Ma samo ceko da dodjem u kola da se prociknem.
Seljakluk, ali nista sto nema na drugim stadionima.
''Yebo vas Bodul cetnika dovodite u Bosnu da igra...hajde Mladene prodji'' o pameti pojedinaca sve govori
Ma samo ceko da dodjem u kola da se prociknem.
Ne samo u Tuzli vec gdje god dodju. Pa bolan ja odem u HRV u SRB niko ne voli Sarajlije. Svi mogu sa ostalima samo njih smislit niko ne moze.antisisoja1919 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 22:10Umislili se da su centar svijeta, a **** su obicna. I zato ce svi bit bolje docekani od njih u TuzliDimitrov je napisao/la: ↑21 avg 2021, 22:06Najveci nacionalisti i seljacine. Mrze sve i svakog. Zato mrze i vas Tuzlake i Zenicane i Banjalucane i Mostarce jer koliko toliko svi mogu jedni s drugima. Samo niko ne moze s njima i oni ne mogu ni sa kim. Raspali narod.antisisoja1919 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 22:05
**** ti i Tuzla i Pale mamu u po picke. Zato vas i mrzimo jer ste ****, da vecih nema u drzavi, **** ti seher cijeli
Tuzla za banja luku kakav pale...antisisoja1919 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 22:05**** ti i Tuzla i Pale mamu u po picke. Zato vas i mrzimo jer ste ****, da vecih nema u drzavi, **** ti seher cijeli
Sta cete nas vi jadovi pustati, pa vama je sezona "uspješna" ako otkinete koji bod sarajevskim klubovimadesperados je napisao/la: ↑21 avg 2021, 22:10Ovo je bilo sevap i pustit, da se pitari dignu malo, neka mashallah pokazite pravo lice
Igra se ne prekida sve dok ta druga lopta ne utice na igru ja debila od sudijeNerminFatic je napisao/la: ↑21 avg 2021, 22:16Ovo je postalo moderno, navijac Svinjskog ubaci loptu kad je kontra Tuzla City i omete gol. I nista. Nema kazne.
I to me pita navijac tamo nekog malog kluba, koji za 100 i vise godina ,nisu osvojili nista.antisisoja1919 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 22:12Jeste li vi oni prvaci od prosle godine??? A jaa hehe
Mi smo 7 puta ono u dvije drzave sto vi niste bili u 100 godina postojanja niti jednomantisisoja1919 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 22:12Jeste li vi oni prvaci od prosle godine??? A jaa hehe
Svaka castOsttribine je napisao/la: ↑21 avg 2021, 22:16Sta cete nas vi jadovi pustati, pa vama je sezona "uspješna" ako otkinete koji bod sarajevskim klubovimadesperados je napisao/la: ↑21 avg 2021, 22:10Ovo je bilo sevap i pustit, da se pitari dignu malo, neka mashallah pokazite pravo lice![]()
Nije da danas niste ocekivali trpanje nikad losijeg Sarajeva zadnjih godina, ali tradicija je tradicija, pogeledaj zadnjih bar sest sedam okrsaja na Tusnju izmedju Slobode i Sarajeva pa reci kako stojimo.
Nismo, Sloboda je.antisisoja1919 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 22:12Jeste li vi oni prvaci od prosle godine??? A jaa hehe
Bolje i to sandzaklijo bit, nego rezimski klub koji bez saveza i sudija nista ne mozeamypitar je napisao/la: ↑21 avg 2021, 22:18I to me pita navijac tamo nekog malog kluba, koji za 100 i vise godina ,nisu osvojili nista.antisisoja1919 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 22:12Jeste li vi oni prvaci od prosle godine??? A jaa hehe![]()