Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Konacno nesto da prodje, Milan -1.5, Paragvaj U20, Chicago Bulls i 2 overa na nekim prijateljskim utakmicama...Vratio sam skoro sve sto sam juce izgubio....
Olympiakos majku im ebem grcku, a i ovim Srbima, koje su po pizdurine....Igram protiv Srba sve utakice dalje, neka niko molim vas ne pise kako su dobri i imaju kapaciteta, **** su obicna i svi ce ih dobiti u ovoj drugoj fazi....Jedino su dobro igrali protiv Hrvatske a i tu su trebali izgubiti na kraju..Oni su zavrsili ovi turnir, ebo im Dodik majku u usta....
Olympiakos majku im ebem grcku, a i ovim Srbima, koje su po pizdurine....Igram protiv Srba sve utakice dalje, neka niko molim vas ne pise kako su dobri i imaju kapaciteta, **** su obicna i svi ce ih dobiti u ovoj drugoj fazi....Jedino su dobro igrali protiv Hrvatske a i tu su trebali izgubiti na kraju..Oni su zavrsili ovi turnir, ebo im Dodik majku u usta....
- Citizen-X
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- Citizen-X
- Kontakt:
eh sto ga glaba nišikori....
- direktor26
- Kontakt:
Evo i od mene jednog tiketa koji je dobitni sa vrlo velikom vjerovatnošću.
HSV 1
Livorno 1
Clube Brugge 2
Graz 1
Medveščak 1
Poprad 1
Ukupni koeficijent 28,74, uplata 3,5 KM, dobitak 100,59 KM (bolje ne bi ni tražio)
Prepisujte slobodno
HSV 1
Livorno 1
Clube Brugge 2
Graz 1
Medveščak 1
Poprad 1
Ukupni koeficijent 28,74, uplata 3,5 KM, dobitak 100,59 KM (bolje ne bi ni tražio)
Prepisujte slobodno
'jutro jarugaCitizen-X je napisao/la:eh sto ga glaba nišikori....
vidim ne žališ se, izbjego si minus jucher?
- Citizen-X
- Kontakt:
hehehe ja sam u vejcnom minusumandraX je napisao/la:'jutro jarugaCitizen-X je napisao/la:eh sto ga glaba nišikori....![]()
vidim ne žališ se, izbjego si minus jucher?
ne brini, nisi jedini 
- Citizen-X
- Kontakt:
hvala na utjehimandraX je napisao/la:ne brini, nisi jedini
poglaba ga nišikori prvi set...
i to do cika...
izgleda da ode moj max ulog na njega u kooorac...
@jarugaaaaaaaaaaa
Ljudi imal kakav online loto gdje su velika nagrade, dosadilo mi vise cekati ove parove, htio bih upatiti loto online, zna li neko koji je najbolji i najsigurniji loto online?
Hajde Harry javi, ti pratis to lotto i bingo...
Hajde Harry javi, ti pratis to lotto i bingo...
- Citizen-X
- Kontakt:
hajde nišikori u guz te poljubim 
e moj nišikori...
odo se provozat... da malo razbistrim glavu...
e moj nišikori...
Citizen-X je napisao/la:hajde nišikori u guz te poljubim
e moj nišikori...
Imam i ja over, pa mozda ti bude lakse sto padamo obadvojica....
mogu li ovi kosooki danas dobiti?? 
Koji kosoooki? znas li ti kolika je Azija jarane?mandraX je napisao/la:mogu li ovi kosooki danas dobiti??
hahah
bola Japan - Katar
mozeL' izac' 1 
bola Japan - Katar
Niks, X nakon 90 minuta a poslije kom opanci a kom obojci.....mandraX je napisao/la:hahah![]()
![]()
bola Japan - KatarmozeL' izac' 1
Evo da ne ispadnem su-pak..Evo vam jeadn info koji se dijelio samo za pare....
Utakmica pocinje u 12.oo i ko bude brz mozda nesto i zaradi...
Prijateljska utakmice
LILLESTROM - HONEFOSS, norveska....Igrajte svaki hendikep na Lillestrom i igrajte over 3.5 ili over 4.5....
igra se indoor, u sali, Honefoss ispao u drugu ligu, otislo im dosta igraca a danas ce igrati sa drugom ekipom jer skoro svi igraci nisu na raspolaganju...Lillestrom ima 6-7 napadaca i danac ce ih igrati vecina..buduci da igraju u asli, nabit ce Honefossa i dati im mnogo golova....
Utakmica pocinje u 12.oo i ko bude brz mozda nesto i zaradi...
Prijateljska utakmice
LILLESTROM - HONEFOSS, norveska....Igrajte svaki hendikep na Lillestrom i igrajte over 3.5 ili over 4.5....
igra se indoor, u sali, Honefoss ispao u drugu ligu, otislo im dosta igraca a danas ce igrati sa drugom ekipom jer skoro svi igraci nisu na raspolaganju...Lillestrom ima 6-7 napadaca i danac ce ih igrati vecina..buduci da igraju u asli, nabit ce Honefossa i dati im mnogo golova....
@ Analitico, kolika ti je prolaznost ove dojavi/analize
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
Danas se pisalo po raznim forumima i -1.5 na Adelaide, stigao sma uplatiti a evo vode 5-0....
Pise se jos i Besiktas -1.5
Imaju sada strasnu ekipu, dosli su Simao, Hugo Almeida i jos neki iz Valencije a imaju Gutija i Quaresmu pa Nihata i Fatih Tekkea, strasna sredina i napad..Natrpat ce Bucu...
Toliko od mene za sada...ako sve ovo prodje, mozda i vratim barem ono od zadnja 3-4 dana....
A kud na japanca igrat tenis, e moj Nishikori, od silne rize koju jedes, oci ti se ukosile.I ja glup igram over, pa kako ce frajer vidjeti onako brze lopte, oni su samo sa lagani rad, sijanje i vadjenje rize iz mocvare i za kompjutere, kakav tenis i Japan i Azija....Dabogda ih Tsunami sve progutao i ovaj cijeli Australia Open, izgubi dosta para na njima...
Pise se jos i Besiktas -1.5
Imaju sada strasnu ekipu, dosli su Simao, Hugo Almeida i jos neki iz Valencije a imaju Gutija i Quaresmu pa Nihata i Fatih Tekkea, strasna sredina i napad..Natrpat ce Bucu...
Toliko od mene za sada...ako sve ovo prodje, mozda i vratim barem ono od zadnja 3-4 dana....
A kud na japanca igrat tenis, e moj Nishikori, od silne rize koju jedes, oci ti se ukosile.I ja glup igram over, pa kako ce frajer vidjeti onako brze lopte, oni su samo sa lagani rad, sijanje i vadjenje rize iz mocvare i za kompjutere, kakav tenis i Japan i Azija....Dabogda ih Tsunami sve progutao i ovaj cijeli Australia Open, izgubi dosta para na njima...
ma samo trpaj rodjak ako imas gdje, bit ce po najavama nekih 5-0 ili 5-1., tako nesto...LFC_LAVOV je napisao/la:@ Analitico, kolika ti je prolaznost ove dojavi/analize
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.