AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

edoox
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la edoox » 21 avg 2021, 00:37

rope11 je napisao/la:
20 avg 2021, 23:50
Ne bi taj jedan milion bio problem, da ne ciganišu sa ostalim transferima. Bolje da su to iskoristili za Adlijev transfer, da se konačno završi nego što su ga dali za polomljenog igrača.

Al' haj da ne davim više, niko sretniji od mene da lik ostane zdrav i da bude iole koristan ekipi samo što je to valjda ravno nemogućem. :zzz:

Inače, on je još jedan u nizu od igrača ovog ljeta koji je prihvatio potpisati ugovor na još jednu godinu, da ga klub ne bi izgubio za džabe. I onda ga uporediš sa našim dragim "djetetom Milana" , koji je od njega stvorio igrača i koji je izjavljivao ljubav i ljubio grb... i koji je odbio tu opciju jednogodišnjeg ugovora da klub zaradi bar toliko da ne ode džaba. :lolno:
Goldzija zakucan na klupi PSGa hehehe
Mino pomagaj :D

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 21 avg 2021, 01:29

Kao sto je i veliki Fabio Capello izjavio, ne ostavljas svoju familiju, ni one koji su ti dali sve, bez icega...Dollarrumma :puke:

Kad ste vec na transferima, kritikama, ne znam da li je zadnjih 30 god ikad, iko fulio sa apsolutno svime, kao Leonardo anno 2018/2019. Bas sad gledam, doveo je sljedece:

Caldara 35M
Kastijeho 25M
Laxalt 14M
Borini 6M
Higuain 18M (+opcija 36M)
Bakayoko 5M (+opcija 35M)

Dakle preko 100M skrsenih, a dobili smo kikiriki nazad. Kao slag na torti dao svima duge ugovore uz masne plate, npr Kastijeho petogodisnji ugovor :bow: Da i ne govorimo o igri i broju nastupa istih, pola ih je provelo vise vremena u bolnici nego u Milanellu, Pipita cmizrio da ide, Bakayoko ekces i scene....
Uz ove luzere je doveo i bosmane; Strinica, Reinu i Halilovica, ova trojka nije ukupno tri meca odigrala.

U Januaru nova "pojacanja" u vidu Paquete i Piateka, placeni 70M, da bi se uskoro obadvojica pokupili za 26M manje (izgubili 15M na Paqueti, 11M na Piateku).

Leonardo nas je direktno kostao preko 120M te katastrofalne sezone, no nasoj sreci nije ni tu bio kraj. Naime, prodao je Locatellija za kikiriki, te pozajmio A.Silvu gatarima iz Andaluzije, klubu koji uvijek ciganci, Sevilli, za 4M (+opcija 39M). Ovi nebi ni Messija u prajmu platili 39M, kamoli raspalog Silvu :bow:

Da se vratim gdje sam i zapoceo ovaj post, Dollarrumma je mogao klubu namiriti taman sve ovo sto je Leo skrsio :puke:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 avg 2021, 02:17

Ako uspije zaobići povrede, ja sam uvjeren da će Pellegri mnoge iznenaditi.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 21 avg 2021, 03:10

Orsolini se povezivao s klubom prije, možda bi mogli s njim iznenaditi. Još je i igrom sličan Vlasicu.
Unico amore sei!
❤️🖤

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 21 avg 2021, 06:37

Svi prijatelji/poznanici koji isto navijaju za Milan su svršavali kada nam je Leonardo došao jedini sam ja govorio da baš i nisam oduševljen.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

Adi33
Kontakt:

Post Postao/la Adi33 » 21 avg 2021, 08:04

Zenga je napisao/la:
21 avg 2021, 01:29
Kao sto je i veliki Fabio Capello izjavio, ne ostavljas svoju familiju, ni one koji su ti dali sve, bez icega...Dollarrumma :puke:

