Premijer liga BiH - aktuelno

slusalica
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la slusalica » 21 avg 2021, 00:21

Hvala Bogu na ovim politicarima. Oni ce nas na kraju sve i izmiriti.

Svojim kriminalom. jel
tz tz tz tz tz tz

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 21 avg 2021, 06:45

Schlager je napisao/la:
20 avg 2021, 18:55
Licno,veliko razocarenje mi je ovaj Velezov Predsjednik,Hasic...Velez ima slicnu putanju kao moj Borac,veliko ime,ali i ogromne probleme u tranziciji....slabo se "snasli",sto se kaze....po nekoliko puta u drugu ligu,pa nazad....Imponovalo mi je ovo kako ih zadnjih godina dize,jednim domacinskim odnosom i transparentim objavljivanjem svakog pfeninga....cak mi se cinilo i da su dozivjeli "zdraviji" uspjeh nego mi...Malo me raqzocarao ono poslije Krupe,ali rekao sam vruca glava,desava se....Ovo sto je sad uradio,znaci da je to jedan obican papak,koji je malo u ovom lopovluku i polusvijetu, zadnjih 25 godina isplivao kroz Plantaze,Bosnalijek i sl...vjerovatno i politiku,ali slabo pratim to u FBIH......Cuj evo ostavka "ali vi me ne dajte".....najobicnija attention whore,zeljan paznje....Bolji je nas Zeljkovic od njega,bar ne glumi nesto
Care nemas pojma ko je Hasic, sta je bilo u vezi ostavke,zasto se vratio i tako dalje ali vazno je pljuvati po svemu pa i po onome oko cega nisi upucen. Hasic je sigurno zelio napustiti ali eto vratio se ipak dok ne zavrsi obecani poso ,ali ce za koju godinu otici ,doce mladji,ali kad se steknu uslovi.I kad on ode ,doci ce mjesto njega neko koga ce on postaviti i radit ce isto ko sto i on radi.Njemu ne treba nikakva promocija i reklama.covjek je ostvaren i ne zeli on puno medijske paznje jer ga to opterecava,zeli u tisini raditi.I da ode sada u UO kluba ima jos 4-5 isto tako mocnih i pametnih ljudi koji mogu isto tako voditi kvalitetno klub kao i Hasic,tako da se mi toliko i ne brinemo,bice "Hasic" i poslije Hasica :kafa:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 21 avg 2021, 07:06

Antipolitika3 je napisao/la:
20 avg 2021, 23:09
slika

Gledaj mu torte i grba :urnebes: :urnebes:

Dan te **** jos cemo gledati da su to neke plemicke obitelji i gospoda kao englezi a seljak iz ljutog doca kraj Mostara.

Bog te mazo sta nam rade,,narod sirotinja a oni grbove prave i privatno helikoptere koriste za rodjendan :puke: :puke:
samo mi nije jasno kako na ovome grbu njegove obitelji nema i zvijezde petokrake u gro planu,pa to mu je obiljezilo citav zivot.Bio clan socijalisticke omladine,rano kao uzoran mladic primljen u clanstvo Komunista gdje je bio primjeran clan,potpisivao se i cirilicom kao hrvat sto mu je donijelo dosta poena medju komunistima,kao uzoran clan izabran i za vodeceg covjeka jedne od najbitnijih firmi socijalisticke Jugoslavije(to nije mogo biti neko ko se nije dokazo kao uzoran komunista),navijao za crveni klub sa petokrakom,cak bio i medju vodjama navijaca i sad on glumi velikog hrvata.Na osnovu ovoga napisanog, petokraka zasluzuje da bude na centralnom mjestu njegovog porodicnog grba jer mu je obiljezila 2/3 njegovog zivota i donijela mu sve :kafa: ,ali jok on se sad predstavlja da je veci katolik od Pape i veci hrvat od kardinala Kuharica ,dje si sta mai :rol: JMoze praviti velike torte i dovoditi Halida da mu pjeva ,moze se ima se,aluminijski se rastalio ,para ko shodera :kafa:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 21 avg 2021, 07:50

Danas igra Sarajevo! Klub sa 7 naslova prvaka i 8 osvojenih kupova, more evropskih utakmica, ogromnom navijačkom bazom i najveći klub naše lijepe zemlje iz središnjeg dijela Balkanskog poluotoka, što će dokazati i današnja posjeta na Tušnju! Smirite se! :bih:
Tuzlaci, hoćemo l' mačke i miša? :tralala:

slika
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 21 avg 2021, 07:53

Miljacka je napisao/la:
21 avg 2021, 07:50
Danas igra Sarajevo! Klub sa 7 naslova prvaka i 8 osvojenih kupova, more evropskih utakmica, ogromnom navijačkom bazom i najveći klub naše lijepe zemlje iz središnjeg dijela Balkanskog poluotoka, što će dokazati i današnja posjeta na Tušnju! Smirite se! :bih:

slika
Poranio si pravo, mi nismo ranoranoci :tralala: popij kafu u whitu na moj racun :rol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 21 avg 2021, 08:11

fukara87 je napisao/la:
21 avg 2021, 07:53
Miljacka je napisao/la:

slika
Poranio si pravo, mi nismo ranoranoci :tralala: popij kafu u whitu na moj racun :rol:
Samo caffe Sloboda, načuo sam da vrti neki dj danas :kafa:
Priča raja očekuje se sunčan dan i kiša golova :mrgreen:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 21 avg 2021, 08:45

@ Miljacka
Tu lijevo ima cevabdzinica Sarajka
Ima jedna plavka
Reci da sam te ja poslao

