jozinho je napisao/la: ↑19 avg 2021, 09:49Priča mi čovjek, on žena i dvoje djece, krenuli iz Njemačke za BiH svi cijepljeni istim cijepivom prije više od mjesec dana.
Došli na BiH granicu, on, žena i sin mogu prijeći granicu jer imaju hrvatsku putovnicu i cijepljeni su, a kćer koja je isto cijepljenja ne može jer ima njemačku putovnicu i treba joj PCR test.
Valjda cijepivo prepoznajete tko koju putovnicu ima, pa različito djeluje.
jozinho je napisao/la: ↑19 avg 2021, 09:49
Znam da ću se ovim postom dirnuti u svetu stvar koronaša, vakcinu.
Čovjek mi priča za svog tetka, 65 godina bez nekih značajnih zdravstvenih problema odlučio se cijepiti AstraZenecom.
Cijepio se u Splitu u 15h, u 18h mu pozlilo, počeo osjećati mučninu, pozvali hitnu koja je brzo stigla, pokušavali ga oživljavati, ali mu nije bilo pomoći.
Još je obitelj napomenula hitnoj da je se cijepio prije par sati, je li to ima ikakve veze, oni su naravno rekli da nema čak nisu radili ni obdukciju niti je to obitelj zahtjevala.
Supruga koja je se također cijepila kad i on s istim cijepivom, imala je samo blagu mučninu ali je prošla bez posljedica.
Ako laže on, lažem i ja, a ne znam koji mu je interes
jozinho je napisao/la: ↑19 avg 2021, 09:49Muškarac iz Ljubuškog prije par dana preminuo, imao posljednji stadij raka. Odveli ga u bolnicu, nakon 2 dana boravka preminuo, možete pogađati što su naveli kao uzrok smrti. Uz to su još naglasili da je prije zaraze bio potpuno zdrav. Još da spomenem da od ostalih 10 ukućana nitko nije bio pozitivan. Ovo je već treći slučaj za kojeg pouzdano znam da preminuli nisu sigurno umrli od korone nego od drugih bolesti. Klasični primjer manipulacije brojkama.
jozinho je napisao/la: ↑19 avg 2021, 09:49Ja ti tako mogu navesti primjer mog obiteljskog prijatelja kojem je zbog kineskog virusa 8 mjeseci bila odgađana operacija ugradnje stenta da bi preminuo ima par dana bez da ju je dočekao. Hoće li i njega upisati kao žrtvu kineskog virusa? Svi ostali su pacijenti drugog reda, jedino je kineski virus bitan.
Bog forumskih "nije se desilo mom rođaku/prijatelju/poznaniku Covid priča"jozinho je napisao/la: ↑19 avg 2021, 09:49Mi smo testiranje doveli na novu razinu. Jedna je žena išla na testiranje u Mostar, uzeli njezine podatke ali je za uzimanje uzoraka trebalo dugo čekati njoj dosadilo i ode a da uzorak nije uzet. Nakon dva dana stiže joj obavijest da je pozitivna. Druga priča u vezi kineskog virusa je se odvila prije 10-tak dana kada je u Mostaru preminuo jedan srednjovječni muškarac, odmah se proširila priča kako je bio potpuno zdrav dok se nije zarazio. Pošto moja majka poznaje sestru preminulog, pitala je jel imao ikakvih zdravstvenih problema prije kaže imao rak pluća, a oni napisali korona jer je pozitivan bio.