FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Cita lijep broj fudbalera forum
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Novi gostujuci dresovi su pervezija 

moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ovo bi trebalo da predstavlja kristale soli?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Beduin se predstavlja navijacem Slobode? Nisi ti druze ni N od navijaca...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Ma on je istinski Slobodaš, samo je malo ružno ono formulisao, nepromišljeno.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Jedna od preko stotinu utakmica protiv pita:
Kod njih Hadžibegić i Sušić, ali trica je bila neizbježna...

Kod njih Hadžibegić i Sušić, ali trica je bila neizbježna...

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Sto je Beduin i pojedini ovdje uradili i bili za Slobodu pola nas nikada nece. Mani suplje, lik crveno-crni 1/1
Sloboda je moja nacija
Ruzno je ono bilo za procitati na temi Premijer liga, pravi navijac nece nikad reci da je Sarajevo uvijek favorit protiv Slobode i tako slicnih, uzdravljeSunderland je napisao/la: ↑19 avg 2021, 21:06Sto je Beduin i pojedini ovdje uradili i bili za Slobodu pola nas nikada nece. Mani suplje, lik crveno-crni 1/1
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
A sta to nije tacno u toj izjavi?fukara87 je napisao/la: ↑19 avg 2021, 21:12Ruzno je ono bilo za procitati na temi Premijer liga, pravi navijac nece nikad reci da je Sarajevo uvijek favorit protiv Slobode i tako slicnih, uzdravljeSunderland je napisao/la: ↑19 avg 2021, 21:06Sto je Beduin i pojedini ovdje uradili i bili za Slobodu pola nas nikada nece. Mani suplje, lik crveno-crni 1/1
Ljudi se naosvajali titula, kupova, imaju strasnu ekipu i sad se trebamo furat da smo mi kao uspjesniji od njih, ili sta?
Trebamo pocet radit na sebi i da rezultati govore za nas a ne ta izlizana prica: "Mi smo najbolji, najjaci i najpametniji". Ajde da napravimo grupu da nam svi zavide, da napravimo klub klubom, da se svi boje kad igraju protiv nas a ne da mi nekog ubjedjujemo kako smo veliki klub i slicno.
Zivio.
U Sarajevu je uvjek favorit, na Tusnju 50-50...fukara87 je napisao/la: ↑19 avg 2021, 21:12Ruzno je ono bilo za procitati na temi Premijer liga, pravi navijac nece nikad reci da je Sarajevo uvijek favorit protiv Slobode i tako slicnih, uzdravljeSunderland je napisao/la: ↑19 avg 2021, 21:06Sto je Beduin i pojedini ovdje uradili i bili za Slobodu pola nas nikada nece. Mani suplje, lik crveno-crni 1/1
A sta znaci biti navijac, vjerovati u vlastite gluposti ili sta...Prozivas momka koji zivi Slobodu zato suti.
Na Tusnju u ovoj vukojebini od lige ne moze niko doci i reci da je favoriti ako cemo realno sve je to u pet deka.FKBilder je napisao/la: ↑19 avg 2021, 21:40U Sarajevu je uvjek favorit, na Tusnju 50-50...fukara87 je napisao/la: ↑19 avg 2021, 21:12Ruzno je ono bilo za procitati na temi Premijer liga, pravi navijac nece nikad reci da je Sarajevo uvijek favorit protiv Slobode i tako slicnih, uzdravljeSunderland je napisao/la: ↑19 avg 2021, 21:06
Sto je Beduin i pojedini ovdje uradili i bili za Slobodu pola nas nikada nece. Mani suplje, lik crveno-crni 1/1
A sta znaci biti navijac, vjerovati u vlastite gluposti ili sta...Prozivas momka koji zivi Slobodu zato suti.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ako budemo toliku euforiju stvarali i bili sigurni u 3 boda protiv sarajeva sad moze nam se samo odbiti od glavu onda da zaboravimo sve sto su momci napravili i poceli yebavat im mame opet. Vise vjerujem u 3 boda protiv zelje nego protiv pitara, treba trenirati nastaviti raditi i vjerovati u momke i dati im veliku podrsku s tribina, a ne odmah u neke titule i 3 boda protiv Sarajeva. Mi Sarajevo nismo dobili 40 godina na kosevu u ligaskim utakmicama. A po mom mišljenju to jest da se na tusnju treba uvijek gledati da smo mi favoriti. Po meni bod bi bio vise nego dobar sad za vikend a pobjeda je vec druga prica. Smirite malo tenzije bespotrebne
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
eto njima nek budu favoriti, a da mi njih klepimoFKBilder je napisao/la: ↑19 avg 2021, 21:40U Sarajevu je uvjek favorit, na Tusnju 50-50...fukara87 je napisao/la: ↑19 avg 2021, 21:12Ruzno je ono bilo za procitati na temi Premijer liga, pravi navijac nece nikad reci da je Sarajevo uvijek favorit protiv Slobode i tako slicnih, uzdravljeSunderland je napisao/la: ↑19 avg 2021, 21:06

Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Ovo sto je Sarajevo pokazalo u 5 kola ne moze biti favorit ni u Puracicu, uz svo duzno postovanje prema Mladosti.
tuzlanska Sloboda
-
- Kontakt:
Kazu na jednom portalu da karti nestaje 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.