Ko

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Znas li ko maše ? Cekam da postave al nisu jos. Gledajuci sudjenje ove sezone, toga se vise treba pribojavati.
Znamfeniksptica je napisao/la: ↑19 avg 2021, 14:09Znas li ko maše ? Cekam da postave al nisu jos. Gledajuci sudjenje ove sezone, toga se vise treba pribojavati.
Pa u Prijedoru su svirana najmanje 3-4 nepostojeca ofsajdafeniksptica je napisao/la: ↑19 avg 2021, 14:09Znas li ko maše ? Cekam da postave al nisu jos. Gledajuci sudjenje ove sezone, toga se vise treba pribojavati.
Meni vise vuce na nekog generala VRS
Eno Ibisevic prohodao pored mekdonaldsa, napisi da je on novi SD kluba. Uzmi mustuluk.OsmaDolazi je napisao/la: ↑19 avg 2021, 11:26Upravu si. Neki novi klinci na forumu...SjevernaKoreja je napisao/la: ↑19 avg 2021, 10:23OsmaDolazi je napisao/la: ↑19 avg 2021, 09:16
A odakle ti da sam se zajebavao. Pitaj Mortema. Vozala kola BHT, Hayata oko zapada Koševa i sta sam mogao pomisliti. Kasnije vidim da su nesto oko SFK snimali. Ne bombamo svi onako bezveze da bi se nesto pogodilo nego se kaze sta se vidi pa se i fuli jbga![]()
I ovo je tebi izvor, insajderska, to da si ti vidio vozila od tv kuca?![]()
![]()
Nije ni cudo sto su nam na "lijepom" glasu tkz insajderi.
Preyebo si i kanarinca![]()
Sretno.
Izvinjavam se, evo ide
Eno Ibisevic prohodao pored mekdonaldsa, napisi da je on novi SD kluba. Uzmi mustuluk.
MortemHz je napisao/la: ↑19 avg 2021, 15:22Izvinjavam se, evo ide![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.