FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ne vezano bilo Sarajevo ili neko drugi, ali koliko sudije kod nas *ebu fudbal, mislim da nisu bili penali i to je okej, ali to sjeckanje igre i zadrzavanje bezpotrebno od strane sudije nigdje se ne moze vidjeti, oni su rak rana ove lige i fudbala, sudija bi trebao biti neprimjetan na terenu, a kod nas vode glavne uloge u ligi uvijek.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Sto se mene tice od danas nadam se da ce ih svaku pokrasti i karati. Željo za njih gospodska ekipa, tv u boji.
Sloboda je moja nacija
Mislim da se treba spustit lopta, ovo je sport. Tenzijesu se digle jer su igrale 2 podjdnako jake ekipe, gdje sloboda imala blagu prednost (domaci teren i neocekuvano dobre rezuktate, dok smo mi u igrackom defucitu))
Napad na kurdica u 45 minuti je jos vise podgrijao uzarenu sutuaciju a posebno drugi nas go..
Fino je vidjet pun stadion i nadam se dobroj igri slobode u nastavku i pobjedi na grbavici..
Sportski pozdrav
Napad na kurdica u 45 minuti je jos vise podgrijao uzarenu sutuaciju a posebno drugi nas go..
Fino je vidjet pun stadion i nadam se dobroj igri slobode u nastavku i pobjedi na grbavici..
Sportski pozdrav
-
- Kontakt:
Mozes ti care pjevat borbene. Da na svojoj strani niste imali sudiju, ne bi vas veceras ni na mapi bilo. Tu prica pocinje i zavrsava. Ko je gledao utakmicu uzivo, sve je mogao vidjeti. Penal čist kao suza pred kraj prvog poluvremena. Nije ga lompta pogodila blize ramenu, nego skoro pa u lakat. Prema tome, prebacis se na temu Sarajeva i tamo pricaj kako su Tuzlaci razmazeni, a popusti nas demagogije.OsmaDolazi je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:18Posteno. Zato i ne komentarisem tribine. Pogledaj brate dobro i jednu i drugu situaciju i reci jel penal bio. Za Veselinovica necu ni komentarisati, cak se ni suigraci nisu zalili. Za Kurdica mozda i postoji sansa da je igrao ali se ne vidi nikako, pogotovo zato sto je sakrio ruku skroz. Uglavnom, puno srece i da ovako igraci i navijaci zajedno ginu i protiv Borca, Zrinjskog, Tuzle.Beduin je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:14Nemas sta se na tribinu fokusirati kad je na svakom stadionu psovanje gostima i sudijama kad domacinu ne ide, kad sudija pravi neke sumnjive odluke. Kako je, tako je.OsmaDolazi je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:09
Nije provokacija? Koja dva penala? Stvarno ne provociram! Igrate srcem i samo cu se na teren orjentisati. O tribinama je suvisno bilo sta reci.
Mislim da je Veseli simulirao, a ruka mi se ucinila za penala, ali kad vidim sliku/snimak onda mozemo komentarisati to.
Puno srece.
Ponosan na pogibiju na terenu, na trku u 96. minuti. Bravo momci.
Ciganija mrtva jedini komentar o njima.
