Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pošto ćete me ovdje bolje "čuti" nego maloprije sa tribine J.e.b.e.m li vam majku sarajevsku futavu a tebi Bandiću se n.a.j.e.b.e.m kostiju svih tvojih mrtvih ukopanih širom kršne Hercegovine !!!
Toliko od mene, laku noć.
Toliko od mene, laku noć.
Zadnja izmjena: HElo, dana/u 21 avg 2021, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Umjesto da žale što su propustili pobjedu Tuzla krade vrijeme i čuva bod.
Nema vecih cigana od vas, usuti sandjaklijo
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Najbolja liga na svijetu

Koja drama, a jest se Tuzla provukla ako uzmu bod.
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Ima li kakav admin/moderator da makne ove postove na relaciji Tuzla-Sarajevo?
Gadno mi je za gledati.
Gadno mi je za gledati.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- feniksptica
- Kontakt:
- Osttribine
- Kontakt:
Pa cime jadan ne bio, 40 godina cekate ligasku pobjedu na Kosevu dok vas zadnjih godina na Tusnju redovno qaramo, a o trofejima ne trebamo, nemate ih, cime onda nam komplekse nam nabijateantisisoja1919 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 22:52joj jesu se pitari podigli. Al im Sloboda nabije komplekse, ugasit se ne mogu hahaha
Tuzla nema kondicije, a ko je ovaj intelektualac koji doda loptu i tako su mogli primiti gol. Spasi sudija Tuzlu zestoko.
- ASD
- Kontakt:
Fejzić nesiguran u završnici. Treba City boljeg golmana ako hoće titulu.
Kako je Husref dobio prvo poluvrijeme tako je strašno kiksao u drugom poluvremenu. Sa ovakvom se ekipom skroz povukao i na kraju moraju biti zadovoljni sa bodom.
Kad vas SLO obruka u kupu od tad ih mrzite. Doduse vi mrzite sve oko sebe a i svi vas. Vi Sarajlije ne trebate biti dio Bosne.Osttribine je napisao/la: ↑21 avg 2021, 22:59Pa cime jadan ne bio, 40 godina cekate ligasku pobjedu na Kosevu dok vas zadnjih godina na Tusnju redovno qaramo, a o trofejima ne trebamo, nemate ih, cime onda nam komplekse nam nabijateantisisoja1919 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 22:52joj jesu se pitari podigli. Al im Sloboda nabije komplekse, ugasit se ne mogu hahaha![]()
Jado ne odgovori mi, iz kojeg si mutvaka ispao.Dimitrov je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:49Kako ne znas kad svaku noc ispijas. Vi ste mi neki navijaci a kuckate ovdje postove niste ni gledali utakmicu.
Vama svi seljaci, a u Sarajevu vise ljaksafonaca nego bilo gdje drugo. Jos sve oko sebe mrzite, niko vam ne valja.
Uzivaj u pobjedi bolan koga boli k za Sarajevom raspalim.
A koliko vidim, Vas "poštovani gospodine" za njega boli ta mrva medju nogama, jer ne vadite ga iz usta, poslije utakmice. Ja JADO ne spomenuh, seljake(svaka čast poštenim i vrijednim, ljudima) ali se jedan jadni primitivac, pokušava napraviti pametnim. Dinaride je Krleža davno definirao.
A koliko shvatih ta bambuca je nesta što Vi konzumiratie, te smatrate, da to i drugi rade.
Polupismeni geaci su bolest.
Zadnja izmjena: Jadnimi, dana/u 21 avg 2021, 23:06, ukupno mijenjano 4 puta.
Nema veće .čke od Husrefa i Marinovića.
Zadnja izmjena: Memara, dana/u 21 avg 2021, 23:02, ukupno mijenjano 2 puta.
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Daleko najskuplja ekipa je TC, treba Azmir jos neki milion da upumpa.
Vjestacki klub, jos 3-4 godine, i gasenje.