U HNLu su odgađane utakmice u situacijama kao Sar-ŠB al znamo svi zasto nije odgođena ta. Ono su vanredne situacije bile. Al ta nije ni bitna. Kolo iza smo isli u Tuzlu sa juniorima. Sve rečeno. Ove sezone već pun k utakmica odgođeno što zbog eu nastupa što eo ovamo kao Leotar. Al dobro.MortemHz je napisao/la: ↑20 avg 2021, 11:33Leotar je javio par dana prije i po pravilniku nemaju dovoljno igrača da odigraju utakmicu. Vi ste javili bukvalno pred polazak u Sarajevo i imali ste dovoljno igrača da odigrate, zato vas je savez i odbio. Isto kao što smo mi zakasnili da pošaljemo zahtjev savezu za odgodu utakmice sa Veležom, za to smo mi krivi i niko drugi.
Imali ste dovoljno igrača, niste došli sa 12 nego 13, takav je pravilnik.
Imali ste tačno jednog juniora na utakmici sa Sarajevom i prosjek godina vam je bio 24,2.
Zlomislić, Cipetić, Obšivač, Ćorić, Jurilj i ostali nisu nikako juniori. Mlađu ekipu ste imali kad ste rasprodali tim prošle sezone.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
- RollingPaper
- Kontakt:
Nemojte mu odgovarati nikako, nije momak uredan s glavom. Onaj baljic je normala lik, ali ovaj je bas slučaj, vjerovatno ima problema sam sa sobom, samo ga ignorisati.
Dres od Slobode bas ruzan na igračima. A ovamo kao model tj skica moze proć. Al totalna razlika na igračima
- Beduin
- Kontakt:
I ti da cistis baje sa krompira i kosis od sabaha do aksama na onom zvjezdanu vidio bih te.RollingPaper je napisao/la: ↑20 avg 2021, 13:15Nemojte mu odgovarati nikako, nije momak uredan s glavom. Onaj baljic je normala lik, ali ovaj je bas slučaj, vjerovatno ima problema sam sa sobom, samo ga ignorisati.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Shategabri
- Kontakt:
Zašto nije odgođena?brig je napisao/la: ↑20 avg 2021, 13:14U HNLu su odgađane utakmice u situacijama kao Sar-ŠB al znamo svi zasto nije odgođena ta. Ono su vanredne situacije bile. Al ta nije ni bitna. Kolo iza smo isli u Tuzlu sa juniorima. Sve rečeno. Ove sezone već pun k utakmica odgođeno što zbog eu nastupa što eo ovamo kao Leotar. Al dobro.MortemHz je napisao/la: ↑20 avg 2021, 11:33Leotar je javio par dana prije i po pravilniku nemaju dovoljno igrača da odigraju utakmicu. Vi ste javili bukvalno pred polazak u Sarajevo i imali ste dovoljno igrača da odigrate, zato vas je savez i odbio. Isto kao što smo mi zakasnili da pošaljemo zahtjev savezu za odgodu utakmice sa Veležom, za to smo mi krivi i niko drugi.
Imali ste tačno jednog juniora na utakmici sa Sarajevom i prosjek godina vam je bio 24,2.
Zlomislić, Cipetić, Obšivač, Ćorić, Jurilj i ostali nisu nikako juniori. Mlađu ekipu ste imali kad ste rasprodali tim prošle sezone.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Pozdrav uzavrelim komunistima sa ugodne lokacije u srcu grada 
Kako oni sve znaju o poslovima vezanim za poljoprivredu, vidi se da jos idu ocevima i djedovima u ispomoć u okolna mjesta sa kojih su došli prije rata.

Kako oni sve znaju o poslovima vezanim za poljoprivredu, vidi se da jos idu ocevima i djedovima u ispomoć u okolna mjesta sa kojih su došli prije rata.
Treba pohvaliti nove dresove Slobode.
Svaka čast Tuzlaci.
Svaka čast Tuzlaci.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Tristan
- Kontakt:
Uvijek kad Sloboda ili prije Celik krenu dobro na pocetku sezone i stvori se neka euforija, Sarajevo ili Zeljeznicar ih ohlade sa nekih 0:1 u gostima. Domacin ni postenu sansu ne napravi. Sto puta vidjeno do sad.
Jesu li izlasle kvote za derbi na Tusnju?
Jesu li izlasle kvote za derbi na Tusnju?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Istupite iz lige.brig je napisao/la: ↑20 avg 2021, 13:14U HNLu su odgađane utakmice u situacijama kao Sar-ŠB al znamo svi zasto nije odgođena ta. Ono su vanredne situacije bile. Al ta nije ni bitna. Kolo iza smo isli u Tuzlu sa juniorima. Sve rečeno. Ove sezone već pun k utakmica odgođeno što zbog eu nastupa što eo ovamo kao Leotar. Al dobro.MortemHz je napisao/la: ↑20 avg 2021, 11:33Leotar je javio par dana prije i po pravilniku nemaju dovoljno igrača da odigraju utakmicu. Vi ste javili bukvalno pred polazak u Sarajevo i imali ste dovoljno igrača da odigrate, zato vas je savez i odbio. Isto kao što smo mi zakasnili da pošaljemo zahtjev savezu za odgodu utakmice sa Veležom, za to smo mi krivi i niko drugi.
Preselite se u HNL.
- hotonjskimaher
- Kontakt:
U Hnl ekipe koje igraju evropska takmicenja mogu samo jednom traziti odgadanje utakmice nek ti igras protiv rome u playoffu a vec si iskoristio to nema odgajanja
Maroon Brothers 1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2.20 3.40 2.95
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑20 avg 2021, 12:57A dobro su se sjetili nabaviti nove dresove. Evo tri godine prezime na dresu je za njih misaona imenica bila. Čekajući neku sadaku, neke donacije i dzabalame od drzave brojevi počeli otpadati u po utakmice. Dva ista dresa na terenu nisi mogao vidjeti.ElCartel11 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 12:39Lijep dres ovaj domaci ali mi oči bode natpis Legea. Trebao je biti čitav napisan na crnoj boji a ne ovako preko obe.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 20 avg 2021, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Ovo je najveci bolesnik koji ima pristup internetu, zatucani lik koji lijeci kompleks prema Tuzlacima i Slobodi.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 20 avg 2021, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Makar su veca carsija od tebe, koji zelis da budes, a ne mozesPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑20 avg 2021, 13:34Pozdrav uzavrelim komunistima sa ugodne lokacije u srcu grada

Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Je se bolan uopće ne trudim da se vama dopadnem. Sta vam je.antisisoja1919 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 14:13Makar su veca carsija od tebe, koji zelis da budes, a ne mozesPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑20 avg 2021, 13:34Pozdrav uzavrelim komunistima sa ugodne lokacije u srcu grada
Kako oni sve znaju o poslovima vezanim za poljoprivredu, vidi se da jos idu ocevima i djedovima u ispomoć u okolna mjesta sa kojih su došli prije rata.![]()
Da sam vama dobar zapitao bih se da li je sve uredu sa mnom.
Ovako vas samo gađam čistom istinom. To sto vas to boli i pogađa to nije moj kompleks.
-
- Kontakt:
Hahaha. Ma ti si mentalni bolesnik, prelistaj historiju svojih objava i vidjet ces da ti opasan psihicki problem imas. Hvala Bogu ja kako znam Tuzlaci svima gode i svima su dobri, osim slucajevima kao tebi. Hvala Bogu sto se takvi kao ti ne vode kao Tuzlak, jer bi to samo sramota za ovakav grad bila. Mislim da je suvisno s tobom raspravljat vise, nije tema za to, a i ne vrijediPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑20 avg 2021, 14:53Je se bolan uopće ne trudim da se vama dopadnem. Sta vam je.antisisoja1919 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 14:13Makar su veca carsija od tebe, koji zelis da budes, a ne mozesPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑20 avg 2021, 13:34Pozdrav uzavrelim komunistima sa ugodne lokacije u srcu grada
Kako oni sve znaju o poslovima vezanim za poljoprivredu, vidi se da jos idu ocevima i djedovima u ispomoć u okolna mjesta sa kojih su došli prije rata.![]()
Ovako vas samo gađam čistom istinom. To sto vas to boli i pogađa to nije moj kompleks.
Volim tebe, više od sebe
Nas pokradu npr eto Mujic zadnji put, dodje 12-13 hiljada na stadion i oni posalju Mujica koji pravi 3 greske koje odluce mec.
Jeb.en je onaj Bagarić strahota igrac, on ako krene tricu im moze uvaliti mada Sarajevo ove sezone je fuj.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Ja samo razbijam mitove o Slobodi kao "velikom klubu". Klub koji za 100 godina ništa nije osvojio (osim ove jedne titule koju tvoj kolega spominje) i koji postoji samo da bi postojao. Bez cilja.antisisoja1919 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 15:03Hahaha. Ma ti si mentalni bolesnik, prelistaj historiju svojih objava i vidjet ces da ti opasan psihicki problem imas. Hvala Bogu ja kako znam Tuzlaci svima gode i svima su dobri, osim slucajevima kao tebi. Hvala Bogu sto se takvi kao ti ne vode kao Tuzlak, jer bi to samo sramota za ovakav grad bila. Mislim da je suvisno s tobom raspravljat vise, nije tema za to, a i ne vrijediPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑20 avg 2021, 14:53Je se bolan uopće ne trudim da se vama dopadnem. Sta vam je.antisisoja1919 je napisao/la: ↑20 avg 2021, 14:13
Makar su veca carsija od tebe, koji zelis da budes, a ne mozes![]()
Klub na budzetskoj sisi od kojeg ima koristi 10 ljudi koji se vrte oko Slobode a vi ostali krezubi se lozite na neke svetinje.
Klub koji nikad niko ne uzima za ozbiljno u bilo kakvim organizacijama, planovima i projektima a vi ga predstavljate kao da je Real Madrid.
I ovo ima veze samo sa krezubom fukarom, ne sa svim tuzlacima.
Prave tuzlake kao i nas ostale građane više zanimaju ovolike rupe na cesti, što kroz pola grada nema ulične rasvjete, redovi čekanja u DZ, neregulisani semafori i ostali bitni problemi u gradu koje imamo.
-
- Kontakt:
Merdian bet kvote
Sloboda - Sarajevo 2,20 3,40 2,94
Bet 365
Sloboda Sarajevo 3,40 3,40 1,90
Mogu se pare uzet hahah

Sloboda - Sarajevo 2,20 3,40 2,94
Bet 365
Sloboda Sarajevo 3,40 3,40 1,90
Mogu se pare uzet hahah

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa ne znam jesi nas pratio, Bagarić je svakako odlican igrac, ali i Bodul je majstor, on mi je vece iznenađenje od Dražena, od kojeg se i očekivalo da bude jedan od nosilaca ekipe.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 29 gostiju.