Nasi borbeni nismo ni srece imali i kod prvog gola kod kontre gdje im se sretno odbila lopta, mada je i civa tu ispao i jusic je morao izaci te je ostala rupa u sredini. Drugi gol nismo mogli gluplje primiti da se onako proseta igrac kroz sredinu mada se i njemu isto tako sretno vratila lopta nakon starta devedzica. Ali lavovska je bila borba imali su zelju, sarajevo je ciganski ovo odigrali gdje su se izlezavali namjerno dizali tenzije, onoj seljacini sto je napucao loptu na tribinu sve po spisku mu yebem. Falilo nam je i malo srece u završnici koja i nije bas za neku pohvalu dobro je nrko bio napisao da je danas Ramic trebao od prve mada i Alic bi dobro dosao jer zna vrsiti odlican presing svakako im je odbrana bila uplasena na presingu ali said je bio spor tu. Nema veze zeljo ce se aBd dobit idemo dalje raditi
Nasi borbeni nismo ni srece imali i kod prvog gola kod kontre gdje im se sretno odbila lopta, mada je i civa tu ispao i jusic je morao izaci te je ostala rupa u sredini. Drugi gol nismo mogli gluplje primiti da se onako proseta igrac kroz sredinu mada se i njemu isto tako sretno vratila lopta nakon starta devedzica. Ali lavovska je bila borba imali su zelju, sarajevo je ciganski ovo odigrali gdje su se izlezavali namjerno dizali tenzije, onoj seljacini sto je napucao loptu na tribinu sve po spisku mu yebem. Falilo nam je i malo srece u završnici koja i nije bas za neku pohvalu dobro je nrko bio napisao da je danas Ramic trebao od prve mada i Alic bi dobro dosao jer zna vrsiti odlican presing svakako im je odbrana bila uplasena na presingu ali said je bio spor tu. Nema veze zeljo ce se aBd dobit idemo dalje raditi
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- Beduin
- Kontakt:
Mene su napali pojedinci jucer kad kazem da je Sarajevo uvijrk favorit, a to se najvise misli jer imaju taj mentalitet, imaju rezultate, a mi smo danas sami sebe pobijedili upravo jer malo bolji rezultati kluba su nas digli u zvijezde i pojeo nas pritisak rezultata i tribina. Igraci su pali pod tim pritiskom, nasjeli na provokacije i sve se raspalo.
Mi smo se previse fokusirali na sudijske odluke i protivnicke seljacke provokacije na terenu, ona silna izlezavanja, gurkanja, umjesto da smo igrali svoju igru. A upravo te igre nije bilo, nije bilo passova i prebacivanje lopte na drugu stranu terena, sirenj igre, to smo poceli raditi tek kad je usao Predragovic i Dzenis se povukao malo vise nazad pa pokretao napade.
Pokazalo se i veceras da je Balic totalno van forme ili nije za nesto vece. Prosle sezone je odigrao odlicno, borben, isao i prema napred, ali trenutno ne zasluzije prvih 11.
Osmic takodjer bolji prosle sezone, u ovoj je uzasan, skroz malo ucinkovit prema napred, imam osjecaj da je i sporiji nego proske sezone, tako mi djeluje nekad.
I na kraju, Zizovic je usrao cijelu utakmicu postavkom Saida na mjesto napadaca, potrosio ga bespotrebno, a mi napadamo po krilima i ubacujemo lopte u 16m za koga? Da Said skace ili utrcava u peterac? Totalni fijaako po tom pitanju. Totalni fijasko je nedovodjenje adekvatnog golgetra, ali ocito se i nije imalo ambicija za sami vrh tabele i mogu razumiti zasto se nije doveo kvalitetniji napadac. Ali ako do zime zadrzimo ovaj nivo borbenosti i forne te ostanemo u realnoj borbi za Evropu, samo napadaca dovesti kako Bog zapovijeda i mi smo na konju.
Mi smo se previse fokusirali na sudijske odluke i protivnicke seljacke provokacije na terenu, ona silna izlezavanja, gurkanja, umjesto da smo igrali svoju igru. A upravo te igre nije bilo, nije bilo passova i prebacivanje lopte na drugu stranu terena, sirenj igre, to smo poceli raditi tek kad je usao Predragovic i Dzenis se povukao malo vise nazad pa pokretao napade.
Pokazalo se i veceras da je Balic totalno van forme ili nije za nesto vece. Prosle sezone je odigrao odlicno, borben, isao i prema napred, ali trenutno ne zasluzije prvih 11.
Osmic takodjer bolji prosle sezone, u ovoj je uzasan, skroz malo ucinkovit prema napred, imam osjecaj da je i sporiji nego proske sezone, tako mi djeluje nekad.
