Sta je slagao...Sky9 je napisao/la: ↑19 avg 2021, 20:27Što jest jest @Beduin, usr'o si motku s ovim.HElo je napisao/la: ↑19 avg 2021, 20:21Beduin je napisao/la: ↑19 avg 2021, 14:44Sarajevo je favorit jer nije toliko lose koliko se potencira, i dalje je tu dosta kvalitetnih i prekaljenih igraca. Uostalom, Sarajevo je uvijek favorit protiv ekipa poput Slobode i slicnih, ako izuzmemo onu sezonu kad je Sloboda i vrijedila necemu pa zauzela 2. mjesto na kraju.
Mi idemo igrati svoju igru, bez rezultatskog pritiska ponajvise jer smo osvojili vise nego ocekivanih 13 bodova u 5 kola. Pritisak je prebacen na Sarajevo, a Zizovic nije naivan i neiskusan da ne zna kako treba pripremiti igrace i spustiti ih na zemlju.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Opet te devo prenosi neki hvataju?
Omalovažavati svoj klub ovako dno dna![]()
![]()
To ti je tako druze, protiv Sarajeva,Zelje, Zrinjskog, mi nismo favoriti gdje god da se igra. To sto mi ne podnosimo realnost i mislimo si da smo neki faktor je druga stvar.
Imas jedan trofej i par izleta u evropu za 100 godina....Smirite bubice i uzivajte u momentu ove sezone dok traje jer sumnjam da cemo biti prvaci ili kup osvojiti, to je tako yebaji ga