FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nema više ulaznica za zapadnu tribinu. Idemo napuniti i sjever i do pobjede večeras. Uz zalaganje igrača kao do sada i fer suđenje pobjeda je naša.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
1-0 sasvim dovoljno.Je li broj navijaca ogranicen ili su sve karte u prodaji?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Znam samo da ce klub dobro zaraditi veceras, jos kad bi se i pobjedilo bilo bi fenomenalno.
-
- Kontakt:
Ima zapada jos, bice na biletarnicama, ima kod Mide u gradu. Dovoljno da svi koji dodju i udju na stadion.
Na Tušanj raja,sta bih dao da mogu vcrs na tekmu.
Bit će teško u Tuzli - rekao je šef stručnog štaba Sarajeva Goran Sablić, koji ni na Tušnju neće moći sjediti na klupi kluba s Koševa, jer FK Sarajevo još nije izmirio porezni dug.
- Sloboda je dobro ušla u sezonu. S druge strane, nama je problem što ponovo ne igra Amer Dupovac, koji ima još dvije utakmice suspenzije, plus igrači koje ne možemo nadoknaditi (Darko Lazić, Vicko Ševelj, Mirko Oremuš, Krste Velkoski – op. a.), a Kerim Palić je dobio treći karton.
Također, Tino Sušić je odstranjen iz tima, dok su Dal Varešanović i Matijas Fanimo (Matthias) nakon saniranih povreda počeli trenirati sa ekipom, s tim što je Englez uputio predtužbu zbog neisplaćenih plaća i ostao u Sarajevu. S druge strane, upitan je nastup rovitog Rijada Kobiljara.
Danas 3 boda moraju biti prioritet.
- Sloboda je dobro ušla u sezonu. S druge strane, nama je problem što ponovo ne igra Amer Dupovac, koji ima još dvije utakmice suspenzije, plus igrači koje ne možemo nadoknaditi (Darko Lazić, Vicko Ševelj, Mirko Oremuš, Krste Velkoski – op. a.), a Kerim Palić je dobio treći karton.
Također, Tino Sušić je odstranjen iz tima, dok su Dal Varešanović i Matijas Fanimo (Matthias) nakon saniranih povreda počeli trenirati sa ekipom, s tim što je Englez uputio predtužbu zbog neisplaćenih plaća i ostao u Sarajevu. S druge strane, upitan je nastup rovitog Rijada Kobiljara.
Danas 3 boda moraju biti prioritet.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Znaci ipak i Fanimo ne igra, odlicna stvar i sad slobodno mogu reci da dugo, dugo ranjivije Sarajevo nije bilo. 0vo se mora iskoristiti, samo da ne bunkeraju kao Siroki.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
I kad bi bunker poredali, mislim da iskustvom nisu dorasli nasim momcima. Ovo bi trebala biti pobjeda.

-
- Kontakt:
Treba to iskoristit, idemo Slobodooo!
Lijepo vrijeme, pun Tušanj, huk sa tribina, Dženis za 1 0
IGRAJ GAZI SLOBODO

IGRAJ GAZI SLOBODO
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma treba ih lagano uzet danas, iskoristit katastrofalan momenat. nista osim tri boda
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Kaze mi drugar sada veliki red za karte, kad je dosao na red samo za sjever ima karata...
- RollingPaper
- Kontakt:
Nek je nestalo za Zapad, ajde malo na sjever da zagrmimo, ajde penzioneriiii
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
joj ovih budala sto vode sluzbene komunikacije kluba umjesto da upute ljude da ima jos karata i gdje ima obavje da imate jos 10 min da kupite karte za sjever, dzaba ljudi se sikiraju i frku dizu. Kao da narod shvata da se to samo odnosi na online.
ima karti za obje tribine, dzaba ljudi odustaju od utakmice
posto citaju, a i ko ima kontakt s njim de nek im makar malo pameti usadi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
napisali su da ima na prodajnim mjestima...ultrasstyle_tz je napisao/la: ↑21 avg 2021, 13:29joj ovih budala sto vode sluzbene komunikacije kluba umjesto da upute ljude da ima jos karata i gdje ima obavje da imate jos 10 min da kupite karte za sjever, dzaba ljudi se sikiraju i frku dizu. Kao da narod shvata da se to samo odnosi na online.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- TzBulevar87
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ko uopste prenosi, hoce li biti kakav stream za nas koji nismo uopste blizu Tuzle?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ako se ne varam Moja TV.Omerbavarac je napisao/la: ↑21 avg 2021, 14:01Ko uopste prenosi, hoce li biti kakav stream za nas koji nismo uopste blizu Tuzle?

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ne varaš se, na Moja TV će biti prijenos. Stream često bude, valjda će biti i večeras.Aerials je napisao/la: ↑21 avg 2021, 14:54Ako se ne varam Moja TV.Omerbavarac je napisao/la: ↑21 avg 2021, 14:01Ko uopste prenosi, hoce li biti kakav stream za nas koji nismo uopste blizu Tuzle?![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: ZaBoljuSlobodu i 4 gosta.