To nije za foruma.
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Mislio sam na privatnu poruku naravno
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Ipak su nam promijenili sudije za sutrasnju tekmu
Ne znam jestel primjetili da na web stranici imamo artikle iz fan šopa? Online prodaja je počela 

Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
J.ebo majku al bi volio da dobijemo krivaju idu mi na k.urac
Nije još počelo. Test su donatorske karte, ako prođe sve kako treba uskoro i to kreće

Život nema smisla ako teče bez tebe, mi smo ponos Zenice, Čelik ti si nama sve!
Sta ovo vec se kuha u Zavidovićima? Domacini zakuhaju atmosferu 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

4 dobra rezultata i enormni prihodi od fan shopa, clanskih, prodane tribine.
Nadam se da ce i naši igraci postati svjesni ako zele dobro Čeliku i svima nama od uprave do navijaca i simpatizera da je rezultat najbitniji od svega jer povecava prihode i smanjuje dugove a ne da na pressicama govore da obradujemo ovo malo kluba sto je ostalo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
I rezultati i vracanje duga moraju biti prioritet.Jer jedno bez drugoga ne moze.Ako zanemarite rezultate, realnost je takva, da je zainteresovanost manja, a samim tim i prihodi u klubu su manji.Da li to islo kroz fanshop, broj prodatih ulaznica ili nesto drugo.Dakle samim tim, vracanje dugova ce biti teze i budzet je manji,matematika.A isto tako komentar na vracanje dugova i stabilizacija kluba, o tome ne treba puno polemisati.
- limvolikce1945
- Kontakt:
Je li ovaj njihov trener Sirovica što je u Čeliku nekada igrao, mislim više u Žepču, ali malo i u Čeliku? 

Sretno danas, do pobjede
Da se vrate oni promasaji protiv Stupcanice.

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
A streamich?
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Jeste... Presli iz Zepca zajedno Sirovica i onaj ćelavi Matulović nakon sto je Zepce dobilo Celika na Bilinom 2:1,njih dvojica bili najbolji u toj tekmi...limvolikce1945 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 14:16Je li ovaj njihov trener Sirovica što je u Čeliku nekada igrao, mislim više u Žepču, ali malo i u Čeliku?![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Nk krivaja zavidovići fb stranica ima prijenos
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Kakav kontranapad za 0:2
Bravo momci, puno bolje, nego prosla tekma 

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- prisonbreak
- Kontakt:
Ja ne znam, al mn ovo ne djeluje dobro. Desna strana je ispala 4-5 x zivotom. Brzi smo prema naprijed to je neki plus.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Sta je sa Isakovicem? On bi donio stabilnost neku u odbrani jer lagano kao da bekova nemamo..veza i napad odlicno..Besim Kolic leti momak, Salkic suvišno i pisati...
Samo Isaka ne vidim jesam propustio nesto?
Samo Isaka ne vidim jesam propustio nesto?
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Nasi kvalitetniji igraci nema sta pricat.Samo slabo se postavljamo, izmješamo se nekako, i ostavimo im prostora.Treba se drzati formacije i bliže igraču.
- prisonbreak
- Kontakt:
Nema Isaka, valjda povreda.
Bas dosta fali.
Odbrana je tanka skroz
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.