FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne znam sto pratite ovog papka nebitan lik bezveze ze samo nervirate. Ne zasluzuje prostor na ovoj temi...
You are someone else I am still right here
"Velika steta stvarno,nema nikog iz Tuzla City!?
A Kovacevica zali po drzave,a brani u mjesnoj zajednici u Poljskoj,mjestašce slicno kao Mramor kod Tuzle,i odmah bi u A repku!Ne ide to tako bošnjacki selektori kojih vas ima na stotine!Polako mora da se zna ko kosi a ko vodu nosi pioniri fudbalski!

"
"jest dragi moj Benjo!Stadion im ko u Mramoru!Veceras igraju u gradu na najblizem stadionu od njihove mjesne zajednice!A to se diglo kao da brani u najmanju ruku Porto ili Ajax!
"
"jest dragi moj Benjo!Stadion im ko u Mramoru!Veceras igraju u gradu na najblizem stadionu od njihove mjesne zajednice!A to se diglo kao da brani u najmanju ruku Porto ili Ajax!
A gdje Piric brani **** mu on svu familiju.
Rakow igra play off CL.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Joj papka jeb*em li mu papanski rod.
Ovakvi kao on nas jeb*u u svim segmentima drustva i drzave. A milion ih je.
Ovakvi kao on nas jeb*u u svim segmentima drustva i drzave. A milion ih je.
- FKS -
no sikiriki, Vladan je prvi golman reprezentacije vrlo uskoro pa do kraja karijere.
Ako bi dobio šansu ove godine, samo bi se stopio sa ovom privatnom sda-snsd reprezentacijom, primao golove i bošnjo bi ga proglasio rupom. Sadašnji dolazak na okupljanje bio bi mu samo dodatni umor, to mu ne treba. Samo sabura
Ako bi dobio šansu ove godine, samo bi se stopio sa ovom privatnom sda-snsd reprezentacijom, primao golove i bošnjo bi ga proglasio rupom. Sadašnji dolazak na okupljanje bio bi mu samo dodatni umor, to mu ne treba. Samo sabura
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
A inace Piric brani u Realu??
On poredi braniti za ekipu koja zadnje 2 godine nije ni u top 7 u jeb.enoj Grckoj ligi
A prije toga u Mariboru 7 mjeseci bez nastupa
I biti najbolji golman lige 3 godine pa otici u viceprvaka Poljske koji veceras igra play off protiv Genta
Uz to u zivotnoj formi odbranio 5+ penala za 15-ak dana
Znaci po njegovoj logici bolji je golman kojem je sa 27 godina vrhunac Atromitos kojeg mi nakantamo
Nego momak koji je sa 23 godine bio 3 godine najbolji golman nase lige i koji sada brani u viceprvaku Poljske lige koja je La Liga za Grcku....
On poredi braniti za ekipu koja zadnje 2 godine nije ni u top 7 u jeb.enoj Grckoj ligi
A prije toga u Mariboru 7 mjeseci bez nastupa

I biti najbolji golman lige 3 godine pa otici u viceprvaka Poljske koji veceras igra play off protiv Genta
Znaci po njegovoj logici bolji je golman kojem je sa 27 godina vrhunac Atromitos kojeg mi nakantamo
Nego momak koji je sa 23 godine bio 3 godine najbolji golman nase lige i koji sada brani u viceprvaku Poljske lige koja je La Liga za Grcku....
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 19 avg 2021, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma iskreno glupana ne vrijedi ni komentarisati, zna se radi čega je Pirić tu. Bit će nekad prilika za našeg Vladana, ne sumnjam u to ni sekunde.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Treba viditi hoce njegov golman biti i dalje prvi golman u21. realno to bi bilo bruka kad imas Dizdarevica.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Grčka liga je jača od Poljske ali Rakow je trenutno bolji klub od Atromitosa, ušao je neki kapital.. dobro izgledajuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 avg 2021, 17:27A inace Piric brani u Realu??
A prije toga u Mariboru 7 mjeseci bez nastupa![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Mene samo interesuje na osnovu čega ta seljačina ima toliko kredita, da svi njegovi uhljupi brane. Onaj njegov Aljkanović se u mladoj repki izofirao kao rijetko ko.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Samo još i nama nešto da uđeMortemHz je napisao/la: ↑19 avg 2021, 17:46Grčka liga je jača od Poljske ali Rakow je trenutno bolji klub od Atromitosa, ušao je neki kapital.. dobro izgledajuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 avg 2021, 17:27A inace Piric brani u Realu??

