FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

EdinTM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la EdinTM87 » 21 jan 2011, 14:02

Jedan nece ostati 100 % za drugog se ne zna, provjerena info... A necemo vise dovoditi igrace, Dialiba, Jese nece 100 % Sve provjerene info... Dosad smo doveli Nermin i Pericu, eh mozda jos ovog Smajlovica i Kamerunca, a jos se ne zna..
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 21 jan 2011, 14:07

ovaj Nedo ubija...
ako ste ga gledali na Napredkovom turniru sve vam je jasno...
lik zna sa loptom, podsjeća me na Džeku igrom, gradi se drama dobro...
A DIJETE ŽELJE!
mjesto što dovodimo igrače iz Srbije, msm da bi trebali obratit malo više pažnje na ove iz BiH, ima talenata, a još dijete Želje!
Nil Satis Nisi Optimum

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jan 2011, 14:42

Koliko god meni ovaj borac bio odvratan moram im reci svaka cast, al stvarno. Ako se pokaze tacnim ovo za Veljovica dobili su strasnog igraca za nase uslove...samim tim i prvenstvo ce biti puno zanimljivije ne treba zaboraviti da se i siroki pojacao na mjestu gdje im najvise skripi uz nas su ove dvije ekipe glavni kandidati za vrh sto samo po sebi govori da ce biti jako zanimljiva zavrsnica prvenstva i da ce biti borba do samog kraja.Sto se nas tice prelazni rok jos traje...goman ostaje Seha, na stoperima smo dobro popunjeni sa bekovima fino stojimo, vezni red je mozda i najjaci u ligi ostaje nam klimava ta pozicija u napadu i u slucaju da Lazo ne ode treba nam igrac koji ce se boriti sa njim za mjesto napadaca u timu, pogotovo ako se osvrnemo oko sebe da cemo imati dvije prilcno ozbiljne ekipe za protivnika.Nama treba ubica u napadu da bi mirne duse mogli uci u nastavak prvenstva, koliko sam shvatio u strucnom stabu uvijek prate kako su se ostali pojacali tako sa smo sa te strane mirni.Mislim da ce ovo da bude jedna od najuzbudljivih polusezona od kad se igra ova liga.I kad sam se vec dotakao Laze mislim da je dosao prilicno spreman mislim do sada najspremni od kako igra kod nas.Samo da vise hoce poceti i da prodje ovaj snijeg postaje prilicno dosadno...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 21 jan 2011, 15:20

http://www.transfermarkt.co.uk/en/rade- ... 47000.html

Da te razuvjerim :lol: :lol: :lol:

100% jaci. 5 pojacanja uz jako dobar sampionski tim iz jeseni. Ode titula niz Crkvenu!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 21 jan 2011, 15:22

Ja uvijek kažem mi trebamo gledati sebe i samo sebe.. Konkurencija je zdrava i dobrodošla, jer tjera i nas da budemo bolji. Vodiće se prava bitka za titulu na proljeće i biće dobrih utakmica, sjajna posjeta što nam opet puno znači s ekonomskog i marketinškog aspekta.. A da bi mi bili jaki trebaju nam i jaki protivnici, npr. prošlo proljeće smo bili daleko najbolji u BiH, ali smo u europi vidjeli kako je to daleko od nekog euro-nivoa.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 21 jan 2011, 15:22

LEŠINAR je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/en/rade- ... 47000.html

100% jaci. 5 pojacanja uz jako dobar sampionski tim iz jeseni. Ode titula niz Crkvenu!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
LUD SI! Titula ce se slaviti u Titovoj koja ce opet biti obojena u plavo-bijele boje ;)

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 21 jan 2011, 15:30

Nisam bas upucen oko Lazarovog ostanka ili pak odlaska ali ovaj Smajlovic bi nam dobro dosao jer je brz, prodoran, iskusan napadac i zna dosta sa loptom, i tip je igraca kakvog 90% nas i ocekuje u Zelji. Druga stvar iza sebe bi imao strasnu logistiku za upotrebljive lopte tako da ne vidim neke ozbiljne prepreke za postizanje pregrst golova.

Ikos

Post Postao/la Ikos » 21 jan 2011, 15:34

Jel ovo Rovcanin zavrsio stvar sa Velezom? Sad procitah na SC

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 21 jan 2011, 15:34

zar vama treba titula :lol:
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 jan 2011, 15:39

themaniaks je napisao/la:

nemoj Boga ti, pretvorit ces temu u cirkus...

Osto lazo ili otiso nama treba napadac...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jan 2011, 15:42

znas li ti ko postavlja ovo na transfermaktu :lol: :lol: :lol: meni je drago kad dodje u ligu kvalitetan igrac sto da ne, pa taman i u borac.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 21 jan 2011, 15:45

nick je napisao/la:
themaniaks je napisao/la:

nemoj Boga ti, pretvorit ces temu u cirkus...

