Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Asist! Hakan

Hakan napaljen maksimalno 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Goalgetter
- Kontakt:
Asistencija
A nije ni los gol Hakana 
Asistencija. Kako ga je neobično gledati u ekipi koju je zapravo užitak gledati.
Ovo je svemirski brod za raspalu Romu 
Inter dosta kvalitetnija i organizovanija ekipa plus trener koji voli ofanzivan nogomet. Da je ostao u Romi i da se je maximalno pojacala ne bi se nadavao golova jer znamo Jose-ov stil, defanzivno i koliko mu treba, igra na rezultat. U svakom slucaju win-win situacija, pogotovo za nas gledaoce
Ma lik je zaradio milione i milione uživao u Rimu ostale su mu dvije godine top fudbala i igrace ligu šampiona zadnja prilika rekao bi da osvoji nešto u Italij, a naravno mi smo jedva cekaliHare1902 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 18:51Inter dosta kvalitetnija i organizovanija ekipa plus trener koji voli ofanzivan nogomet. Da je ostao u Romi i da se je maximalno pojacala ne bi se nadavao golova jer znamo Jose-ov stil, defanzivno i koliko mu treba, igra na rezultat. U svakom slucaju win-win situacija, pogotovo za nas gledaoce![]()
Aaaaa precka
Problem moze bit sto Dzeko ovdje nije zvjezda tj prvi igrac i kapiten.Mora se naviknut da mnoge lopte nece ic na njega jer nije jedina opcija ko sto je bio u Romi.Mac sa dvije ostrice.Ako nezabije go u prve 3 tekme nece bit dobro.
Sensi sebican...
Pa **** ti sensi majku usta
Ma i on je bio dugo povrijeđen, očigledno je da svi žele da se dokažu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Gledaj Sensija majku ****
Sensi je glup ko ****
Sjebo dvije mrtve kontre
Sjebo dvije mrtve kontre
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Kakav je bio u prvom poluvremenu pored asistencije
Vidi se da je Darmian rezerva, bice to jos bolje kad Dumfries bude tu plus Lautaro.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Muumii i 14 gostiju.