FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Kakav Tomic, onom malom dopizdilo u Barceloni, kaze hoce svaku vecer u Zates da loce i da igra kod nas. Sta cemo, valja covjeku udovoljiti.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
-
- Kontakt:
Ma ne znam sta da ti kazem, a nasa djeca (Todorovic, Piric, Gojkovic) ce takvim grijat klupu. Nek nam je Bog na pomociMakabiTuzla je napisao/la: ↑18 avg 2021, 14:41Kakav Tomic, onom malom dopizdilo u Barceloni, kaze hoce svaku vecer u Zates da loce i da igra kod nas. Sta cemo, valja covjeku udovoljiti.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Bukvic
Todorovic - Gojkovic - Devedzic - Civic
Balić - Kurtalić (Mehmedović)
Maksimović (Husejinović) - Ordagić - Osmić/Štilić
Dz. Beganovic
Kapiten Ordagic
Klupa
Erić / Mehic
A. Beganovic
Jusic
Mehmedović
Saletović
Mujagić
Predragović
Husejinović
Osmić / Štilić

Todorovic - Gojkovic - Devedzic - Civic
Balić - Kurtalić (Mehmedović)
Maksimović (Husejinović) - Ordagić - Osmić/Štilić
Dz. Beganovic
Kapiten Ordagic
Klupa
Erić / Mehic
A. Beganovic
Jusic
Mehmedović
Saletović
Mujagić
Predragović
Husejinović
Osmić / Štilić
Eno neka oprema fotografska na tusnju. Ide nesto opasno.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Pa tako pise, podjelili kaze klubovi federalni novac, eto ti clanak na ss.
Znam da dobivamo od grada.
-
- Kontakt:
Fotkanje za pasos. Evropa ceka

Volim tebe, više od sebe
- TzBulevar87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja cuo prodo nas jasmin fadilu, a on ce dobit lokaciju u sarajevu da gradi jezero i fontanu. Nama fadil ovog ljeta gradi istok i jug

Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
A mogli smo i mi s foruma pokrenuti kakvu kampanju na drustvenim mrezama? Dodatno pojacati prodaju karata. Vidim da je i UG pustio nagradnu igru, klub je organizovao event zajednicko gledanje utakmice u parku.
Ima li ko kakvih ideja, izazova za naše tuzlanke i tuzlake, ali i gracanlije, zivinicane, kalesijance, etc
Ima li ko kakvih ideja, izazova za naše tuzlanke i tuzlake, ali i gracanlije, zivinicane, kalesijance, etc
- Beduin
- Kontakt:
Do koliko rade na Tusnju danas, da se uzmu karte?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Nas Jasmin uvijek vizionar bio, usrecio nas s Fadilomantisisoja1919 je napisao/la: ↑18 avg 2021, 16:17Ja cuo prodo nas jasmin fadilu, a on ce dobit lokaciju u sarajevu da gradi jezero i fontanu. Nama fadil ovog ljeta gradi istok i jug![]()
![]()
![]()

Imas kod Mide ulaznice on radi do vcrs svakako..
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- TuzlanskaFukara2702
- Kontakt:
Ne može ove naše Facebook click/like navijače ništa dići da napunimo stadion. Ti ti znaju samo pljuvati upravu, igrače, žaliti se da ništa nije kako treba, a kada treba da dođu na stadion, to je već procedura...Stabilizoni je napisao/la: ↑18 avg 2021, 16:19A mogli smo i mi s foruma pokrenuti kakvu kampanju na drustvenim mrezama? Dodatno pojacati prodaju karata. Vidim da je i UG pustio nagradnu igru, klub je organizovao event zajednicko gledanje utakmice u parku.

