NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 avg 2021, 08:24
Ma dobro,nismo mi sad u nikakvom prevelikom dugu
Sta dugujemo,2 plate i 770k KM poreza
Problem je ako u naredna 3-4 mjeseca ne nadju investitora i taj dug pocne se gomilati
Hajd ovako moze i nekako
Legnu pare od Kove pa platis porez
Prodas Fanima i Andreja po 400k eura i platis 3-4 plate
Pa te malo sponzori i navijaci poguraju,itd.
Ali ne mozemo citav zivot ziviti od prodaje najbolji igraca
- tacno u odnosu na mnoge klubove PL smo ok, ali obzirom na dobru situaciju 2018 g. smo necijim bezobrazukom i neradom dosli u ovu situaciju.
- mi smo osudjeni na prodaju najboljih igraca i to je ok., samo prije prodaje se moraju traziti adekvatne zamjene iz PL ili Akademije FKS
- da su se posteno i odgovorno ponasali iz Uprave od 2018 g mi bi bili samoodrziv klub i investitori bi ostali,a mogli bi i bez njih.
- kad bi navijaci osjetili predan rad Uprave mogli bi se strpiti sezonu-dvije do ponovne dominacije. Dobri klubovi imaju 3-4 sezone dobre i onda stagniraju sezonu-dvije do ponovne dominacije.
- neko je odlicno primjetio kako mi preuvelicavamo pojedince samo zato sto su godinama u FKS, a trenutni doprinuos ispod pocetnika
- FKS vole samo navijaci, kad to shvatite i Upravama ce biti teze da u FKS vide odlicnu priliku za javasluk i bogacenje.
- ako se Sablic zadrzi u Klubu 2-3 sezone (cini mi se da ima dobar nijet i energiju) mogli bi naprijed,ali sa novim ljudima u Upravi, bez obzira kolika je njihova krivica iz neznanja ili intersa.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.