Osto lazo ili otiso nama treba napadac...
Heheheh poprilicno mlad a vec dosao u Borac, sigurno je dobar ni Laktasi ga nebi za druge lige angazovali. Zivi bili pa vidjeli, ovaj ako 3 gola zabije bice dobar. Da je on kojem k... valjao nebi sigurno u Borac dosao nego bi potpisao za Vojvodinu ili tamo neki klub iz susjedne nam drzave.
Ako cvaknemo ovog smajlovica dobar cemo posao odraditi i dodatno se pojacati u napadu.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 21 jan 2011, 15:50

Pirke_TM87 je napisao/la: Heheheh poprilicno mlad a vec dosao u Borac, sigurno je dobar ni Laktasi ga nebi za druge lige angazovali. Zivi bili pa vidjeli, ovaj ako 3 gola zabije bice dobar. Da je on kojem k... valjao nebi sigurno u Borac dosao nego bi potpisao za Vojvodinu ili tamo neki klub iz susjedne nam drzave.
Ako cvaknemo ovog smajlovica dobar cemo posao odraditi i dodatno se pojacati u napadu.
I ti hoces reci da je Stanceski klasa,i ogromno pojacanje,a da je Veljovic neki skart,otpadak? :lol:

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 21 jan 2011, 15:51

pile87 je napisao/la:

znas li ti ko postavlja ovo na transfermaktu :lol: :lol: :lol: meni je drago kad dodje u ligu kvalitetan igrac sto da ne, pa taman i u borac.
Pitaj ovog kolegu sto je ovo postavljao :D

http://www.transfermarkt.co.uk/en/peric ... 37554.html
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 jan 2011, 15:54

Po pisanju kvazinovinara Rovcanin ode u Velez do kraja sezone.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 21 jan 2011, 15:55

ma sigurno je dobar igrac nema dalje samo koliko ste potpisali vremenski i koliko ce se isplatit ... to je do vas, sve u svemu opasno proljece

sto se rove tice nek mu je sa srecom, kod nas ga nije islo mozda proradi...
Zadnja izmjena: nick, dana/u 21 jan 2011, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 21 jan 2011, 15:55

Pustite Borac. Zar niste naučili na primjeru Blekića i Sarajeva 1946 kako je dosadno kada imate neozbiljnu konkurenciju. Napredovati se može samo u jakoj i kvalitetnoj konkurenciji. Šta treba, ko prošle sezone, 10 utakmica prije kraja da znamo da smo šampioni? Yebo to. ;)

PS Ko se sjeća Modriče i njihovih utakmica sa tadašnjim pretendtima za titulu? Niko. A prošlogodišnje finale Kupa se još uvijek prepričava.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 21 jan 2011, 15:57

jubitubi je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la: Heheheh poprilicno mlad a vec dosao u Borac, sigurno je dobar ni Laktasi ga nebi za druge lige angazovali. Zivi bili pa vidjeli, ovaj ako 3 gola zabije bice dobar. Da je on kojem k... valjao nebi sigurno u Borac dosao nego bi potpisao za Vojvodinu ili tamo neki klub iz susjedne nam drzave.
I ti hoces reci da je Stanceski klasa,i ogromno pojacanje,a da je Veljovic neki skart,otpadak? :lol:
Ja nisam rekao da je taj decko los igrac, ali za Stanceskog sam se uvjerio ne jednom nego vise puta, i kada je neka utakmica Premier lige bila na tv-u a prenosili su recimo Borac imao sam zelju da gledam tu utakmicu upravo zbog Stanceskog, jer je pobrao moje simpatije dok je jos igrao kod vas i mozes to naci na mojim postovima koje sam davno pisao, a bilo je tipa da bi iz premier lige u Zelji volio vidjeti samo Stanceskog! Ja bi volio da se obistini ovo sto vi tvrdite ali kroz ovu ligu je proslo dosta imane, koja su bila samo imena a na zelenom terenu nisu nista pokazala. Vidjet cemo!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 21 jan 2011, 16:00

nick je napisao/la:ma sigurno je dobar igrac nema dalje samo koliko ste potpisali vremenski i koliko ce se isplatit ... to je do vas, sve u svemu opasno proljece

sto se rove tice nek mu je sa srecom, kod nas ga nije islo mozda proradi...
Mislim da dolazi na pozajmicu Veljovic,mada nemoj me drzati za rijec.Uglavnom u Banja Luci je,i potpisace svaki cas.Nego sta cete vi odose vam dva najkvalitetnija napadaca,zar ne,Popovic i Rovcanin?

@Pirke

Ma ne kazem ja,lako je reci da je dovedeno ekstra pojacanje,ali on se mora dokazati na terenu,i to je to!Ali po pricama koje sam cuo,opasan je napadac.Eto vidjecemo sve kad pocne polusezona,ko zna sta ce biti.Sto se Stanceskog tice,po mom misljenju Culum je puno,puno bolji od njega,bas mi se svidja taj igrac.Cini mi se da su obojica defanzivni vezni?

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 21 jan 2011, 16:02

Stančeskog ćemo moći ocjenjivati tek nakon što prođe pripreme sa Amarom. U Borcu je bio dobar,solidan, a svoje izvedbe će nakon priprema popraviti sigurno za 20,30%. I neće biti šetanja po terenu i zajebancije kao što se moglo pod patronatom onog Vojvođanina u Borcu.
Tako da ćemo Ćuluma i Pericu porediti tek nakon 26.2. Kako god, ja sam siguran da smo dobili pojačanje.

Što se tiče napadača, no worries, ima ko o tome da vodi računa. ;)
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava, Marokanci58, sassari i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []