Pa gdje je Kenan Bajramović? Doktor košarke. Ne znam sjećaš li se Hasana Rizvića. Pa Čelik je dao mnoge igrače, mislim i Turčina Preldžića
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ivan je bio igračina.
Pa gdje je Kenan Bajramović? Doktor košarke. Ne znam sjećaš li se Hasana Rizvića. Pa Čelik je dao mnoge igrače, mislim i Turčina Preldžića
- Marsal
- Kontakt:
Ja sam sa Narcisom u teretanu išao, kakva je zvijer bio jbt i kakav trening odradi za 45 minuta
Nedavno ga sreo, pozdravlja me, da nije onoliko tetoviran ne bih ga prepoznao koliko je na kilaži izgubio.
Nedavno ga sreo, pozdravlja me, da nije onoliko tetoviran ne bih ga prepoznao koliko je na kilaži izgubio.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Doći će dan kada će shvatiti što Tuzlaci, Zeničani i drugi hejtaju Sarajevoavenija je napisao/la: ↑18 avg 2021, 21:42E moj sine kad je 2012 prije 9 godina i kako su to godine bile lude da je to tada najblaza moguca psovka ali spametovalo se godinama jbg. Odrobijao sam tri godine za to ne **** me.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 avg 2021, 21:32Čuj psovao Sarajlijama Srebrenicu , pa bog te mazo je li moguće!?!?
Fakat ne znam šta je sa vama iz Zenice , čemu tolika mržnja prema Sarajevu...
I sam sam to doživio kad god smo igrali u Zenici , od KK Kengura i Robija mrkve do Čelika i Nedžada Mulića ...
Ko je bacao bombe na dječija igrališta, oni misle da ljudi zaboravljaju
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Jašta yebote , u dvije sedmice dva puta sam bio na Termama i oba puta njega vidim , to mi je prvo upalo u oči pa brat bratu 20 kila je smršao . Strašan igrač bio .
@Neutral Hasan , Ramo i Esmir tri brata napaćena ...
Preldžić smeće od čovjeka kao i stari mu Žilo , kao košarkaš karijera mu sve govori .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Mislim da je i Kuzmić igrao sezonu ili dvije u Čeliku. I u rukometu je bilo talenata, ako i u fudbalu, ali Čelik kao Čelik, nema kvaliteta vodećih ljudi, sve je to na brza "sklepano", pa se brzo i raspadne. Žalosno, ali tako je.
Keno je igračina bio, koja lakoća igranja u reketu, kasnije i trica kao Steph Curry, izrešetao Hrvate zajedno sa Domercantom.
Keno je igračina bio, koja lakoća igranja u reketu, kasnije i trica kao Steph Curry, izrešetao Hrvate zajedno sa Domercantom.
Ma salim se malo, ali tebe znam zato sto si ovdje sliku stavljao iz Mittala **** se hhhh
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ima li jedan iz Zenice da ne radi u Mittalu 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Dok nisam živio u Zenici kontao sam da su Zeničani dobri ljudi ali od kad živim pomalo mijenjam mišljenje.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 avg 2021, 21:32Čuj psovao Sarajlijama Srebrenicu , pa bog te mazo je li moguće!?!?
I sam sam to doživio kad god smo igrali u Zenici , od KK Kengura i Robija mrkve do Čelika i Nedžada Mulića ...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Hej covjek bio gotivan dok ne rece da tuzlak pije..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Keno je primjer šta je rad , rad i samo rad .
0% talenta imao , kada je igrao u mlađim kategorijama zadužen bio samo za skokove .
U Ukrajini uzeo milion za godinu , mislim da ispod 200 hiljada eura godišnje nije igrao .
Ima jedna anegdota za njega , slavi se nova godina u diskoteci Aqua u Blažuju , Keno igrao tada ui Bosni i neko ušao u wc svi pijani i drogirani , a Keno vježba tricepse kažu mu likovi buraz šta je sa tobom , kad keno udari sebe i desno rame i kaže ova ruka 10 hiljada, isto tako i sa lijevom ...
