Koronavirus (COVID-19) - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Koronavirus (COVID-19) - općenito
Ma glupost, razbacuju se dozama kao da bombone dijele. Sad ispada ne primiš li treću dozu mrtav si. Što uopšte nije tako, sa dvije doze koje sad imamo vrlo mali broj ljudi će da ima teže simptome i da završi u bolnici.
Bolje bi bilo da sad fino traže način kako da pandemiju stave pod kontrolu jer ove vakcine, nebitno koliko doza bilo, neće zaustaviti pandemiju. Nemam ja ništa protiv vakcina, primit ću svaku ali imam osjećaj da se i političaru a i nauka malo pogubili i da ne znaju šta dalje pa bubaju sa brojem doza.
Bolje bi bilo da sad fino traže način kako da pandemiju stave pod kontrolu jer ove vakcine, nebitno koliko doza bilo, neće zaustaviti pandemiju. Nemam ja ništa protiv vakcina, primit ću svaku ali imam osjećaj da se i političaru a i nauka malo pogubili i da ne znaju šta dalje pa bubaju sa brojem doza.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
ministryofjustice
- Kontakt:
Tupsone, još ne možeš da skontaš da ono u šta ti vjeruješ nije relevatno u svijetu istine. Nemaš ti šta da tolerišeš smeće jedno udbaško - plaćeničko, **** koje sprovodi fašistički teror na osnovu onoga što je on zamislio da je istina i šta je laž. Majmune, idi se boostaj, eno ti Fauci obečava da će se antitijela uvečati i 10 puta nakon boosta. Tako vam i treba, Stoko fašističkaadmin je napisao/la: ↑18 avg 2021, 18:35Pa i od vakcine su posljedice ekstremno rijetke. Bjezi vjerovatno večina, a većina ne bjezi. Tako je sa većinom stvari u zivotu.
Ili je i to jedna od stvari u koju si odabrao da ne vjerujes?
Ja da imam dijete za koje je odobrena vakcina, sutra bih ga odveo, jednako kao sto sam vodio i na svaku drugu propisanu vakcinu.
Cemu nas ti obavjestavas, pojasni nam? Vanzemaljci, agenda, piramide? Duboko si već zasao u sirenje laznih informacija, tolerisao sam do sad. Naredna propagandna laz i pozdravljamo se.
Tu si zatvorio vrata i ostalim pripadnicima svoje sekte
Zašto bi vakcinisao dijete protiv neceg što ima mizerne šanse da se zarazi i oboli? Fakat ima vas za psihijatrije ovdje. 
Vidi ovog gore sto pjeni, hajd ti prvo primi vakcinu za bjesnilo 
- Shategabri
- Kontakt:
Pa ja nadogradnja, ko je primio dvije mora i treću, inače pupa hava.Unofficialpage je napisao/la: ↑18 avg 2021, 20:14Ma glupost, razbacuju se dozama kao da bombone dijele. Sad ispada ne primiš li treću dozu mrtav si. Što uopšte nije tako, sa dvije doze koje sad imamo vrlo mali broj ljudi će da ima teže simptome i da završi u bolnici.
Ucjenom protiv pandemije!
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Ove sad vakcine i one što smo kao djeca primali se u putu nisu srele.
Odobrene su, ali može to i bolje...znači poluproizvod.
Koševo Zapad
Mozes li objasniti razliku da potkrijepis tu tvrdnju?Shategabri je napisao/la: ↑19 avg 2021, 09:29Ove sad vakcine i one što smo kao djeca primali se u putu nisu srele.
Bosna nije svjesna kakve strucnjake ima, lik koji 24 sata visi na sportskom forumu zna sve o vakcinama, sta bi bilo tek da si se skolovao u tom pravcu, napravio bi sam vakcinu u kucnoj radinosti
- Shategabri
- Kontakt:
Pa jel i sami kažu (čast izuzecima kao Singapur gdje vlast preuzima rizik), na vlastitu odgovornost.admin je napisao/la: ↑19 avg 2021, 09:40Mozes li objasniti razliku da potkrijepis tu tvrdnju?Shategabri je napisao/la: ↑19 avg 2021, 09:29Ove sad vakcine i one što smo kao djeca primali se u putu nisu srele.
Pencilin kad primaš pita te jesi li alegričan je li tako?
Za ovu vakcinu te niko ništa ne pita, zvizne ti je pa šta bude.
A poluproizvod zato što virus i dalje mutira, dakle modifikacije vakcine su neophodne.
Prva, druga, treća...na koliko doza će se završiti?
Koševo Zapad
Ko u igrici došli do levela 3, ko ne primi treću dozu opet se vraća na početak igrice.Shategabri je napisao/la: ↑19 avg 2021, 09:26Pa ja nadogradnja, ko je primio dvije mora i treću, inače pupa hava.Unofficialpage je napisao/la: ↑18 avg 2021, 20:14Ma glupost, razbacuju se dozama kao da bombone dijele. Sad ispada ne primiš li treću dozu mrtav si. Što uopšte nije tako, sa dvije doze koje sad imamo vrlo mali broj ljudi će da ima teže simptome i da završi u bolnici.
