FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Singh za Regensburg opet postigao gol i trenutno je tamo najvredniji igrac sa 3 gola i 3 asistencije.
Nubel danas starta na golu Monaca.
Onaj mali iz Toulousea nije danas u protokolu za mec svoje ekipe.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bayern have agreed deals with RB Leipzig and Toulouse for Marcel Sabitzer and Amine Adli. The players are expected to undergo their medical checks on Monday in Munich. Hasan Salihamidžić closed both deals after successful talks with his counterparts.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Izvor?
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bayernov nalog na twitteru, ne zvanicni, koji se pozivaju na jucerasnje fotografije iz prostorija uprave gdje su trening ekipe zajedno pratili Braco i agent Sabitzera plus je tu navodno jos bio agent Kehrera.
Adli je jucer izostao sa meca svoje ekipe, nije povrijedjen i nije suspendovan.
Je li ovo nigdje na SK nema prenosa bayerna ?
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Ima na SK HD.
Sule na prirodnoj poziciji.
Sule na prirodnoj poziciji.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Nema ni na ovoj nova sport
**** im sve
**** im sve
Na SK HD samo. Sutaju ovu Bundesku kako hoce, ko da nema drugih kanala osim SK1. Prenose se neke gluposti uvijek.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- farinelli123
- Kontakt:
Ovo zasad nije nešto vau. Igramo kao Nemačka Jogija Lewa. Ako je ono protiv Bvb-A ekvivalent onome protiv Portugala, ovo je meč protiv Mađarske.
Igramo sa 3 nazad, a sredinu nemamo. Plus igrači stoje preširoko i predaleko jedni od drugih. Sane kao neki wing back, niti ga ima napred niti nazad. Ova igra iziskuje bar jos jednog znalca u sredini, a trkača manje. Videćemo dalje.
Igramo sa 3 nazad, a sredinu nemamo. Plus igrači stoje preširoko i predaleko jedni od drugih. Sane kao neki wing back, niti ga ima napred niti nazad. Ova igra iziskuje bar jos jednog znalca u sredini, a trkača manje. Videćemo dalje.
•
Dobro bi dosao na sredini neko ko zna prodriblati igraca i povuci loptu. Za sad to Lewa mora raditi.
Nur der FCB
Otisao sa posla sat vremena ranije da pogledam tekmu i na kraju qurac cu gledat
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
-
- Kontakt:
Daj Musialu, goni Sanea. Branio sam ga ali ovo je ocaj sta on igra.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- farinelli123
- Kontakt:
Sane više ne može da napravi prodor sa krila i da dobije 1v1 duel ili da neku čaroliju izvede. Treba ga gurati u sredinu kao nekog polušpica i samo da igra na dodir dva, bez zadržavanja lopte. Kao kad je Feliks Magat u Wolfsburgu uveo pravilo da igrači koji vraćaju golmanu plaćaju po 1000e, tako i Saneu, sve preko tri uzastopna kontakta sa loptom isto. 

•
Upa super, Sule dobar, ostali loši, Muller igrač manje.
Sane katastrofalan, covjek ne zna dodati loptu saigracu a ne da predribla nekoga i bude opasan kao Robben.
Staviti ga na poziciju Mullera da se testira. Ako ne ide, klupa.
Staviti ga na poziciju Mullera da se testira. Ako ne ide, klupa.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ali su Sane i Gnabry grohnuli nezna se ko je gori
Pogotovo Sane vratit ga kataloncu u Siti u zamjenu za Bernarda Silvu

Pogotovo Sane vratit ga kataloncu u Siti u zamjenu za Bernarda Silvu
Sane i fudbal u istoj recenici.
Ne mozes se nacuditi kakvu kokos su nam uvalili.

Ne mozes se nacuditi kakvu kokos su nam uvalili.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Sudija je Vaš, ne brinite, biti ce 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
- Omerbavarac
- Kontakt:
Prvo, pozorišna atmosfera, 20 hiljada ljudi na terenu a ja cujem Nagelsmanna kako daje upute igracima. 
Ova 3-5-2 formacija je bas nezgodna, barem za nase igrace gdje se ne snalaze, pocevsi od Kimmicha pa do Lewe. Odbrana u ovoj formaciji izgleda dosta dobro.
Sane se ocito ne trudi, vidi se ta nonsalancija, pokusavanje sve sa lakoćom ali mora ukljuciti veci nivo koncentracije da bi uspio u svojoj nakani.
Ne brinu toliko losi prodori koliko ta losa dodavanja koja su generalno prisutna danas kod nekolicine igraca.

Ova 3-5-2 formacija je bas nezgodna, barem za nase igrace gdje se ne snalaze, pocevsi od Kimmicha pa do Lewe. Odbrana u ovoj formaciji izgleda dosta dobro.
Sane se ocito ne trudi, vidi se ta nonsalancija, pokusavanje sve sa lakoćom ali mora ukljuciti veci nivo koncentracije da bi uspio u svojoj nakani.
Ne brinu toliko losi prodori koliko ta losa dodavanja koja su generalno prisutna danas kod nekolicine igraca.
-
- Kontakt:
Tako se igra mali. Gledaj Sane i nek te bude stid 

I am not yet born; O hear me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.