Los ti je izvor.Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑28 jul 2021, 11:43I ja sam čuo ovo za Travnik iz direktnog izvora..SamoTravnik je napisao/la: ↑27 jul 2021, 23:30Sumnjam da se Mušiji ostaje u ovoj ligi. Travnik ide na PL.![]()
![]()
![]()

Moderator/ica: GracanicaAA
Los ti je izvor.Benjo_AFC86 je napisao/la: ↑28 jul 2021, 11:43I ja sam čuo ovo za Travnik iz direktnog izvora..SamoTravnik je napisao/la: ↑27 jul 2021, 23:30Sumnjam da se Mušiji ostaje u ovoj ligi. Travnik ide na PL.![]()
![]()
![]()
Vidio ovo slučajno i reko ajde, može, mada ih nisam pogledao od ne znam kad jer sam evo već četiri godine vani. Ali možda odem na prvo kolo baš protiv Gradine.
Nema kome nije poslana poruka za prebacivanje Gradine. Izgleda treba napraviti novu temu...
Eto ga, treba samo bit dosadanBenjo_AFC86 je napisao/la: ↑29 jul 2021, 22:22Nema kome nije poslana poruka za prebacivanje Gradine. Izgleda treba napraviti novu temu...
Jak, skoro nikada ne gubi duele u skoku. Odlaže lopte suigračima. Za prve lige je top napadač. Eh da li će biti u premijer ligi, upitno je, vidjet ćemo.MarkoMaterazzi je napisao/la: ↑01 avg 2021, 21:12Zna li tko kakav je napadac Dario Blagojević, nosi je dres Gorazda proslu sezon. Treba bi doci u Posusje
Potpisao, ali nije dobro došao od strane navijaca u Posušje. Kako čujem prije nekolko godina kad su Posušje Gorazde igrali baraz za ulazak u Prvu FBiH , nekim igracima Posušja psovao mater u slačionici poslije utakmiceHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑01 avg 2021, 21:38Jak, skoro nikada ne gubi duele u skoku. Odlaže lopte suigračima. Za prve lige je top napadač. Eh da li će biti u premijer ligi, upitno je, vidjet ćemo.MarkoMaterazzi je napisao/la: ↑01 avg 2021, 21:12Zna li tko kakav je napadac Dario Blagojević, nosi je dres Gorazda proslu sezon. Treba bi doci u Posusje
Pa u PL imas navijače, valjda hoce ovisno o kantonu koliko dozvoljava ljudi
Mislim da Goražde ne bi trebalo biti tako loše.
Vis i Gošk sigurno napadaju.Doktorinho je napisao/la: ↑15 avg 2021, 14:49Ima li iko ideju ili predstavu ko bi mogao bit favorit za PL?
Nadati se, al ono na pripremama ne obecava nimalo.
Ovo sam i ja govorio u subotu. Bezveze se nadati nečemu kad su ti ljudi od prvog kola pokazali kako i šta.feniksptica je napisao/la: ↑18 avg 2021, 14:56Gosk dok je od prvog kola krenuo sa sudijama glavni je favoriti. Pametno ljudi, bolje odmah rijesiti nego cirkus na kraju.
Trenutno korisnika/ca: b00t, legendarnadruga, nebeskasila i 14 gostiju.