Ali Sarajevo je to pa kad igra i sa 3 postavom,jednostavno bi vi ,ali ne ide...
A i fin potez Sarajeva,pustise im onaj gol na kraju...

Koliko si glup to je nevjerovatno doduse i ne cudi me, pola pitara na forumu je nepismeno, nista vas nisu ucili u Sarajevu. Libo mene racku i za vama i njima, ne navijam ni za jedne ni za druge ali mi je drago prozivati vas klosare jer vas niko na svijetu ne voli. Ni ovi ni oni. Ne trebate biti dio ove drzave jer ste nacionalisti i izrodi a takvi nama ne trebaju.Osttribine je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:07Sta cemo ih/vas jadan ne bio mrziti nakon te jedne pobjede u Kupu, pa mi imamo pobjeda protiv Slobode i u finalu Kupa i na Tusnju u ligi, a o Koševu da ne pricam. Dodju razni timovi uzmu vas na Tusnju tad niste toliko glasni, jedino kad Sarajevo i Željo vas karindjaju tad pjenite, a ovo večeras vam je posebno teško palo zijaniti od nikad lošijeg Sarajeva unazad godinama sa sve ovom djecomDimitrov je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:01Kad vas SLO obruka u kupu od tad ih mrzite. Doduse vi mrzite sve oko sebe a i svi vas. Vi Sarajlije ne trebate biti dio Bosne.Osttribine je napisao/la: ↑21 avg 2021, 22:59
Pa cime jadan ne bio, 40 godina cekate ligasku pobjedu na Kosevu dok vas zadnjih godina na Tusnju redovno qaramo, a o trofejima ne trebamo, nemate ih, cime onda nam komplekse nam nabijate![]()
![]()
Kazu skino si gace Borcu a ljudi pokradeni u BL i zato su i izgubili i kriv im Vico i ostala kompanija što nisu uzeli titulu a oni nisu mogli dobiti nas na Koševu gdje nam nije trebalo ni MDK u gostima kojima isto nije trebalo i svi krivi samo oni nisu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 22:31Kad pocnu ovi pitari kulturi, u prvom kolu ko kocijasi psuju svom najboljem treneru. Oni bi nekom palamudili o kulturi
Pogan jedna sarajevska bolje niste ni zaslužili.
drugi penal isto cist ko suza bio je kontakt koljenom igrac Sarajeva je zakacio Veselinovica lijep pozdrav.feniksptica je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:16Penal samo izgleda vidi navijaci Slobode. A o Mladenu i njegovom pokusaju ne treba ni pricati. O tome kako se kleci pred delegatom da ne pise flasu sto njemu kraj glave prosvira na kraju ne treba ni pricat, sasvim normalna pojava. Kaze provociraju igraci Sarajeva, Imamovicu malom psuju sve, smrt mu zele dijetu a nije ih ni pogledo..al eto provocira. Ne znas je l utakmica Slobode il OFK Tuzla Pasa Bunar. Svaka cast mnogima sto su viidjeli pravi problem a to je sto nema gol igraca, sto je igra glavom losa..vecinu ofanzivni skokova Sloboda uzela i sve bezopasno.
Ide Tuzlak..samirr je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:18drugi penal isto cist ko suza bio je kontakt koljenom igrac Sarajeva je zakacio Veselinovica lijep pozdrav.feniksptica je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:16Penal samo izgleda vidi navijaci Slobode. A o Mladenu i njegovom pokusaju ne treba ni pricati. O tome kako se kleci pred delegatom da ne pise flasu sto njemu kraj glave prosvira na kraju ne treba ni pricat, sasvim normalna pojava. Kaze provociraju igraci Sarajeva, Imamovicu malom psuju sve, smrt mu zele dijetu a nije ih ni pogledo..al eto provocira. Ne znas je l utakmica Slobode il OFK Tuzla Pasa Bunar. Svaka cast mnogima sto su viidjeli pravi problem a to je sto nema gol igraca, sto je igra glavom losa..vecinu ofanzivni skokova Sloboda uzela i sve bezopasno.
I ja se cudim, kako to niko nije vidio.samirr je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:18drugi penal isto cist ko suza bio je kontakt koljenom igrac Sarajeva je zakacio Veselinovica lijep pozdrav.feniksptica je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:16Penal samo izgleda vidi navijaci Slobode. A o Mladenu i njegovom pokusaju ne treba ni pricati. O tome kako se kleci pred delegatom da ne pise flasu sto njemu kraj glave prosvira na kraju ne treba ni pricat, sasvim normalna pojava. Kaze provociraju igraci Sarajeva, Imamovicu malom psuju sve, smrt mu zele dijetu a nije ih ni pogledo..al eto provocira. Ne znas je l utakmica Slobode il OFK Tuzla Pasa Bunar. Svaka cast mnogima sto su viidjeli pravi problem a to je sto nema gol igraca, sto je igra glavom losa..vecinu ofanzivni skokova Sloboda uzela i sve bezopasno.
Pjeniš li k.urtončiću, znaš koliko nam je bitno sto nas ovi ili oni ne vole, nečemo evo moči zaspatiDimitrov je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:10Koliko si glup to je nevjerovatno doduse i ne cudi me, pola pitara na forumu je nepismeno, nista vas nisu ucili u Sarajevu. Libo mene racku i za vama i njima, ne navijam ni za jedne ni za druge ali mi je drago prozivati vas klosare jer vas niko na svijetu ne voli. Ni ovi ni oni. Ne trebate biti dio ove drzave jer ste nacionalisti i izrodi a takvi nama ne trebaju.Osttribine je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:07
Sta cemo ih/vas jadan ne bio mrziti nakon te jedne pobjede u Kupu, pa mi imamo pobjeda protiv Slobode i u finalu Kupa i na Tusnju u ligi, a o Koševu da ne pricam. Dodju razni timovi uzmu vas na Tusnju tad niste toliko glasni, jedino kad Sarajevo i Željo vas karindjaju tad pjenite, a ovo večeras vam je posebno teško palo zijaniti od nikad lošijeg Sarajeva unazad godinama sa sve ovom djecom![]()
Sto je najjace ugasit cete se nakon Mostara tamo vjerujem, jos ako vas Zeljkan klepi na Kosevu..
Najsmjesniji klub, raspadate se al nakon jedne pobjede odma ide qurcenje. Cumez od ekipe realno.
Neki nece da vide.SjevernaKoreja je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:19I ja se cudim, kako to niko nije vidio.samirr je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:18drugi penal isto cist ko suza bio je kontakt koljenom igrac Sarajeva je zakacio Veselinovica lijep pozdrav.feniksptica je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:16Penal samo izgleda vidi navijaci Slobode. A o Mladenu i njegovom pokusaju ne treba ni pricati. O tome kako se kleci pred delegatom da ne pise flasu sto njemu kraj glave prosvira na kraju ne treba ni pricat, sasvim normalna pojava. Kaze provociraju igraci Sarajeva, Imamovicu malom psuju sve, smrt mu zele dijetu a nije ih ni pogledo..al eto provocira. Ne znas je l utakmica Slobode il OFK Tuzla Pasa Bunar. Svaka cast mnogima sto su viidjeli pravi problem a to je sto nema gol igraca, sto je igra glavom losa..vecinu ofanzivni skokova Sloboda uzela i sve bezopasno.