I na kraju, Zizovic je usrao cijelu utakmicu postavkom Saida na mjesto napadaca, potrosio ga bespotrebno, a mi napadamo po krilima i ubacujemo lopte u 16m za koga? Da Said skace ili utrcava u peterac? Totalni fijaako po tom pitanju. Totalni fijasko je nedovodjenje adekvatnog golgetra, ali ocito se i nije imalo ambicija za sami vrh tabele i mogu razumiti zasto se nije doveo kvalitetniji napadac. Ali ako do zime zadrzimo ovaj nivo borbenosti i forne te ostanemo u realnoj borbi za Evropu, samo napadaca dovesti kako Bog zapovijeda i mi smo na konju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Takav odgovor sam i ocekivao odprilike. Ok care, kako kazesStabilizoni je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:14Mozes ti care pjevat borbene. Da na svojoj strani niste imali sudiju, ne bi vas veceras ni na mapi bilo. Tu prica pocinje i zavrsava. Ko je gledao utakmicu uzivo, sve je mogao vidjeti. Penal čist kao suza pred kraj prvog poluvremena. Nije ga lompta pogodila blize ramenu, nego skoro pa u lakat. Prema tome, prebacis se na temu Sarajeva i tamo pricaj kako su Tuzlaci razmazeni, a popusti nas demagogije.OsmaDolazi je napisao/la: ↑21 avg 2021, 21:18
Posteno. Zato i ne komentarisem tribine. Pogledaj brate dobro i jednu i drugu situaciju i reci jel penal bio. Za Veselinovica necu ni komentarisati, cak se ni suigraci nisu zalili. Za Kurdica mozda i postoji sansa da je igrao ali se ne vidi nikako, pogotovo zato sto je sakrio ruku skroz. Uglavnom, puno srece i da ovako igraci i navijaci zajedno ginu i protiv Borca, Zrinjskog, Tuzle.
Puno srece.
Ponosan na pogibiju na terenu, na trku u 96. minuti. Bravo momci.

- Probisvjet
- Kontakt:
Buljoni je zakasnio da dovede jedno dva napadaca koji znaju dati gol. Ostalo, haj neka ba. Borba je bila i cestitke. Necemo ispasti, bar to je sigurica.
Sudija odradio posao. Za Siroki. Dobro je sve u svemu drugi smo. Idemo dalje.
Sudija odradio posao. Za Siroki. Dobro je sve u svemu drugi smo. Idemo dalje.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Al kad dosudi nam sudija faul na nasem dijelu terena i igrac Sarajeva na metar naseg igraca stoji i presijece izvodjenje faula, a sudija nit prekide i vrati nam ponovno izvodjenje nit dade zuti igracu Sarajeva. Nego se samo nastavi igra i mislim da su uzeli protivnici loptu. 
Il ja nisam upratio da je to neko novo pravilo ili je ondje sudija samo dokazao sav svoj bezobrazluk?
Il ja nisam upratio da je to neko novo pravilo ili je ondje sudija samo dokazao sav svoj bezobrazluk?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Mene je najvise iznerviralo kad je njima pustio prednost i lik krenuo sa loptom i naš neko mu je oduze, on vrati nazad faul.Beduin je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:49Al kad dosudi nam sudija faul na nasem dijelu terena i igrac Sarajeva na metar naseg igraca stoji i presijece izvodjenje faula, a sudija nit prekide i vrati nam ponovno izvodjenje nit dade zuti igracu Sarajeva. Nego se samo nastavi igra i mislim da su uzeli protivnici loptu.
pa pustio si prednost debilu..
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Prijatelju svaka utakmica protiv vas je puna tenzija. Ono što je večeras dolilo ulje na vatru je ponašanje vaših igrača, a pri tom ne mislim na odnos prema našim igračima nego provociranje publike. Prvo nakon crvenog kartona vaš igrač se okreće i šuta loptu prema zapadnoj tribini bez ikakve potrebe , onda nakon reakcija publike s klupe izlazi igrač broj 23 okreće se psuje i gestikulira rukama rezultat utakmice. Igrač s brojem 55 il tako nešto prilikom izlaska prolazi tartan stazom skoro pa uz ogradu i provocira publiku, na kraju ga je jedan od momaka iz obezbjeđenja "usmjerio" prema klupi. Pa su onda i Bodul i Kobiljar prilikom izlaska dobacivali našoj klupi. I šta očekuješ da vas publika isprati ovacijama? Igrač nema šta da priča s publikom a tek pri rezultatu 2 0 tako da malo trebate pogledat ponašanje svojih igrača, a o navijačima i tvojim "sugrađanima" i njihovim komentarima na ovom forumu neću ni govoritPitar6785 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:09Mislim da se treba spustit lopta, ovo je sport. Tenzijesu se digle jer su igrale 2 podjdnako jake ekipe, gdje sloboda imala blagu prednost (domaci teren i neocekuvano dobre rezuktate, dok smo mi u igrackom defucitu))
Sportski pozdrav

Sportski pozdrav
Jbg sta je tu je.Izgubili pa sta.I ja mislim da je greska žižovica postavio je previse ofanzivno.Da je bilo kao protiv Širokog uzeli bi bod sigurno.Ali nelezi vraze ko ce nama ugoditi.Da je bio bod rekli bi nevalja mogli smo vise.Dobro je ovo idemo dalje uzeti bod ili tri protiv Želje.
