Jedan je spremnijih isto. Ono što najviše volim jeste stav "moja je zadnja, dosta", pored Peljte i njega rijetko još ko to ima (Bilbija i Kaljanac ponekad).
Sta si ba ti postavio, de bgt da vidim
Pa da, ne reaguje zato što nije penal.RollingPaper je napisao/la: ↑22 avg 2021, 02:16
Na slici se vidi da sudija Bandic ima jasan pogled na loptu koja udara u ruku igraca Sarajeva i ne reaguje.
Miljacka je napisao/la: ↑22 avg 2021, 02:24Pa da, ne reaguje zato što nije penal.RollingPaper je napisao/la: ↑22 avg 2021, 02:16
Na slici se vidi da sudija Bandic ima jasan pogled na loptu koja udara u ruku igraca Sarajeva i ne reaguje.
Koliko si zapeo da je penal čist k'o suza, čovjek bi pomislo da ti imaš jasan pogled na loptu, a ne sudija Bandić.![]()
Tu je lopta već u padu tj. prije tog trenutka ga je dirala i na ovoj slici je (iz ovog ugla) već iza njegove ruke. Ne možeš nikako tvrditi da je čist penal k'o suza, kao što ni ja ne mogu tvrditi da je čista situacija k'o suza jer nema snimka iz ugla iz kojeg bi se to vidjelo da i ja i ti možemo tvrditi sa 100% sigurnosti. Ali ako je i bio penal, sigurno nije u ovom trenutku sa slike, nego ranije. Ne bi Kurdić lagao, u vjeri momak. A vidio si s koliko je žara govorio da nije penal
![]()
Vratio sam se prijatelju, donio sam kesu tuzlanskog, magnet i tri boda u metropolu, onako klinački
Ma jok.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, aqarius, BeYaZ, club21, feniksptica, Fudbalmozak2, Fudo, johntravolta123, MikiPirs, mnon46, NebeskaSila96, ristagrad, samoFKS, ultrazonfa, USB, Venom, WeekendOffender, xinxee i 123 gosta.