FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo ako se do zime ne rijesi treba raspustiti sve ove starije igrace i pokusati izboriti opstanak s juniorima jer ovako cemo samo bezveze gomilati dugove i sve ce biti teze naci nekog ko je spreman da investira u klub.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Gdje završiše onoliko dresovi sto se Nam slikao sa djecom i suprugom 

-
- Kontakt:
MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 avg 2021, 12:10Na avazovom portalu
Također, Tino Sušić je odstranjen iz tima, dok su Dal Varešanović i Matijas Fanimo (Matthias) nakon saniranih povreda počeli trenirati sa ekipom, s tim što je Englez uputio predtužbu zbog neisplaćenih plaća i ostao u Sarajevu. S druge strane, upitan je nastup rovitog Rijada Kobiljara.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Fenikse, jel Markovic ima slobodne papire ? Cini mi se da si rekao da je slobodan igrač..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Jbt taj Dal je bas sklon povredamaMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 avg 2021, 12:10Na avazovom portalu
Također, Tino Sušić je odstranjen iz tima, dok su Dal Varešanović i Matijas Fanimo (Matthias) nakon saniranih povreda počeli trenirati sa ekipom, s tim što je Englez uputio predtužbu zbog neisplaćenih plaća i ostao u Sarajevu. S druge strane, upitan je nastup rovitog Rijada Kobiljara.
Napisao sam 1000 puta
Fanimo se trebao i morao prodati za 500k eura
Na zimu neces moci dobiti ni pola od toga
A nista ti on ove polusezone nece doprinjeti
Sto se tice toga,veliki kiks ko je naredio da se Fanimo ne proda
A i ovaj Avaz,jucer pisali da je spreman i da ce igrati.Danas ovo....
I Sablic a i sam Kobiljar je rekao da je strasno lose fizicki spreman.Sto je shvatljivo jer uopste nije prosso pripreme.
Rijad je dobar mozda jedno poluvrijeme,onda nema ga ni na mapi
Nadam se da ce danas moci bar jedno poluvrijeme da izdrzi
A Tinu su davno trebali nogirati
Nabijem na qurac onoga ko kaze da nam je Tino bilo sta pomogao i doprinjeo u ovo godinu i po
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 21 avg 2021, 12:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad napisu rovit igrač ospem se.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Tačno tako, samo teško je to na polusezoni izvesti
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Pitam se da li Sabrini i ostalim clanovima uprave kasne plate?
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Slobodan je, domaci. Taman za nasGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 avg 2021, 12:27Fenikse, jel Markovic ima slobodne papire ? Cini mi se da si rekao da je slobodan igrač..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma ako ne budu plate dobijali do tad i nece biti toliko nemoguce

Mislim da su nasi u klubu ocekivali da ce se ovo oko investitora brze rijesiti jer i ovaj je tim preskup za nase trenutno finansijsko stanje.
Najgore sto se mi svaki dan nadamo da ce se nesto desiti.
Realno svi smo očekivali da se brzo riješi, ali eto nešto koči. Da nas makar hoće obavijestiti šta se tačno dešava ali ni to lakše bi nam bilo i znali bismo na čemu smo be ovako.fera je napisao/la: ↑21 avg 2021, 12:58Ma ako ne budu plate dobijali do tad i nece biti toliko nemoguce
Mislim da su nasi u klubu ocekivali da ce se ovo oko investitora brze rijesiti jer i ovaj je tim preskup za nase trenutno finansijsko stanje.
Najgore sto se mi svaki dan nadamo da ce se nesto desiti.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Vrijeme je da se neko istakne danas, osim Bagarića i Bodula
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
-
- Kontakt:
Koji je sad taj Markovic ?feniksptica je napisao/la: ↑21 avg 2021, 12:55Slobodan je, domaci. Taman za nasGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 avg 2021, 12:27Fenikse, jel Markovic ima slobodne papire ? Cini mi se da si rekao da je slobodan igrač..
Kakvu ruku taj covjek imajohntravolta123 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 13:14Koji je sad taj Markovic ?feniksptica je napisao/la: ↑21 avg 2021, 12:55Slobodan je, domaci. Taman za nasGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 avg 2021, 12:27Fenikse, jel Markovic ima slobodne papire ? Cini mi se da si rekao da je slobodan igrač..

Stipojohntravolta123 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 13:14Koji je sad taj Markovic ?feniksptica je napisao/la: ↑21 avg 2021, 12:55Slobodan je, domaci. Taman za nasGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 avg 2021, 12:27Fenikse, jel Markovic ima slobodne papire ? Cini mi se da si rekao da je slobodan igrač..
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ko kaze da je slobodan ?
-
- Kontakt:
Hvala. Zar taj sam nije rekao da ima ugovor i da ne moze doci...vedinjo98 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 13:21Stipo
Trenutno korisnika/ca: Benjolos, bhfanatic14, ErosViverosViv, Guest1945, Lavcina, perodeformero, rimljanin90, Seipronto i 73 gosta.