Moras uvijek pisati pozitivno, ne smijes imati svoje misljenje i vidjenje situacije, jer ako nisi sa par forumasa na istim talasnim duzinama onda si negativac, a to sto uprava radi khurcev posao, maskirani i sminkerski transferi bez up grade to je pozitivno...moras vikat sve je sjajno i bajno...Ruicosta je napisao/la: ↑18 avg 2021, 13:32Fakat ja pisem ovde uglavnom negativno. Ali Nije to zato sto ne mislim nista pozitivno, nego mi forum sluzi da izbacim iz sebe. Pa necu zeni govorit da Sale nema pojma ili da mislim da Vlasic ne treba doci. A kad pobjedjujemo onda je sve ok, nemam potrebe nista pisat, onda samo citam![]()
Da spomenem jos ovaj Eliot je americki kardan, firma ili fond usko specijalizovan za biznis, njih ne zanima Milan kao Milan, njih ne zanima historija Milana niti navijaci, njih zanima novac, kako izvuci sto vise novca i profitirati...oni nemaju osjecaj za trofej, za sport, za uzitak, samo profit, tako dok god su oni na celu Milana nemamo se cemu spektakularnom nadati....