Žena mu je dobra bila , Zlata mislim da je bila odbojkašica .
0% talenta imao , kada je igrao u mlađim kategorijama zadužen bio samo za skokove .
U Ukrajini uzeo milion za godinu , mislim da ispod 200 hiljada eura godišnje nije igrao .
Ima jedna anegdota za njega , slavi se nova godina u diskoteci Aqua u Blažuju , Keno igrao tada ui Bosni i neko ušao u wc svi pijani i drogirani , a Keno vježba tricepse kažu mu likovi buraz šta je sa tobom , kad keno udari sebe i desno rame i kaže ova ruka 10 hiljada, isto tako i sa lijevom ...
Žena mu je dobra bila , Zlata mislim da je bila odbojkašica .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- Marsal
- Kontakt:
Ja sam Koelja jedno godinu dana ismijavao jer je hvalio Tuzlake. I onda probam mali 0.33 iz staklenke, u med se pretvara
Ostali više nijedan mi ne godi, samo taj
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nisu losi, ja ssm jelen roko ne zbog ukusa nego nisam imo mahmurluka uopste, a znso ssm 15-20 popit
Kazu kad zelis vidjet kakav je narod pogledaj ko im je vodza..Unofficialpage je napisao/la: ↑18 avg 2021, 21:57Dok nisam živio u Zenici kontao sam da su Zeničani dobri ljudi ali od kad živim pomalo mijenjam mišljenje.bombaysaphire je napisao/la: ↑18 avg 2021, 21:32Čuj psovao Sarajlijama Srebrenicu , pa bog te mazo je li moguće!?!?
I sam sam to doživio kad god smo igrali u Zenici , od KK Kengura i Robija mrkve do Čelika i Nedžada Mulića ...![]()
Sad zamisli kakvi smo kad smo izabrali za prvog čovjeka grada Fujdu Kasumovica najgori najnepismeniji i najkriminalnijin SDA kadar. Imas 15-20 000 normalne raje i stanovnika i 100 000 čobanije i seljanije kakve nigdje nema na Balkanu.
Iz Raspotocja dolazi samo elita. Nije dzabe Cajlakovic tu efendija.
Ova temperatura se trazi..konacno da ga momacki zahladni..ja svjezine ode ispod 10 stepeni veceras..
- AshburtonG
- Kontakt:
Brate meni tuzlak mirise na znoj ispod pazuha, kad ga tek otvoris. Mogu ga pit jedino kad je skoro zamrznut i od prvog promila u krvi.
Stella, Tuborg i Carlsberg su pive izbora, ali iskljucivo u staklenim bocama i to manje ambalaze. Lasko je isto OK. Ako neko ima priliku da proba San Servolo, to je isto jako dobro, ali ga bas rijetko ima kupit u marketima. Po HR se i nadje.
Preminger je isto prije bio dobar, dok nisu promijenili vrh firme. Rodjak mi tamo radio u komercijali, kaze dodjemo radit fakture i narucivat pivo u centralu, lik(gazda) ne da nista da se iznese dok nije odlezalo po receptu. Dosao novi gazda, pivo se bukvalno bez odlezavanja prodaje, kao i Tuzlak.
Stella, Tuborg i Carlsberg su pive izbora, ali iskljucivo u staklenim bocama i to manje ambalaze. Lasko je isto OK. Ako neko ima priliku da proba San Servolo, to je isto jako dobro, ali ga bas rijetko ima kupit u marketima. Po HR se i nadje.
Preminger je isto prije bio dobar, dok nisu promijenili vrh firme. Rodjak mi tamo radio u komercijali, kaze dodjemo radit fakture i narucivat pivo u centralu, lik(gazda) ne da nista da se iznese dok nije odlezalo po receptu. Dosao novi gazda, pivo se bukvalno bez odlezavanja prodaje, kao i Tuzlak.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 18 avg 2021, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.