Preko clanske u pola cijene mogu samo na stadionu uzeti pa evo svaku utakmicu praktikujem da kupim par dana ranije, kad mi je usput, da ne cekam kasnije u redu ili slucajno da nestane.
A otac je uzeo vec kod Mide za sebe.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Preko clanske u pola cijene mogu samo na stadionu uzeti pa evo svaku utakmicu praktikujem da kupim par dana ranije, kad mi je usput, da ne cekam kasnije u redu ili slucajno da nestane.
Od 8 do 4 su na stadionu. Poslije ces tesko koga naci.
I bolje da mi ti ne dolaze, dodju jednom godisnje i pametuju, obicno su najglasniji na tribinama sa psovkama.TuzlanskaFukara2702 je napisao/la: ↑18 avg 2021, 16:28Ne može ove naše Facebook click/like navijače ništa dići da napunimo stadion. Ti ti znaju samo pljuvati upravu, igrače, žaliti se da ništa nije kako treba, a kada treba da dođu na stadion, to je već procedura...Stabilizoni je napisao/la: ↑18 avg 2021, 16:19A mogli smo i mi s foruma pokrenuti kakvu kampanju na drustvenim mrezama? Dodatno pojacati prodaju karata. Vidim da je i UG pustio nagradnu igru, klub je organizovao event zajednicko gledanje utakmice u parku.
Ima li ko kakvih ideja, izazova za naše tuzlanke i tuzlake, ali i gracanlije, zivinicane, kalesijance, etcJedino možda ako budemo pobjeđivali jedno 10 kola za redom, možda se skupi šaka navijača...
![]()
Dolazi na radno mjesto "šipađija". To je onaj sto se brine osipovima da puste pelcer.
LOADING...MakabiTuzla je napisao/la: ↑18 avg 2021, 21:12Kada ce promocija tih novih dresova? Jel stiglo sve do zimskih jakni ili samo dresovi. To su problemi oko kojih se mozemo svadjati
I tu bi se sutra trebali iznenaditiSariel1987 je napisao/la: ↑19 avg 2021, 08:35sve sto trazim od uprave ove sezone a i narednih je da povecaju broj tocionika za pivo, da se izbjegne nepotrebna guzva i nervoza.
pivo i utakmica su ko kafa i cigara, jedno bez drugog ne idu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.