- feniksptica
- Kontakt:
Sto mi trni lijevo mudo za Husarom. Prodje cetvrtak bez ikakvog konkretnog ucinka i rjesenja za probleme.
Sinoc sam piso da mi bi nam opet Dzeno mogo doc na kredit i ako se ovo ne rijesi uskoro samo ce se to i potvrdit. Nije Goran budala.
Sinoc sam piso da mi bi nam opet Dzeno mogo doc na kredit i ako se ovo ne rijesi uskoro samo ce se to i potvrdit. Nije Goran budala.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Izvini drug ali u ovom trenutku je mnogo vaznije sta po fb pise seoska varalica koja vodi karijeru trojici igracafeniksptica je napisao/la: ↑19 avg 2021, 17:55Sto mi trni lijevo mudo za Husarom. Prodje cetvrtak bez ikakvog konkretnog ucinka i rjesenja za probleme.

-
- Kontakt:
Cetvrtak-18:00
Samo jos jednom da utvrdim
Bez stranaca i protiv Slobode?
Fanimo koliko toliko spreman za utakmicu?
Ali jbt nisu u stanju da plate pisljivi 500k eura za igraca kojeg vec koriste....Malo bezobrazno...
Samo jos jednom da utvrdim
Bez stranaca i protiv Slobode?
Fanimo koliko toliko spreman za utakmicu?
Odlicno izgledaju takmicarskiMortemHz je napisao/la: ↑19 avg 2021, 17:46ušao je neki kapital.. dobro izgledajuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑19 avg 2021, 17:27A inace Piric brani u Realu??
Ali jbt nisu u stanju da plate pisljivi 500k eura za igraca kojeg vec koriste....Malo bezobrazno...
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ali nas Nam izlevati svaka čast 

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
-
- Kontakt:
Da hoce nas vise napustit Tan, Nam i uprava i da zavrsimo s S Korejom. Bilo je Sarajeva i prije njih bit ce ABd i poslje njih.
- feniksptica
- Kontakt:
Ja samo sto smo prije njih za 60ak godina osvojili 3 lige a s njima 3 lige ( znam da je u Jugi bilo teze ). Nek se ovo zavrsi sapunica al neka njih il slicni njima blizu naseg kluba.bordobijeli je napisao/la: ↑19 avg 2021, 18:18Da hoce nas vise napustit Tan, Nam i uprava i da zavrsimo s S Korejom. Bilo je Sarajeva i prije njih bit ce ABd i poslje njih.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
ABDbordobijeli je napisao/la: ↑19 avg 2021, 18:18Da hoce nas vise napustit Tan, Nam i uprava i da zavrsimo s S Korejom. Bilo je Sarajeva i prije njih bit ce ABd i poslje njih.
Flora-Shamrock par playoffa lonferencijske jbt zivot, kod nas i da dodjes do kraja, izvuces gigante nekakve uvijek
hahahaha ljudi vas je bas lako navuci na tanak led.... Hvala Tanu i Namu prije svega nas su ostetili domaci ljudi i manje vise su oni najzasluzniji sto smo sad u ovoj situaciji. E sad da si ti rekao od rata pa do dolaska Tana ali pricas o nekih 60 godina pa ne bi je jos za 60 i sa Tanom i Namom zajedno osvojio pored Dinama i Zvezde.feniksptica je napisao/la: ↑19 avg 2021, 18:21Ja samo sto smo prije njih za 60ak godina osvojili 3 lige a s njima 3 lige ( znam da je u Jugi bilo teze ). Nek se ovo zavrsi sapunica al neka njih il slicni njima blizu naseg kluba.bordobijeli je napisao/la: ↑19 avg 2021, 18:18Da hoce nas vise napustit Tan, Nam i uprava i da zavrsimo s S Korejom. Bilo je Sarajeva i prije njih bit ce ABd i poslje njih.
Nedavno isto neko nasu historiju do dolaska Tana opise kao 60 godina nerada....
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, EastMadness, Haksss, JavierBosnia, Lecler, OsmanhodzicBuco, Rajvosa4ever, rimljanin90 i 89 gostiju.