Ima Sablic izgleda dobre zivce.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Niso to zivci,tome se kaze fjaka. Dalmoš je to,orilo ,gorilo ,jbe se njemu. Ubij me ako on zna u kojem je gradu. Vidi galeba ,na Miljacki,sastavi litar crnoga i sve mu ravno do Braca.

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Moraju preci granicu, pa se vratiti, da bi im produzili turisticke na nova 3 mjeseca. Intelektualci iz uprave.
O neko ih jos uvijek podrzava.
O neko ih jos uvijek podrzava.
- FKS -
-
- Kontakt:
Koliko su upropastili klub i napravili S Koreju više ni na forumu ljudi nemaju volje da pišu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ovi sto nisu registrovani nece ni biti tu za slobodu, kao ni za siroki. Tako sam bar cuo. Obecano je da ce biti tu poslije rep. pauze.
Ima mahalskih sta bi bilo ako se ne registruju do tad, ali necu bezveze da unosim nemir jer nije pouzdano.
Ima mahalskih sta bi bilo ako se ne registruju do tad, ali necu bezveze da unosim nemir jer nije pouzdano.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ko je sad od kamatara u Sarajevu aktuelan da vidimo šta se tu može uraditi 

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Sramota....
Momak odbio 3 ponude iz HNL da bi dosao kod nas,oni ga jebu
Nece on sigurno dugo jos cekati
Ode on 1000% ako ga ne registruju poslije reprezentativne
Pa nije budala da sjedi na tribinama i da mu propadaju najbolje godine za razvoj u karijeri
Ojjj pa jel moguce koliko su samo nesposobni
Pa jel tesko posuditi od nekoga jeb.eni 770k KM i vratis kad Poljaci uplate za Kovu
Jel oni uopste razmisljaju??Jel njih brine ovo bar malo sto svaku utakmicu igramo bez 8+ bitni igraca ili im je svejedno??
Isto ko da namjerno nece da registruju igrace,a mogu vrlo jednostavno bez problema to zavrsiti za dan
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ma pitanje koliko je tacno i to da se samo te pare od Kovacevica cekaju. Kod nas je sve upetljano, jednostavno nista me vise ne iznenadjujeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 avg 2021, 23:40Sramota....
Pa nije budala da sjedi na tribinama i da mu propadaju najbolje godine za razvoj u karijeri
Pa jel tesko posuditi od nekoga jeb.eni 770k KM i vratis kad Poljaci uplate za Kovu
Jel oni uopste razmisljaju??Jel njih brine ovo bar malo sto svaku utakmicu igramo bez 8+ bitni igraca ili im je svejedno??
Isto ko da namjerno nece da registruju igrace,a mogu vrlo jednostavno bez problema to zavrsiti
-
- Kontakt:
I to sto kazesbordobijeli je napisao/la: ↑20 avg 2021, 23:52Ma pitanje koliko je tacno i to da se samo te pare od Kovacevica cekaju. Kod nas je sve upetljano, jednostavno nista me vise ne iznenadjujeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 avg 2021, 23:40Sramota....
Isto ko da namjerno nece da registruju igrace,a mogu vrlo jednostavno bez problema to zavrsiti
Neki kazu da ce se ovo rijesiti tek kad dodje novi investitor
A da ce pare od Kove otici u neke druge svrhe
Neki kazu da ce se ovo rijesiti cim Poljaci uplate pare
Neki govore da neke druge stvari ovo koce
Neki nesto cetvrto napisu
Haj im ga znaj,i nasi mute tu dosta
Ja znam samo jedno
Sablic i Sevelj nece sigurno jos dugo cekati
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 21 avg 2021, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Svaki iole jači klub iz Hrvatske i Srbije (ne računajuci Dinamo, Rijeku, Hajduk, Partizan i Zvezdu), skoro svaki prelazni rok proda nekog svog igraca u Poljsku, u neki od klubova ranga i platežne moči Rakowa ili u sam Rakow, gdje ima bruku Balkanaca mimo Kovačevića i ni jedan od tih klubova nikad nije imao problem sa naplatom obeštečenja, osim nas, iako su oni prodavali u Poljsku uglavnom za cifre vece od 500.000 eura.Samo našim ublehama Sabrini i Kasumu je pošlo sa rukom, da jednog od najboljih golmana Balkana puste u Rakow na "teku” ili "dođete nam"

