Posusje ih nadigralo, u Prijedoru trebali gubiti 2 razlike do vodstva, Radnik im napravio zicera koliko mi ukupno protivnicima nismo dopustili poluprilika za 450min. To sto imaju neregistrovanih igraca i suspenzija je njihov problem, ali sa cime oni sutra raspolazu sutra su nasa half linija bolja, zadnji vezni te bekovi i krila bolji.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Iskreno se nadam da ovi koji daju sanse gostima nisu gledali niti jednu njihovu utakmicu jer ako jeste razumijete se u nogomet kao tvrd kuyac u maru
Posusje ih nadigralo, u Prijedoru trebali gubiti 2 razlike do vodstva, Radnik im napravio zicera koliko mi ukupno protivnicima nismo dopustili poluprilika za 450min. To sto imaju neregistrovanih igraca i suspenzija je njihov problem, ali sa cime oni sutra raspolazu sutra su nasa half linija bolja, zadnji vezni te bekovi i krila bolji.
tuzlanska Sloboda
- prisonbreak
- Kontakt:
Sretno Slobodo
bas mi je dragonsti ste pri vrhu.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- TzBulevar87
- Kontakt:
Pišem ja vama prije početka sezone da morate malo prosperirat kao navijači ako hoćete bolji Klub... A ono, ostadosmo na istom nivou, čast pojedincima.
Slazem se sa @zlajci, uz konstataciju, ne da smo bolji u ovom trenutku, nego da ih trebamo zgazit! Ću' Sarajevo uvijek favorit nama, pa de okrenite tu ploču u glavama pa ćete vidit kako momentalno ide na bolje...
Slazem se sa @zlajci, uz konstataciju, ne da smo bolji u ovom trenutku, nego da ih trebamo zgazit! Ću' Sarajevo uvijek favorit nama, pa de okrenite tu ploču u glavama pa ćete vidit kako momentalno ide na bolje...
075
Mislim da niko ne misli da ce nas pregazit ili osvojiti sigurna 3 boda ni u kom slučaju, vec samo da ne treba nikoga podcijeniti posebno ove bolje timove u ligi. Naravno da trebamo ici po 3 boda i da ih gazimo al ne treba se toliko dizati u nebesa sad jer se lagano mozemo spustit. Ostati pri zemlji nastaviti raditi i sve ce doci na svoje. Naprijed crveni 
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Kod mene nije nikakav pesimizam u pitanju vec činjenica da u napadu imaju igrače kojima ne treba 5-10 šansi da zabiju. Ispade protiv drugoligasa igramo. Blagu prednost bi dao nama ali sve je moguće
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
Sunderland
- Kontakt:
Uvijek na zemlji treba biti odmjeren te uvijek prebaciti lopticu na drugoga. 
Sloboda je moja nacija
- TzBulevar87
- Kontakt:
Pa dobro momci, niko od nas ne misli sve te stvari bukvalno, već stvaramo hype koji ima sve predispozicije da to i postane.
Btw, iskreno mislim da cemo ih zgazit
Btw, iskreno mislim da cemo ih zgazit
075
Stilić je u Tuzli.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Sta ima "vorteks"TzBulevar87 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 10:02Ću' Sarajevo uvijek favorit nama, pa de okrenite tu ploču u glavama pa ćete vidit kako momentalno ide na bolje...![]()
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Imas u pristorijama kluba na Tusnju.
A eno nacrtano je i ono na zidu na ulazu u stadion, sto si najavljivao ti. Fantazija je
075 ❤
075 ❤
Ovi na portalu nspisase da je utakmica u 21h
Pa sad jel 19 il 21
Pa sad jel 19 il 21
- TzBulevar87
- Kontakt:
Nema ništa buraz, evo nemamo para za Štilića u poznim godinama i yebeno njanjajevo nam je uvijek favoritBeduin je napisao/la: ↑20 avg 2021, 11:02Sta ima "vorteks"TzBulevar87 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 10:02Ću' Sarajevo uvijek favorit nama, pa de okrenite tu ploču u glavama pa ćete vidit kako momentalno ide na bolje...![]()
![]()
075
lapsus ocito, ispravili su. u 19 naravno.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
- Beduin
- Kontakt:
Tako je braca moj pozitivni. Vazda pobjedjivali aBd ❤TzBulevar87 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 11:44Nema ništa buraz, evo nemamo para za Štilića u poznim godinama i yebeno njanjajevo nam je uvijek favoritBeduin je napisao/la: ↑20 avg 2021, 11:02Sta ima "vorteks"TzBulevar87 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 10:02Ću' Sarajevo uvijek favorit nama, pa de okrenite tu ploču u glavama pa ćete vidit kako momentalno ide na bolje...![]()
![]()
(al u qrcu)
075 ❤
075 ❤
Autenticni, dobri al sam ocekivao vise od domacih dresova
Neću komentarisati ništa da ne ispadnem hejter.
- Beduin
- Kontakt:
Jos uvijek ih nece biti u prodaji zbog dobavljaca i dobavljanja u nasu zemlju, zahvaljujuci korini i problemima na trzistu.
Ali eto sutra igraci debituju u njima.
Ali eto sutra igraci debituju u njima.
075 ❤
075 ❤
- RollingPaper
- Kontakt:
Meni su dresovi odlicni, perverzija
Ne znam sta hocete vi? Dajte mi primjerak dobrog dresa, da vidim sta je to za vas "dobar" dres.
Ne znam sta hocete vi? Dajte mi primjerak dobrog dresa, da vidim sta je to za vas "dobar" dres.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.