Moja si ljubav, zadnja i prva
moje srce, u obliku tvog grba.
I kad me od sebe otjeraš grubo
Moj si Grad, ja nemam drugog.
Moj korjen i moj uzdah,
Moja zora i moj sumrak,
Rođen da budem prvak,
Rođen da budem TUZLAK!
Moj korjen i moj uzdah,
Moja zora i moj sumrak,
Rođen da budem prvak,
Rođen da budem TUZLAK!
-
- Kontakt:
Bravo. Vecini treba da ih doceka rucak na stadionu, besplatan ulaz, 50KM kad krenu kuci i usput da mogu svakom igracu i upravi **** cega se god sjete. Njima je dobar velez, dobro sarajevo, zeljo, al oni ne znaju da taj isti velez navijaci guraju maksimalno, prodaju 10k karti, a utakmica se igra u drugom gradu. Pogan mentalitet u pm, sve drugi krivi, samo smo mi navijaci cvjecke i znamo kako i sta trebaTuzlanskaFukara2702 je napisao/la: ↑18 avg 2021, 16:28Ne može ove naše Facebook click/like navijače ništa dići da napunimo stadion. Ti ti znaju samo pljuvati upravu, igrače, žaliti se da ništa nije kako treba, a kada treba da dođu na stadion, to je već procedura...Stabilizoni je napisao/la: ↑18 avg 2021, 16:19A mogli smo i mi s foruma pokrenuti kakvu kampanju na drustvenim mrezama? Dodatno pojacati prodaju karata. Vidim da je i UG pustio nagradnu igru, klub je organizovao event zajednicko gledanje utakmice u parku.
Ima li ko kakvih ideja, izazova za naše tuzlanke i tuzlake, ali i gracanlije, zivinicane, kalesijance, etcJedino možda ako budemo pobjeđivali jedno 10 kola za redom, možda se skupi šaka navijača...
![]()
Volim tebe, više od sebe
- TuzlanskaFukara2702
- Kontakt:
Upravo tako. Ne ide na stadion onaj ko si to može priuštiti, nego onaj ko je navikao. A onaj ko je navikao da ide i da podrži klub, nikada se nije žalio na cijenu karte ili bilo šta drugo...antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 avg 2021, 16:36Bravo. Vecini treba da ih doceka rucak na stadionu, besplatan ulaz, 50KM kad krenu kuci i usput da mogu svakom igracu i upravi **** cega se god sjete. Njima je dobar velez, dobro sarajevo, zeljo, al oni ne znaju da taj isti velez navijaci guraju maksimalno, prodaju 10k karti, a utakmica se igra u drugom gradu. Pogan mentalitet u pm, sve drugi krivi, samo smo mi navijaci cvjecke i znamo kako i sta trebaTuzlanskaFukara2702 je napisao/la: ↑18 avg 2021, 16:28Ne može ove naše Facebook click/like navijače ništa dići da napunimo stadion. Ti ti znaju samo pljuvati upravu, igrače, žaliti se da ništa nije kako treba, a kada treba da dođu na stadion, to je već procedura...Stabilizoni je napisao/la: ↑18 avg 2021, 16:19A mogli smo i mi s foruma pokrenuti kakvu kampanju na drustvenim mrezama? Dodatno pojacati prodaju karata. Vidim da je i UG pustio nagradnu igru, klub je organizovao event zajednicko gledanje utakmice u parku.
Ima li ko kakvih ideja, izazova za naše tuzlanke i tuzlake, ali i gracanlije, zivinicane, kalesijance, etcJedino možda ako budemo pobjeđivali jedno 10 kola za redom, možda se skupi šaka navijača...
![]()
Moja si ljubav, zadnja i prva
Moj korjen i moj uzdah,
Moja zora i moj sumrak,
Rođen da budem prvak,
Rođen da budem TUZLAK!
Moj korjen i moj uzdah,
Moja zora i moj sumrak,
Rođen da budem prvak,
Rođen da budem TUZLAK!
-
- Kontakt:
Slazem se, ali eto razmisljam ako bi se dodatno zagrlijala atmosfera na neki način, dodatno podigla euforija oko same utakmice, moglo bi privuc jos navijacaantisisoja1919 je napisao/la: ↑18 avg 2021, 16:36Bravo. Vecini treba da ih doceka rucak na stadionu, besplatan ulaz, 50KM kad krenu kuci i usput da mogu svakom igracu i upravi **** cega se god sjete. Njima je dobar velez, dobro sarajevo, zeljo, al oni ne znaju da taj isti velez navijaci guraju maksimalno, prodaju 10k karti, a utakmica se igra u drugom gradu. Pogan mentalitet u pm, sve drugi krivi, samo smo mi navijaci cvjecke i znamo kako i sta trebaTuzlanskaFukara2702 je napisao/la: ↑18 avg 2021, 16:28Ne može ove naše Facebook click/like navijače ništa dići da napunimo stadion. Ti ti znaju samo pljuvati upravu, igrače, žaliti se da ništa nije kako treba, a kada treba da dođu na stadion, to je već procedura...Stabilizoni je napisao/la: ↑18 avg 2021, 16:19A mogli smo i mi s foruma pokrenuti kakvu kampanju na drustvenim mrezama? Dodatno pojacati prodaju karata. Vidim da je i UG pustio nagradnu igru, klub je organizovao event zajednicko gledanje utakmice u parku.
![]()
Zato potpisujemo Štilića

Niko, niko, samo Sloboda
Kroz PL imamo sasvim dobru posjetu i u prosječnim okolnostima (protivnik, termin, vremenske prilike, atmosfera oko kluba) samo par klubova privuče vise navijača.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.