:
[youtube][/youtube]
Tu noc u Atlantu dolazi DJ stek doza iliti DJ KRMAK.Pa ce biti jaukanj..............pjevanja.
[youtube][/youtube]
bice lom :lol:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 20 jan 2011, 14:34

Ako BIH bude igrala u najjacem sastavu protiv Mexika,mozemo napraviti dobar rezultat!

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 20 jan 2011, 15:04

bosnas_ je napisao/la:Ako BIH bude igrala u najjacem sastavu protiv Mexika,mozemo napraviti dobar rezultat!
Ma i bit ce dobar rezultat, ko jos broji rezultate iz prijateljskih utakmica....Ebo to...Bitno je da smo mi spusiliod onakve Francuske i kiksali protiv onakve Albanije....Safete napolje !!!!!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 20 jan 2011, 15:09

Analitico je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Ako BIH bude igrala u najjacem sastavu protiv Mexika,mozemo napraviti dobar rezultat!
Ma i bit ce dobar rezultat, ko jos broji rezultate iz prijateljskih utakmica....Ebo to...Bitno je da smo mi spusiliod onakve Francuske i kiksali protiv onakve Albanije....Safete napolje !!!!!
bit ce gusto bit ce 0-2 bit ce 0-2! :)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 20 jan 2011, 15:42

Analitico je napisao/la:
nemoj co'eka tjerat napolje. zima... smrznut' ce se... ;)

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 20 jan 2011, 19:12

Analitico je napisao/la:
Aaa brate mili,čuj od "ONAKVE" Francuske.Pa od "onakve" Francuske će ispušiti i Španija i Njemačka i ostali,živi bili pa vidjeli.Izgleda je mnogima u glavi još ona Francuska sa svjetskog prvenstva:E nije to više ona Francuska,ko ih je pratio u zadnjim tekmama ,ne treba mu ništa objašnjavat.Kiks protiv Bjelorusa se ne pika i tu je bilo u šansama 146-1 za Francusku,i ni sam ne kontam kako nije bar 5 komada ušlo Bjelorusima.

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 21 jan 2011, 05:02

Francuska je za nas nedostizna u svakom smislu, i smijesni su komentari da smo ih mogli pobjediti, kad su nas progutali, pojeli, samljeli, zgazili, ubili namrtvo..da ne nabrajam vise..i tu niko nema pravo zaliti bodove, ALI protiv Albanije izgubiti 2 boda, i upratiti laicke greske naseg smijesnog trenera, a pri tome ga braniti, e to je za plakati!

Mexico je dobra repka, ali mislim da necemo izgubiti, ali ta utakmica nije ni bitna, one dvije protiv Rumunije, to su najbitnije tekme, i to moramo dobiti, ukoliko to ne odradimo kako treba, nista od nas..i tu se nadam ce nas spasiti individualni kvalitet, a sto se tice formacije, postavke, i trenera, tu sam apsolutni skeptik.

Susicu odlazi, i povedi majmune iz Saveza sa sobom!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jan 2011, 08:34

@velez-mostar, otkud ti u savezu???
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 21 jan 2011, 10:00

aqarius je napisao/la:
Analitico je napisao/la:
Aaa brate mili,čuj od "ONAKVE" Francuske.Pa od "onakve" Francuske će ispušiti i Španija i Njemačka i ostali,živi bili pa vidjeli.Izgleda je mnogima u glavi još ona Francuska sa svjetskog prvenstva:E nije to više ona Francuska,ko ih je pratio u zadnjim tekmama ,ne treba mu ništa objašnjavat.Kiks protiv Bjelorusa se ne pika i tu je bilo u šansama 146-1 za Francusku,i ni sam ne kontam kako nije bar 5 komada ušlo Bjelorusima.
A vidim i Rumuniju su satrali...Nisu sanse imali 80 minuta i onda Rumuni pogadjaju stativu, stadion se zaledio, no nekako na frku ubace dva gola, prvi je bitan, drugi rutinski jer se Rumuni raspali, i to u sred Francuske...Pravo su jaki, ko djete kad kaki....
Kakve prijateljske utakmice, kakav Mexico, kakav Susic....Svi napolje !!!!
I jos kad vidim onog placenika Hasagica u timu, prevarant, sportska kurava, 100 eura mu viri iz ociju.....Gadi mi se vise ova situacija oko reprezentacije...Barbarezu dodji i ebi im mamu svima......

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.