Pa zar baš da najveće seljačine u ligi dolaze iz jednog glavnog grada?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Dugo nisam vidio seljackiju ekipu od ove danasnje iz sarajeva. Fuj, dno dna! Provokatorski podmukli nacin podrzan sudijom bandicem (namjerno malim)! Pa sta vise da se desi da imamo regularno sudjenje??? Mene bi bilo sramota da sam njihov navijac al obzirom da je to focansko-sandzacki mentalitet kod njih nece biti sramota. Losija ekioa od Leotara nam je ukrala bodove
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
- Kontakt:
Zizovicu je greska po nama i kad je previse ofanzivan i kad se zatvori. Suludo je poslije ovakve utakmice pricat o taktici. Da je moglo bolje, moglo je, da je moglo gore i to je moglo. Borba, voljni momenat, zalaganje su tu svih šest kola. Činjenica da se i nas Sarajevo prepalo i da su se pobjedom i sami iznenadili dovoljno govori o nama.tuzla075 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 00:01Jbg sta je tu je.Izgubili pa sta.I ja mislim da je greska žižovica postavio je previse ofanzivno.Da je bilo kao protiv Širokog uzeli bi bod sigurno.Ali nelezi vraze ko ce nama ugoditi.Da je bio bod rekli bi nevalja mogli smo vise.Dobro je ovo idemo dalje uzeti bod ili tri protiv Želje.
Dobar je poraz da spusti euforiju. Da smo pobijedili, već bi bili prvaci. Lijepo je vidjeti pun Tusanj.
Teško mi je izabrati koji je adekvatniji za njih među epitetima: stoka, gov.na, đubrad, klošari, šibicari, gnjide, šuge, ušljecrvenocrnitz je napisao/la: ↑22 avg 2021, 00:07Dugo nisam vidio seljackiju ekipu od ove danasnje iz sarajeva. Fuj, dno dna! Provokatorski podmukli nacin podrzan sudijom bandicem (namjerno malim)! Pa sta vise da se desi da imamo regularno sudjenje??? Mene bi bilo sramota da sam njihov navijac al obzirom da je to focansko-sandzacki mentalitet kod njih nece biti sramota. Losija ekioa od Leotara nam je ukrala bodove

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ovog će uvijek biti u ligi, u svakom gradu i mjestu. Jednostavno smo takva nacija da svaka malo jača utakmica ne može proći bez incidenata, gdje god se igrala. Sutra ćemo otići u Sarajevo, Mostar, Banjaluku, i desit će se isto.
Što se rezultata tiče, moglo je ovo otići na obje strane, mi uopšte nismo bili loši, ali su oni imali bolju realizaciju i to je to.
Momcima svaka čast zbog borbenosti i truda, dugo se nije moglo vidjeti da se onoliko bore čak i kad gube 2:0. Baš ljepota.
Samo tako nastaviti i rezultati neće biti loši, sigurna sam. 
Što se rezultata tiče, moglo je ovo otići na obje strane, mi uopšte nismo bili loši, ali su oni imali bolju realizaciju i to je to.
Momcima svaka čast zbog borbenosti i truda, dugo se nije moglo vidjeti da se onoliko bore čak i kad gube 2:0. Baš ljepota.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
bandić mrtvi je odsudio baš onako kako im je odgovaralo.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Nasa pobjeda veceras je aplauz i 10 minuta poslije utakmice, bez obzira na rezultat. Uz onakav pristup uvijek ce bit onako ispraceni. Samo da nam Tusanj uvijek bude ovako popunjen. Mora se povest racuna o onom ubacivanju predmeta u teren, jasno mi je, svi su izrevoltirani, al ce klub dobru kaznu dobit za ono. Sigurno pola para od ulaznica ce na kaznu otici
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Bez obzira na rezultat i atmosfere koju je gostujuca ekipa unjela na Tusanj, pokazali smo dobru igru i da mozemo.
Poraz boli, ali idemo dalje
Poraz boli, ali idemo dalje