Edin Džeko
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Edin Džeko
Strasan igrac, da nije otisao u Romu gdje je izgubio 5 godina zivota..mogao je do najvecih u svijetu..
Ima on jos 3-4 godine fudbala u nogama.
Konacno cemo nekog pobjediti sa reprezentacijom..
Ima on jos 3-4 godine fudbala u nogama.
Konacno cemo nekog pobjediti sa reprezentacijom..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Tačno bože, što u Romu od ovoliko klubova, dragi Džeko. Sad bi o tebi pričali kao o jednom od najboljih 9ki u svijetu fudbala. A nije da nisi i ovako. Velik si, Edine. 

Majstore igraj do 40-e, ne moze se niko ovako srcano pratiti kao on. Najbolja 9-ka Ex Yu, svih vremena.
Zato što mu je to u tom trenutku bila premija. Tadašnja Roma je bila mnogo jača nego ova danas (što i nije teško). Imali su plan da prekinu dominaciju Juventusa. Olako se zaboravlja kakvu mu je bila zadnja sezona u City-ju.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Dolazak u Romu nikad nije premija. Najgori klub na svijetu kad je u pitanju bilo kakav uspjeh. Subjektivan sam, ali teško da me ko može demantovati. Da je ostao negdje u Engleskoj (jedan Everton ili Tottenham), ponovo bi uspio napraviti karijeru. Naravno to je sve škbb, ali Roma je pokazala da nikako nije opcija za jednog vrhunskog napadača u najboljim godinama.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Spominje se sad Correa iz Lazia kao ozbiljna opcija za Inter, fino fino, samo okruziti Edina tim trkacima i solidnim tehnicarima.
Sto bar prije dvije godine ne preseli Edine dragi. Sa ne gledam ono rasulo! Babo jedini!!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
U pet velikih takmičenja 535 utakmica (426 po minutama), 245 golova, 113 asistencija. 

Klasa!!!!
Odličan start u novom klubu.
...
Bilo je jos par situacija mimo povratnih lopti gdje Barela, Skriniar i jos neki nisu znali poslati loptu iza ledja odbrane. ..malo jos dok skontaju Edina.
Odličan start u novom klubu.
...
Bilo je jos par situacija mimo povratnih lopti gdje Barela, Skriniar i jos neki nisu znali poslati loptu iza ledja odbrane. ..malo jos dok skontaju Edina.
Bravo Edine ,odlican , Super ,gol kao nagrada...
Perisic i onaj mali sinei ili kako vec se zove , ne znaju ga naci ili nece a izgleda je obadvoje.
Ja zadovoljan sa Edinom.bice to jos bolje ,valjda i Inzagi ima oci....
Nacrtace im valjda koga treba traziti.
Roma mi se ogadila zbog ovakvih sebicnjaka...
Perisic i onaj mali sinei ili kako vec se zove , ne znaju ga naci ili nece a izgleda je obadvoje.
Ja zadovoljan sa Edinom.bice to jos bolje ,valjda i Inzagi ima oci....
Nacrtace im valjda koga treba traziti.
Roma mi se ogadila zbog ovakvih sebicnjaka...
Daj ThuramaTheTruth34 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 19:47Sheyi je napisao/la: ↑11 avg 2021, 19:44Ma kakva klupa lik im najbolji igrac vec sada u timu, treba im biti cast sto je takav napadac gore.TheTruth34 je napisao/la: ↑11 avg 2021, 19:34
Kakav crni prvi napadac..Doveden covjek da ima ko iskusan sa klupe da udje..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Srusiti Vjecnu vatru i Edinu podici spomenik.
Perfekcija. Vidi se veliki motiv i zelja u igri...inter dosta jak, kad se uigraju bice jos bolji abd. Dzeko zaista odlucan, samo da ovako nastavi..
20+ komada ove sezone ako bude redovno igrao. Vidi se ogromna razlika između Intera i Rome. Ovdje postoji neki sistem i kvalitet, dok tamo ne postoji ništa.
bošnjanin
- kontrasviju
- Kontakt:
Gledaj kad osvoji Serie A. Zasluzuje.
Jucerasnji Inter izgleda zaista mocno.
Jucerasnji Inter izgleda zaista mocno.
Boze... ne moram pratiti Romu.
Hvala Edine!

Hvala Edine!

Pa taman i da su ulasci sa klupe Dzeko ce opet zabiti 15stak golova......
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.