Kad ste vec na transferima, kritikama, ne znam da li je zadnjih 30 god ikad, iko fulio sa apsolutno svime, kao Leonardo anno 2018/2019. Bas sad gledam, doveo je sljedece:

Caldara 35M
Kastijeho 25M
Laxalt 14M
Borini 6M
Higuain 18M (+opcija 36M)
Bakayoko 5M (+opcija 35M)

Dakle preko 100M skrsenih, a dobili smo kikiriki nazad. Kao slag na torti dao svima duge ugovore uz masne plate, npr Kastijeho petogodisnji ugovor :bow: Da i ne govorimo o igri i broju nastupa istih, pola ih je provelo vise vremena u bolnici nego u Milanellu, Pipita cmizrio da ide, Bakayoko ekces i scene....
Uz ove luzere je doveo i bosmane; Strinica, Reinu i Halilovica, ova trojka nije ukupno tri meca odigrala.

U Januaru nova "pojacanja" u vidu Paquete i Piateka, placeni 70M, da bi se uskoro obadvojica pokupili za 26M manje (izgubili 15M na Paqueti, 11M na Piateku).

Leonardo nas je direktno kostao preko 120M te katastrofalne sezone, no nasoj sreci nije ni tu bio kraj. Naime, prodao je Locatellija za kikiriki, te pozajmio A.Silvu gatarima iz Andaluzije, klubu koji uvijek ciganci, Sevilli, za 4M (+opcija 39M). Ovi nebi ni Messija u prajmu platili 39M, kamoli raspalog Silvu :bow:

Da se vratim gdje sam i zapoceo ovaj post, Dollarrumma je mogao klubu namiriti taman sve ovo sto je Leo skrsio :puke:

Adi33
Kontakt:

Post Postao/la Adi33 » 21 avg 2021, 08:12

Kao kriticar Leonarda, trebao bi znati da on nije doveo Borinija, vec Kinezi kada su doveli komplet postavu od 11 igraca. Takodjer trebao bi znati da je Strinić imao problema sa srcem i te mu nakon toga i nije ponudjena daljnja saradnja.Takodjer, kada je Caldara u pitanju to je bila trampa za Bonucija ;) Takodjer, Castilejo je placen 19 mil + buntovnik Carlos Bacca Takodjer bi trebao znati da su zajedno tada radili Maldini- Leonardo i da te transfere nije radio pojedinac, kao sto ni sada sve sam ne radi Maldini ;) Ok, iskritikovao si Leonarda, kako li sada Leonardo dovede u PSG bruku igraca za 70 ak mil eura? Da dalje ne nabrajam, uglavnom post ti je nidje veze

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 21 avg 2021, 10:45

Problem u PSG-u dovoditi igrače.
Pitaš igrača koju će platu, on upiše cifru.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 21 avg 2021, 11:08

OldFashioned je napisao/la:
21 avg 2021, 10:45
Problem u PSG-u dovoditi igrače.
Pitaš igrača koju će platu, on upiše cifru.
nije nama Niko kriv sto smo prosjecan klub, i sto su nam ameri vlasnici...

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 21 avg 2021, 12:45

📰 #Tuttosport: AC #Milan raised the economic offer for #Kessie but it's not enough. The Ivorian request is still €7M/year. New meetings are scheduled soon to find a final agreement.

Vec poznata prica,valjda ne bude sa istim epilogom na kraju

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 21 avg 2021, 13:02

To se moralo davno riješiti. Znam da se pisalo da traži 6 mil. Sad ni to nije dovoljno već traži 7. Može mu se jer se bliži kraj mercata. Naši su trebali tad vec odlučiti hoće li produžiti ugovor pod tim uslovima ili ga prodati. Sad je već njegova pregovaracka snaga puno veća.
Il Club più titolato al mondo!

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 21 avg 2021, 13:03

sex u najavi...