Doruckuj tu
Trebat ce ti za kasnije

Samo joj reci Svrakindolac me poslao
Reci bio je u zutom duxu Tom Tejlor
Navukla se na zuto ko djeca na limun

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 21 avg 2021, 08:50

Miljacka je napisao/la:
21 avg 2021, 08:11
fukara87 je napisao/la:
21 avg 2021, 07:53
Miljacka je napisao/la:

slika
Samo caffe Sloboda, načuo sam da vrti neki dj danas :kafa:
Priča raja očekuje se sunčan dan i kiša golova :mrgreen:
Nisam u Tz otkad je u Justu kafa marka bila, ako i tu poskupe psihicki cu past. Miljacka preporucujeem Park Pub dobar izbor pivi
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 21 avg 2021, 09:08

:urnebes: :urnebes:

Ne javlja se vise Miljacka brat
Da ga nisu Fukare locirale

@Beduin
Vidi sta nam je s bratom

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 21 avg 2021, 09:22

@feniksptica Danas samo domaće, tuzlansko. Nije nešto, al' tako ja to kad sam u gostima :lol:

@svrakino1921
Sad frišak s doručka, al' dug dan, posjetiće se i Sarajka, a što se plavke tiče, ja sam oženjen čovjek i vjera i principi mi ne dozvoljavaju to na što me nagovaraš :kafa:
Al' zvaću te ako me Fukare nanjuše, dogovor? :mrgreen:

Dobri u dobru
Zli u zlu

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 avg 2021, 09:24

svrakino1921 je napisao/la:
21 avg 2021, 09:08

@Beduin
Vidi sta nam je s bratom
Pao brat Miljacka, izofirala ga plavka. Pere sudje u Sarajci za kaznu 😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 avg 2021, 09:26

Ipak je jos tu, ❤ je na mjestu.

075 ❤

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 21 avg 2021, 09:27

Beduin je napisao/la:
21 avg 2021, 09:24
svrakino1921 je napisao/la:
21 avg 2021, 09:08

@Beduin
Vidi sta nam je s bratom
Pao brat Miljacka, izofirala ga plavka. Pere sudje u Sarajci za kaznu 😂
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
7 titula i 8 kupova
Hajd sad se prebaci u wc

SVAKO DOBRO MILJACKA

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 21 avg 2021, 09:31

:rol: koja komedija.hvale se zabranjenim gostovanjima u irsku i grcku a sad je odjednom besmisleno ici na bh gostovanja.klub im dozivljava najveci uspon i umjesto da iskoriste taj zalet oni nista.znaci zasad nema baklji i nema gostovanja jos da se ukine pjevanje a i pljeskanje(prepada sitnu djecu) pa da ljudi u miru mogu gledati fudbal.vjerovatno je pozadina price da su svjesni da nisu dovoljno ozbiljni niti dorasli tome da redovno ispostuju gostovanja u iole pristojnoj brojci pa kazu bolje da se ne sramotimo.lako je grbavicu protiv aeka i elfsborga puniti

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 21 avg 2021, 09:35

Nemojte me više molim vas. Idem da uživam u ljepotama i znamenitostima naše i vaše Tuzle. Kasnije odoh kupiti dres Milana pa na tribinu sa Fukarama.

Pozdrav kinošvra prijatelju :salut:

Dobri u dobru
Zli u zlu

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 avg 2021, 09:41

Miljacka je napisao/la:
21 avg 2021, 09:35
Nemojte me više molim vas. Idem da uživam u ljepotama i znamenitostima naše i vaše Tuzle. Kasnije odoh kupiti dres Milana pa na tribinu sa Fukarama.

Ne zoves na fuka, sisice. I ti i Fenix se usutili, a veceras cete na Zapadu se znojiti kamuflirani. 😁

075 ❤

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 21 avg 2021, 09:53

Beduin je napisao/la:
21 avg 2021, 09:41
Miljacka je napisao/la:

Ne zoves na fuka, sisice. I ti i Fenix se usutili, a veceras cete na Zapadu se znojiti kamuflirani. 😁
Danas sam rezervisan čitav dan yebi ga, drugi put :thumbup:
Za satak sam na Ircu i tu sjedim čitav dan s nekom rajom iz istog naselja do tekme, a ako pretjeram i za vrijeme tekme :D
Poslije tekme sam planirao do Lukavca, dolje na primorje gdje ruka ruku miluje :urnebes:

Dobri u dobru
Zli u zlu

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 21 avg 2021, 10:21

Miljacka je napisao/la:
21 avg 2021, 09:53
Beduin je napisao/la:
Miljacka je napisao/la:

Za satak sam na Ircu i tu sjedim čitav dan s nekom rajom iz istog naselja do tekme, a ako pretjeram i za vrijeme tekme :D
Poslije tekme sam planirao do Lukavca, dolje na primorje gdje ruka ruku miluje :urnebes:
Neces valjda u Plazu :D

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 21 avg 2021, 10:41

RollingPaper je napisao/la:
21 avg 2021, 10:21
Miljacka je napisao/la:
21 avg 2021, 09:53
Beduin je napisao/la:

Neces valjda u Plazu :D
Nije u planu, al' ko zna gdje ću zvršiti, dug je dan. :D Jedino što znam je gdje sam večeras u 19h :mrgreen: :kafa:

Dobri u dobru
Zli u zlu

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 21 avg 2021, 11:35

Štilić je jedini igrač pod ugovorom koji je prestao dolaziti na treninge svog kluba a da ga klub nije suspendovao, ne smiju ni da se oglase. Dužni su mu puno, nadaju se da će nešto i oprostiti, ne žele da ga stvarno naljute.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: guadalupe, HyperOS, L-Train, Paromlinac, Sarajevskigigant1921, supervizor i 34 gosta.