Majku mu yebem jel moguce da ne mogu namaci neku lovu ovo je postalo brukanje velike razmejre.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Znam da nista ne dolazi preko noci, ali od trenutka potpisa idalje nepoznatog i sumnjivog ugovora o stadionu Kosevo do danas, koliko je novca ulozeno u isti?
Takodjer pitanje ali samo za one najoptimisticnije: Da li se nadate da cemo barem jednu marku uloziti u ovaj odron od stadiona do 2023? (ponavljam samo najoptimisticniji da odgovore)
Takodjer pitanje za majmuncice koji su smarali zadnje 2 godine (zip zoki robertkosar alfred i jos 5-6), ako vama redovno lijeze, zasto nemamo novac za isplatu dugovanja ako smo uzeli milione i milione od evrope i od transfera. To nije bilo tako davno.
Gdje su pare?
Takodjer pitanje ali samo za one najoptimisticnije: Da li se nadate da cemo barem jednu marku uloziti u ovaj odron od stadiona do 2023? (ponavljam samo najoptimisticniji da odgovore)
Takodjer pitanje za majmuncice koji su smarali zadnje 2 godine (zip zoki robertkosar alfred i jos 5-6), ako vama redovno lijeze, zasto nemamo novac za isplatu dugovanja ako smo uzeli milione i milione od evrope i od transfera. To nije bilo tako davno.
Gdje su pare?
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Ma kako ce ulagati u stadion kad ne mogu osnovne stvari da ispostuju, plate, porez. Da su znali nebi ni ulazili u tu pricu a ovo u martu su potpisali samo da Mandic skine s sebe obecanje , kad god se pitalo Sabru i Kasuma oko stadiona odgovor je bio nije sad tema bit ce poseban pres oko koševa, prodje 6 mjeseci ni rijeci o stadionu i planovima.holyman je napisao/la: ↑21 avg 2021, 00:09Znam da nista ne dolazi preko noci, ali od trenutka potpisa idalje nepoznatog i sumnjivog ugovora o stadionu Kosevo do danas, koliko je novca ulozeno u isti?
Gdje su pare?
Da se ne zaboravi.bordobijeli je napisao/la: ↑21 avg 2021, 00:17Ma kako ce ulagati u stadion kad ne mogu osnovne stvari da ispostuju, plate, porez. Da su znali nebi ni ulazili u tu pricu a ovo u martu su potpisali samo da Mandic skine s sebe obecanje , kad god se pitalo Sabru i Kasuma oko stadiona odgovor je bio nije sad tema bit ce poseban pres oko koševa, prodje 6 mjeseci ni rijeci o stadionu i planovima.holyman je napisao/la: ↑21 avg 2021, 00:09Znam da nista ne dolazi preko noci, ali od trenutka potpisa idalje nepoznatog i sumnjivog ugovora o stadionu Kosevo do danas, koliko je novca ulozeno u isti?
Gdje su pare?
Prodana titula u zamjenu za kup!
13 bodova prednosti, vraceni nazad u 2003!
Marinovic-Vico-Sabrija!
Fejk slavlje na tribinama finala kupa!
Najofirnija utakmica jos od naseg poraza od olimpika na kosevu ili u banovicima protiv tc!
Lazi, obmane, prevare!
Obecana (ne)transparentnost!
Nijedan odgovor na dopise novinara, na dopise udruzenja navijaca!
Visemilionska pljacka klupske kase!
Tuzbe protiv kluba!
Masivni dugovi prema poreznoj!
Raspustili najbolje igrace, para ni na vidiku!
Glavni u akademiji hiljadama kilometara od akademije!
Fejk nagradne igre!
Fejk saopstenja!
Fejk paravani o reorganizaciji!
Fejk otkazi, fejk najave!
Fejk svaka sintagma izrecena iz njihovih usta!
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Sam sam poceo da sumnjam i u promjenu travnjaka na Koševu što je Vico obečao.Rekao je da se ove godine mijenja travnjak na Tušnju, vidim Fukare i Tuzlaci se smiju po fb, kažu niko apsolutno u Tuzli to ne spominje i da o tome nemaju pojma.
-
- Kontakt:
Upravo to sto je @bordobijeli napisao gore
Ne mozemo ocekivati nikakva ulaganja u stadion dok se neke osnovne stvari kao plate i porez koje su ipak bitnije ne rijese i ne stave pod kontrolu
Sto je skroz shvatljivo
Ekipa i igraci uvijek bitniji od stadiona po meni
I iz uprave ocigledno izbjegavaju temu oko stadionu
U prijevodu nam govore da nista ne ocekujemo dok se sve navedeno gore ne rijesi,a to nece biti prije kraja ove godine i to ako bas brzo sve zavrsimo sa novim investitorom
Edit:Od ona 4 terena po godini sto je Vico obecao nema nista.
Ne mozemo ocekivati nikakva ulaganja u stadion dok se neke osnovne stvari kao plate i porez koje su ipak bitnije ne rijese i ne stave pod kontrolu
Sto je skroz shvatljivo
U prijevodu nam govore da nista ne ocekujemo dok se sve navedeno gore ne rijesi,a to nece biti prije kraja ove godine i to ako bas brzo sve zavrsimo sa novim investitorom
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 21 avg 2021, 00:32, ukupno mijenjano 5 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Jad i čemer Vico vodi savez, Sabrina FKS. U dubokom kanalu smo dok nas ovakvi vode.Historicar je napisao/la: ↑21 avg 2021, 00:26Sam sam poceo da sumnjam i u promjenu travnjaka na Koševu što je Vico obečao.Rekao je da se ove godine mijenja travnjak na Tušnju, vidim Fukare i Tuzlaci se smiju po fb, kažu niko apsolutno u Tuzli to ne spominje i da o tome nemaju pojma.
Brate Bog dragi zna šta se sve dešava u i oko kluba, strah me najgore scenarija vjeruj mi. Znam da će sve ovo proći ali isto tako znam da kad ode ova gamad od wanna be uprave biti ćemo šokirani saznanjem šta se sve muti. Samo mi nije jasno jedno a to je kad je Husref dobio otkaz i drmlje i kamenje na upravu, a sada kada klub propada niko da se oglasi niko da gine glas samo skandiranje tokom i nakon utakmice ,, Uprava napolje" sa tim nećemo ništa postići neke malo jaće mjere treba da se urade.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑20 avg 2021, 23:40Sramota....
Isto ko da namjerno nece da registruju igrace,a mogu vrlo jednostavno bez problema to zavrsiti za dan
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
-
- Kontakt:
Tušanj trebao biti završen ove godine, a mi dogodineNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 avg 2021, 00:29Upravo to sto je @bordobijeli napisao gore
Sto je skroz shvatljivo

Baš me zanima, hoce li neki naš novinar pitati Vicu za te terene.
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, benko21, Burberry46, rimljanin90, ristagrad, Tarapi, Vanja8, zagorski i 75 gostiju.