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 21 avg 2021, 13:05

muxa je napisao/la:
21 avg 2021, 13:02
To se moralo davno riješiti. Znam da se pisalo da traži 6 mil. Sad ni to nije dovoljno već traži 7. Može mu se jer se bliži kraj mercata. Naši su trebali tad vec odlučiti hoće li produžiti ugovor pod tim uslovima ili ga prodati. Sad je već njegova pregovaracka snaga puno veća.
Velike su sanse da ga prodaju i da dovedu onog iz Marseja, ako se udje u sezonu s njim bez produzenja ugovora zavrsit ce se kao s Hakanom i Gigiom.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 21 avg 2021, 13:40

PRODAJI.

Sa 2.5 mil. hoće povećanje na 5.
Pa na 6, pa sad traži 7.

Nema bitnijeg igrača u Milanu od A.C.M !

Karim Benzema je danas potpisao novi ugovor s Real Madridom!
Francuz će godišnje zarađivati oko sedam milijuna eura

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 21 avg 2021, 15:01

ronaldo99 je napisao/la:
21 avg 2021, 12:45
📰 #Tuttosport: AC #Milan raised the economic offer for #Kessie but it's not enough. The Ivorian request is still €7M/year. New meetings are scheduled soon to find a final agreement.

Vec poznata prica,valjda ne bude sa istim epilogom na kraju
E to je taj problem ovog Milana i njihovog načina rada, ovako ćemo gubiti svakog igrača koji se malo pokaže i dokaže, jer imam tu arsenalovsku filozofiju da nam igrači idu u finansijski jače klubove jer mi to nismo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 avg 2021, 15:56

Haj za početak ne obraćajte pažnju na Tuttosport jer teško da postoji gori izvor kojeg možete citirati. :mrgreen:

Kessie potpisuje 99,9%, nemam dvojbe u to.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 21 avg 2021, 16:13

Skoro je kraj prelaznog roka , ostalo je jos 10 dana da je htio potpisati dosad potpisao bi. Sredinom iduće sedmice on vjerovatno ide na prodaju ako ne i prije.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 avg 2021, 17:01

Ne znam kakve veze ima prelazni rok sa njegovim ugovorom. Čak mi je i logičnije da se čeka kraj merkata, da se na miru možeš posvetiti produženjima ugovorima (a nije Kessie jedini koji je u planu).

Pa sve i da odbije, ima da se proda tokom januara, iako ne postoji toliko blesava osoba u upravi da dopusti da on ode na takav način ispod cijene i da izgubiš wc igrača kojeg ne možeš tako lako zamjeniti. I on i agent su potvrdili da želi ostati, a klub će mu na kraju sigurno dati tih 6 miliona.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 21 avg 2021, 17:24

Igrači koji neće produžiti ugovor se MORAJU prodati godinu dana prije isteka ugovora. U januaru za njih nećeš moć uzeti ni blizu koliko mozes sada.
Il Club più titolato al mondo!

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 21 avg 2021, 19:25

rope11 je napisao/la:
21 avg 2021, 17:01
Ne znam kakve veze ima prelazni rok sa njegovim ugovorom. Čak mi je i logičnije da se čeka kraj merkata, da se na miru možeš posvetiti produženjima ugovorima (a nije Kessie jedini koji je u planu).
Ugovor mu ističe za 10 mjeseci i to se treba rijesiti prije početka sezone inace nastaju implikacije a da ne spominjem da dajes prednost drugoj strani u pregovorima. Dalje do januara ostaju onda 3 mjeseca kad niko nece htjeti dati za njega vise od 10 miliona i gdje drugi klubovi imaju pravo da pregovaraju s njim.

Zelja njega i agenta nema nikakve veze. Neće reci eto mi razmatramo druge opcije. Naravno da postoji zelja ali za prave pare.

Redaju se klubovi iz PL koji bi ga rado doveli United,Arsenal,Liverpool i svi oni mogu ponuditi 2x vece financijske uslove od Milana bez problema, a da ne spominjem kako je Kessie jos u Atalanti izjavio da mu je san da zaigra za United.

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.