U društvo nas antivaksera.
Priča mi čovjek, on žena i dvoje djece, krenuli iz Njemačke za BiH svi cijepljeni istim cijepivom prije više od mjesec dana.
Došli na BiH granicu, on, žena i sin mogu prijeći granicu jer imaju hrvatsku putovnicu i cijepljeni su, a kćer koja je isto cijepljenja ne može jer ima njemačku putovnicu i treba joj PCR test.
Valjda cijepivo prepoznajete tko koju putovnicu ima, pa različito djeluje.
Izmislio si tu pricu momak
- Shategabri
- Kontakt:
Pa ne znam sjećaš se prošle godine, u Hr je iz BiH mogao ko je imao Hr pasoš, pa i supružnik da se šlepa s njom/njim, što kažeš korona prepoznaje pasoše.jozinho je napisao/la: ↑19 avg 2021, 09:49Ko u igrici došli do levela 3, ko ne primi treću dozu opet se vraća na početak igrice.Shategabri je napisao/la: ↑19 avg 2021, 09:26Pa ja nadogradnja, ko je primio dvije mora i treću, inače pupa hava.Unofficialpage je napisao/la: ↑18 avg 2021, 20:14Ma glupost, razbacuju se dozama kao da bombone dijele. Sad ispada ne primiš li treću dozu mrtav si. Što uopšte nije tako, sa dvije doze koje sad imamo vrlo mali broj ljudi će da ima teže simptome i da završi u bolnici.
U društvo nas antivaksera.
Priča mi čovjek, on žena i dvoje djece, krenuli iz Njemačke za BiH svi cijepljeni istim cijepivom prije više od mjesec dana.
Došli na BiH granicu, on, žena i sin mogu prijeći granicu jer imaju hrvatsku putovnicu i cijepljeni su, a kćer koja je isto cijepljenja ne može jer ima njemačku putovnicu i treba joj PCR test.
Valjda cijepivo prepoznajete tko koju putovnicu ima, pa različito djeluje.
Nisam ja antivakser, razumijem da ima ljudi koji su slabijeg zdravlja, ako će im pomoći što da ne, međutim prav zdrav insan kao i djeca kojima je minimalni rizik kad su posljedice u pitanju, tako da su neophodne rizične skupine, a ne hajmo se svi izbocati i riješeno. Jest al u klincu.
Koševo Zapad
Brat i slični njemu hladno ignorišu mišljenja 99%+ naučnika, ljudi iz struke, nogama i rukama kopaju i traže bilo koga sa ikakvom titulom da se iole slaže s njihovim stavom, i onda hladno napiše ovu rečenicu:

Kakva je to mentalna gimnastika braćoministryofjustice je napisao/la: ↑19 avg 2021, 07:48Ono u šta ti vjeruješ nije relevatno u svijetu istine
- Shategabri
- Kontakt:
Mislim da je taj završio karijeru
Koliko god da si subjektivno na jednoj strani, treba saslušati i drugu, treba bar pokušati neku konverzaciju, ne odmah ta ti znaš, tras, pa ne ide tako.
Koliko god da si subjektivno na jednoj strani, treba saslušati i drugu, treba bar pokušati neku konverzaciju, ne odmah ta ti znaš, tras, pa ne ide tako.
Koševo Zapad
Čim se ponudi ozbiljna argumentacija, istraživanje, apsolutno da. Nauka i funkcioniše na principu preispitivanja, poboljšavanja i konstantnog mijenjanja. Nikad nije konačna.Shategabri je napisao/la: ↑19 avg 2021, 10:12Koliko god da si subjektivno na jednoj strani, treba saslušati i drugu, treba bar pokušati neku konverzaciju, ne odmah ta ti znaš, tras, pa ne ide tako.
No dok je na nivou pričao mi čovjek, i pogledaj ovaj youtube video, apsolutno ne.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma naravno, ne može se ozbiljna konverzacija na rekla-kazala.Blejzer10 je napisao/la: ↑19 avg 2021, 10:13Čim se ponudi ozbiljna argumentacija, istraživanje, apsolutno da. Nauka i funkcioniše na principu preispitivanja, poboljšavanja i konstantnog mijenjanja. Nikad nije konačna.Shategabri je napisao/la: ↑19 avg 2021, 10:12Koliko god da si subjektivno na jednoj strani, treba saslušati i drugu, treba bar pokušati neku konverzaciju, ne odmah ta ti znaš, tras, pa ne ide tako.
No dok je na nivou pričao mi čovjek, i pogledaj ovaj youtube video, apsolutno ne.
Al jbg ovo je forum i onda je teško očekivati (uglavnom) ozbiljnu konverzaciju.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.