Književnost
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Književnost
Dan Brown poslije Anđeli i Demoni mi je cisto uzimanje para na istu tematiku i nacin pisanja.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Andjeli i demoni su za mene i best of od Robert Langdon serijala. Lost symbol je vrhunski do samog epiloga koji je jedno veliko razocarenje. Sad ce i serija.
Ne znam jesi li citao digitalnu tvrdjavu i veliku obmanu, dobri su.
Trazim Divirgent treci dio. Bila prva dva dijela u bi gubza 4,95
- alan_kardec
- Kontakt:
Zna li neko gdje bih mogao naći dva naslova od Karlosa Kastanede, Orlov dar i Učenje Don Huana, ali da je izdavač Prosveta Beograd, nekakav žuti omot je u pitanju.
Treba mi za jednog kolegu koji je sad u Makedoniji. Skuplja kolekciju djela tog autora, a ova dva naslova ne može nigdje da nađe. A bitno mu je da je izdavač Prosveta Beograd jer kako on kaže, oni od svih izdavača imaju najtačniji prevod, navodno.
Treba mi za jednog kolegu koji je sad u Makedoniji. Skuplja kolekciju djela tog autora, a ova dva naslova ne može nigdje da nađe. A bitno mu je da je izdavač Prosveta Beograd jer kako on kaže, oni od svih izdavača imaju najtačniji prevod, navodno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Miljaalan_kardec je napisao/la: ↑19 avg 2021, 17:10Zna li neko gdje bih mogao naći dva naslova od Karlosa Kastanede, Orlov dar i Učenje Don Huana, ali da je izdavač Prosveta Beograd, nekakav žuti omot je u pitanju.

- alan_kardec
- Kontakt:
Blejzer10 je napisao/la: ↑19 avg 2021, 17:36Miljaalan_kardec je napisao/la: ↑19 avg 2021, 17:10Zna li neko gdje bih mogao naći dva naslova od Karlosa Kastanede, Orlov dar i Učenje Don Huana, ali da je izdavač Prosveta Beograd, nekakav žuti omot je u pitanju.
Treba mi za jednog kolegu koji je sad u Makedoniji. Skuplja kolekciju djela tog autora, a ova dva naslova ne može nigdje da nađe. A bitno mu je da je izdavač Prosveta Beograd jer kako on kaže, oni od svih izdavača imaju najtačniji prevod, navodno.![]()
opaa, brz si

jel to taj izdavač koji on traži? Prosveta Beograd? Žuti omot?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ofarbaćemoalan_kardec je napisao/la: ↑19 avg 2021, 17:43opaa, brz si![]()
jel to taj izdavač koji on traži? Prosveta Beograd? Žuti omot?

Nije, plavi omot. Beogradski izdavačko-grafički zavod
- alan_kardec
- Kontakt:
Blejzer10 je napisao/la: ↑19 avg 2021, 17:46Ofarbaćemoalan_kardec je napisao/la: ↑19 avg 2021, 17:43opaa, brz si![]()
jel to taj izdavač koji on traži? Prosveta Beograd? Žuti omot?![]()
Nije, plavi omot. Beogradski izdavačko-grafički zavod
znači Bigz. Ništa to.
Kaže samo ga zanima da je izdavač Prosveta Beograd

Ipak hvala

edit:
ovosve različiti naslovi ili imaš "duplih" Kastaneda?
Ovaj moj kaže da ti fali jedna knjiga za čitavu kolekciju. Pita za cijenu, ako prodaješ?

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
8 je u ovoj kolekciji, ne fali ništa (nema duplikata)alan_kardec je napisao/la: ↑19 avg 2021, 17:51ovosve različiti naslovi ili imaš "duplih" Kastaneda?
Ovaj moj kaže da ti fali jedna knjiga za čitavu kolekciju. Pita za cijenu, ako prodaješ?![]()
- alan_kardec
- Kontakt:
Blejzer10 je napisao/la: ↑19 avg 2021, 18:028 je u ovoj kolekciji, ne fali ništa (nema duplikata)alan_kardec je napisao/la: ↑19 avg 2021, 17:51ovosve različiti naslovi ili imaš "duplih" Kastaneda?
Ovaj moj kaže da ti fali jedna knjiga za čitavu kolekciju. Pita za cijenu, ako prodaješ?![]()
Na poklon dobio, pa mi glupo prodavat
da, da.
vidjeh i ja da je 8 u kompletu, baš sam provjeravao na kupujem/prodajem i vidim da se prodaje komplet od 8 knjiga
https://www.kupujemprodajem.com/knjige/ ... 1354601026
što mi je i logično jer na wikipediji piše da je do 1988. kad je bigz izdao ovaj komplet, Kastaneda objavio 8 knjiga. Ovaj moj Makedonac tvrdi da u kompletu ima 9

Nebitno, hvala

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Posto je sportski forum, jeste li citali Ja sam Zlatan, Mourinha, Alex Ferguson knjige?
Pročitao prve 4 knjige Dune serijala, svakako sam odlučio kupiti i pročitati i zadnje dvije ali ipak da čujem vaše mišljenje. Ovo što sam proguglao dosta izmješani stavovi o Hereticima i Kapitolu Dine.
Ima li neko Dinu za prodat?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Mogao bih prvi put aktivno koristiti svoj amazon kindle, imam ga već četiri-pet godina, dobio ga kao poklon, da nabacam ove knjige čitam. Hvala tei i Meli.
Znanje je sada zamijenilo Algoritam?
Šteta nema kod nas više od izdavača Dereta, tvrde korica, odlične knjige a cijene pristupačne. Kod nas se i dalje prodavaju knjige po 30 i više KM sa mehkim koricama.
Imam oko 500 knjiga+- u svojoj privatnoj kolekciji. Da je po 10KM, a nije jer je veća cijena, uložio sam mnogo u svoju zbirku. Na kraju se pitam zbog čega
Šteta nema kod nas više od izdavača Dereta, tvrde korica, odlične knjige a cijene pristupačne. Kod nas se i dalje prodavaju knjige po 30 i više KM sa mehkim koricama.
Imam oko 500 knjiga+- u svojoj privatnoj kolekciji. Da je po 10KM, a nije jer je veća cijena, uložio sam mnogo u svoju zbirku. Na kraju se pitam zbog čega

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.