FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yebo li vas i on i njegov Piric. Nek nisu pozvali Vladana, samo bi djabe primao golove s levatima u odbrani. Menadjerska reprezentacija oko koje lete menadjeri kao pcele. Tu nit ima postenja, nit taktike. Zato smo mi svi oko repke ravnodusni.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- feniksptica
- Kontakt:
Podebljat cemo led..poslije rata a prije njih je proslo 3x vise vremena a oni donije 3x vise titula. A nigdje Dinama Zvezde i Partizana.
Ma ova dva kluba sam nekako i prihvatio ali Riga - Lincon i da neko od njih igra grupu..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Odbranio sad Kova zicer 1 na 1
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 19 avg 2021, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
Pustila ga Siminhanka u klub. Ovo je najpoganiji idiot koji postoji, mamu mu yebem smetljarsku. Niko nije popljuvao vise nas klub od njeg i onog usranog ****, bivseg propalog fudbalera svinjskog, koji je sad kao menadzercic. I nakon svega toga lupež iz nase uprave ga priblizi klubu. Yebo mu Piric propali mamu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- feniksptica
- Kontakt:
Ima na yt prenos ako neko hoce da gleda Kovu !
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Jel jos pocetak augusta zna li se sta? Nemoj Kasume vise da si tako transparentan boga ti 

- SarajevoForza
- Kontakt:
Da Riga nije zabila u 97. minuti nadoknade, Lincoln bi za grupe igrao sa Hiberniansom s Malte.feniksptica je napisao/la: ↑19 avg 2021, 18:33Podebljat cemo led..poslije rata a prije njih je proslo 3x vise vremena a oni donije 3x vise titula. A nigdje Dinama Zvezde i Partizana.
Ma ova dva kluba sam nekako i prihvatio ali Riga - Lincon i da neko od njih igra grupu..
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Mamu li j e be m svima gori su od S.KorejeSanchez1987 je napisao/la: ↑19 avg 2021, 18:42Jel jos pocetak augusta zna li se sta? Nemoj Kasume vise da si tako transparentan boga ti![]()
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 19 avg 2021, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Godisnji su do septembra pusti ljude nek odmore malo sace toSanchez1987 je napisao/la: ↑19 avg 2021, 18:42Jel jos pocetak augusta zna li se sta? Nemoj Kasume vise da si tako transparentan boga ti![]()
-
- Kontakt:
Da i ja sam to primjetio prosle sedmiceSarajevoForza je napisao/la: ↑19 avg 2021, 18:44Da Riga nije zabila u 97. minuti nadoknade, Lincoln bi za grupe igrao sa Hiberniansom s Malte.feniksptica je napisao/la: ↑19 avg 2021, 18:33Podebljat cemo led..poslije rata a prije njih je proslo 3x vise vremena a oni donije 3x vise titula. A nigdje Dinama Zvezde i Partizana.
Jos ponistili Hiberniansu cist gol zbog nepostojeceg ofsajda kod 1:1 i dobili crveni
Jbt kad pogledas ko je sve u play offu
Lincoln iz Gibraltara,koje nije ni drzava u play offu KL
Fola iz Luxemburga koja je od tog Lincolna iz 2 utakmice primila 7 komada u play offu
Jeb.ena Riga koja je uz pomoc sudija jedva izbacila klub sa Malte u play offu
Alashkert iz Armenije koji ima slican koefcijent kao mi je u play offu Evropsks lige
Malmö koji je prije par godina izgubio od Zrinjskog je u play offu Lige prvaka i pobjedio je prvu 2:0
Sheriff iz MOLDAVIJE izbacio Zvezdu na 2 utakmice i dobili Dinamo 3:0 i po svemu sudeci idu u grupnu fazu Lige prvaka
A mi ispadamo u 1.kolu KL protiv nakvi konobara iz Moldavije.....
Ulazak u grupe Evropskog takmicenja(bilo kojeg)mora biti zacementiran kao prvi cilj
Inace nema napretka nikakvog....
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 19 avg 2021, 19:01, ukupno mijenjano 3 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Glupana treba prcat i udarat mu kontru, brzo plane, ništa mi draže nema čitat kad ga neko isprovocira, zato sam ga i zapratio na tim društvenim mrežama da se smijem budali. Meni samo nije jasno kakvi su to deb.ili igrači koje ta budala zastupa, vjerovatno su gori od njeg.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Zasto sutimo mi kao navijaci na ovakav odnos uprave prema klubu i navijacima vrijeme je da mi navijaci nesto poduzmemo konkretno.po tom.pitanju
- JavierBosnia
- Kontakt:
Kako ne poduzimamo, vidis koliko postova napisemo za njih, al nista. Sramotakraljlavova je napisao/la: ↑19 avg 2021, 19:26Zasto sutimo mi kao navijaci na ovakav odnos uprave prema klubu i navijacima vrijeme je da mi navijaci nesto poduzmemo konkretno.po tom.pitanju

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Evo "mjesna zajednica" pobijedi Genta, a vladan sacuva mrezu...
To ti je novi sistem, koji se igra od ove sezone. Da je bio prošle godine, mi bismo igrali grupe novog takmičenja, nakon ispadanja od Celtica. Prvak nikad lakše do grupne faze i 2,9 miliona eura.
S druge strane, ostali jako teško mogu do grupne faze. Jednostavno, prevelika je razlika između ta dva puta.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Joj nam uprave. Ko kakav student koji se **** da je baja na faxu, a čeka starog da mu da koji dinar.
ORIGINAL 1987
I hajd im ne yebi majku, do cega su te doveli proslu sezonu, mada iskreno vidjao sam i prethodnih godina neke divlje ekipe, koje ne dobiju nekog aman zaman protivnika u play-offuMokes je napisao/la: ↑19 avg 2021, 20:04To ti je novi sistem, koji se igra od ove sezone. Da je bio prošle godine, mi bismo igrali grupe novog takmičenja, nakon ispadanja od Celtica. Prvak nikad lakše do grupne faze i 2,9 miliona eura.
S druge strane, ostali jako teško mogu do grupne faze. Jednostavno, prevelika je razlika između ta dva puta.
Ceka se da nas natambura neko u ligi, pa da puknu ljudi vjerovatno. Ove pobjede protiv levata su njima dobro dosle da se raja smiri malo, kad nas je seljo natamburo na Kosevu vidjeli smo sta je bilo. Nek mole Boga da naredne dvije tekme dobro prodjuJavierBosnia je napisao/la: ↑19 avg 2021, 19:44Kako ne poduzimamo, vidis koliko postova napisemo za njih, al nista. Sramotakraljlavova je napisao/la: ↑19 avg 2021, 19:26Zasto sutimo mi kao navijaci na ovakav odnos uprave prema klubu i navijacima vrijeme je da mi navijaci nesto poduzmemo konkretno.po tom.pitanju![]()
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Zamolio bih forumski puk da ne napada našeg baku praseta. Ta on je od februara u klubu i on samo "čita vijesti"
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.