FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Po mom misljenju navijaci su tu da pomognu svom klubu i sve je dozvoljeno sto nije ileglano ( gadjanje igraca, ulazenje u teren kao sto je bio slucaj u banja luci i udaranje naseg igraca sakom i tako) psovanje navijanje galamlje zvizdanje baklje meni je sve to okslatina87 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 00:00Prijatelju svaka utakmica protiv vas je puna tenzija. Ono što je večeras dolilo ulje na vatru je ponašanje vaših igrača, a pri tom ne mislim na odnos prema našim igračima nego provociranje publike. Prvo nakon crvenog kartona vaš igrač se okreće i šuta loptu prema zapadnoj tribini bez ikakve potrebe , onda nakon reakcija publike s klupe izlazi igrač broj 23 okreće se psuje i gestikulira rukama rezultat utakmice. Igrač s brojem 55 il tako nešto prilikom izlaska prolazi tartan stazom skoro pa uz ogradu i provocira publiku, na kraju ga je jedan od momaka iz obezbjeđenja "usmjerio" prema klupi. Pa su onda i Bodul i Kobiljar prilikom izlaska dobacivali našoj klupi. I šta očekuješ da vas publika isprati ovacijama? Igrač nema šta da priča s publikom a tek pri rezultatu 2 0 tako da malo trebate pogledat ponašanje svojih igrača, a o navijačima i tvojim "sugrađanima" i njihovim komentarima na ovom forumu neću ni govoritPitar6785 je napisao/la: ↑21 avg 2021, 23:09Mislim da se treba spustit lopta, ovo je sport. Tenzijesu se digle jer su igrale 2 podjdnako jake ekipe, gdje sloboda imala blagu prednost (domaci teren i neocekuvano dobre rezuktate, dok smo mi u igrackom defucitu))
Napad na kurdica u 45 minuti je jos vise podgrijao uzarenu sutuaciju a posebno drugi nas go..
Fino je vidjet pun stadion i nadam se dobroj igri slobode u nastavku i pobjedi na grbavici..
Sportski pozdrav
Sportski pozdrav
Mislio sam zagrijala se situacija izmedju igraca u 45 minuti, navijaci su radilo ono zasta su na tribini da budu 12 igrac svom klubu
Nabijanje lopte ka navijacima je dozvoljeno al mislim za tako nesto se daje direktno crveni..to se tako rijesava..
Ja necu nikad bit protiv slobode fukara ljudi iz tuzle bihaca istocnog mostara zenice itd jer mi smo sportski rivali i tu smo na suprotnim stranama al BOSNA JE NASA MAJKA i mi se za nju borimo i branimoje od dodikivac i nakvi ko on..
Ponovo kaze ovo je sport, i to treba gledat samo kroz to i da pobjedi koje bolji i to je to.
Kao sto neko rece sudije dosta jebu ovu ligu i kvalitet ne samo sa sudjenjem nepostojeci penala vec i sa sjeckanjem igre sa neznanjem da igracima da do znanja da je on glavni i da je njihovo samo da igraju fudbal
Mi smo sami sebe sinoc pobijedili(katasrofalne reakcije stopera kod oba gola) uz veliku pomoc sudije i propagandu antifudbala protivnicke ekipe.Svaka cast na borbenosti nasih momaka.Idemo dalj ova dobra prica ne smije stati.
Tenzije Izmedju igraca se vuku iz zadnje utakmice u Sarajevu, kada su igraci Sarajeva napali nase igrace u stadionu... A veceras smo previse grijesili to Nas je kostalo I naravno Antonio Banderas mamu mu jbm...
-
- Kontakt:
Slazem se. Kod prvog gola Devedzic pusta covjeka koji sam ostaje ispred naseg peterca, kod drugog momak s nase polovine vuce loptu niko ga ne napada, dva prejeftina gola.
