Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Šteta, uživao bi pravo brateTatamata1946 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:06Nisam stigao gledati utakmicu zbog posla ali sam presretan. Ova pobjeda nam puno znaci. Svaka cast igracima i sš!
Ramic ima slifa i zna igrati i predobar je kad ga trema prodje i kad se opusti(mlad je momak i treba ga istrpit)
Ovu sliku ćemo stavljati kad ga prodamo u milionskom transferu.
Dobro zapažanje, puno bolje Bodul djeluje na mlade igrace, ima mnogo jace utakmice u nogama..Golf2 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:10Mnogi su ovdje ismijavali trenutnu odbranu, ali evo momci zadnje 3 utakmice zacepise usta svima.
Cini mi se da momci u zadnjoj liniji i ova dva zadnja vezna igraju puno bolje bez Dupovca. Svaku utakmicu je glumio galamdziju, istresao svoje frustracije na ove mlade igrace. Kako njega nema puno to bolje izgleda, vidi se da momci igraju rastereceno bez pritiska.
Nece nase zvijezde nikad skontati da na terenu trebaju biti lideri i primjer svojim mladjim suigracima, a ne ubijati ih u pojam vikom i drekom
Prvi put kad napravi pogresan pas yebat ce mu familiju. Ja se nadam da ce raja protiv Listice ove momke na pocetku i kraju utakmice ispratiti aplauzom.johntravolta123 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:09Ramic ima slifa i zna igrati i predobar je kad ga trema prodje i kad se opusti(mlad je momak i treba ga istrpit)
Kakav fight momaka kapa do poda
Pa produzili smo ugovore Hebibu, Velkoskom i Mersudinu eto odakle nafaka dolazi