Vala gol prvi je primljen zato sto je lijeva strana bila suplja, a drugi jer zadnji vezni nisu reagovali na vrijeme a nisu ni smjeli, da su isli na prekrsaj dobili bi crveni Kurta i Balic.desperados je napisao/la: ↑22 avg 2021, 09:15Slazem se. Kod prvog gola Devedzic pusta covjeka koji sam ostaje ispred naseg peterca, kod drugog momak s nase polovine vuce loptu niko ga ne napada, dva prejeftina gola.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Samo neka nastave igrati i boriti se, idemo dalje. Pregledao sam snimke i ono su bili penali, ali nismo trebali sebi dozvoliti nervozu zbog ovih seljaka.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Ruka jeste bila, penal nad veselim nije bio. Kod prvog gola je civic ostao daleko iza i jusic je morao izaci i ostala je rupa u sredini. Kod drugog gola ono je nedopustivo da se igrac istrci od njihovog gola do naseg, mada se i njemu dosta posrecili jer mu se vratila lopta nakon starta kenina u 16 metara. Ovo je bila utakmica gdje smo mi trebali povesti u tom slucaju bi zabili im 3 4 gola sigurno, falilo je ybg dosta srece veceras jer lopta isto ko da sama nije htjela u gol .ada imao je i njihov golman lijepih odbrana. Nisam razocaran nasim igracima borili su se, bilo je i neke igre al veceras je falio neko u šesnaestercu. Za nesto vise ovdje treba kvalitetan veznjak poput onog sto se s nama povezuje i jedan golgeter. Na grbavicu po pobjedu mada bit ce jos teze poslije ovoga
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nismo imali srece, po zalaganju smo zasluzili vise, ali eto mora i nama nekad sreca okrenuti ledja. Valjda se vrati negdje
sto se tice utakmice ocigledno je vec da imamo problem protiv bunkera i ekipa koje se organizovano brane. Murinjo je izgubio ovu utakmicu u postavci igre, nismo odgovorili na 3-5-2 Sarajeva kako treba i konstantno su izlazili bez problema kroz sredinu. Tome je kumovao katastrofalni Balic, koji evo opet pokazuje da apsolutno nema mjesta na terenu ako se mi ne branimo. Opet smo mi jako dobro stojali na terenu, ali primamo strasno naivan go, gdje je Jusic trebao izaci na Kobiljara i rijesiti situaciju u startu. Kasnije se nastavljaju problemi jer su nam oba centralna vezna imali kartone (Kurtalicev potpuno neopravdan) i onda nam covjek napravi turneju za drugi gol jer ga niko ne smije srusiti od straha od kartona. I to ide na dusu trenera, koji je u ovakvoj utakmici morao ranije reagovati sa veznim igracem. Generalno katastrofalno vodjenje utakmice, dopustio je da on prvi podlegne pritisku, pa da ga jos i iskuljuce, pa onda i da ekipa podlegne tenzijama, kasnjenje sa izmjenama.
Kakvo je to igranje po strani i guranje lopte na centarsut sa Saidom, Sasom i Fedorom kao napadacima? Napravili smo Van Dijka od Kurdica ****, koliko je lopti izbacio.
Morao je prije ubaciti Ramica, jer on kad je usao ako nista fizicki je pravio probleme stoperima, iznudio faule, namjestio go i jednu cistu sansu. Valjda je vidio sta je recept od sad kad igramo protiv bunkera, jer protiv Sirokog ocito nista nije naucio.
skoro pa preslikana utakmica samo sto Sarajevo ima jaci napadacki trio od Sirokog i zato smo kaznjeni.
Keni je bio dobar, Said isto - jedini osvajao prostor, Dzenis reklo bi se standardno koristan, Ramic kad je usao tek smo postali konkretno opasni, a ne sterilni kao veci dio utakmice i Veseli iznenadjujuce dobar.
Jusic tanak, Balic vec sve receno, Civic katastrofalan kao i Fedor kad je usao, izgleda mu je malo smetalo sto je rezerva pa je setkao po terenu iz protesta ili sta vec.
na borbenosti, zalaganju i zelji im se nema sta zamjeriti, jedino struka mora naci nacin da se ne bude sterilno protiv bunkera do ove mjere, ali sa ovakvim pristupom necemo izgubiti od Zelje na Grbavici jer se Zeljo nece braniti a mi smo onda opasni.
i logicno, da ne zaboravim ,najbolji i najvelicanstveniji poraz od Sarajeva u citavoj historiji Slobode
sto se tice utakmice ocigledno je vec da imamo problem protiv bunkera i ekipa koje se organizovano brane. Murinjo je izgubio ovu utakmicu u postavci igre, nismo odgovorili na 3-5-2 Sarajeva kako treba i konstantno su izlazili bez problema kroz sredinu. Tome je kumovao katastrofalni Balic, koji evo opet pokazuje da apsolutno nema mjesta na terenu ako se mi ne branimo. Opet smo mi jako dobro stojali na terenu, ali primamo strasno naivan go, gdje je Jusic trebao izaci na Kobiljara i rijesiti situaciju u startu. Kasnije se nastavljaju problemi jer su nam oba centralna vezna imali kartone (Kurtalicev potpuno neopravdan) i onda nam covjek napravi turneju za drugi gol jer ga niko ne smije srusiti od straha od kartona. I to ide na dusu trenera, koji je u ovakvoj utakmici morao ranije reagovati sa veznim igracem. Generalno katastrofalno vodjenje utakmice, dopustio je da on prvi podlegne pritisku, pa da ga jos i iskuljuce, pa onda i da ekipa podlegne tenzijama, kasnjenje sa izmjenama.
Kakvo je to igranje po strani i guranje lopte na centarsut sa Saidom, Sasom i Fedorom kao napadacima? Napravili smo Van Dijka od Kurdica ****, koliko je lopti izbacio.
Morao je prije ubaciti Ramica, jer on kad je usao ako nista fizicki je pravio probleme stoperima, iznudio faule, namjestio go i jednu cistu sansu. Valjda je vidio sta je recept od sad kad igramo protiv bunkera, jer protiv Sirokog ocito nista nije naucio.
skoro pa preslikana utakmica samo sto Sarajevo ima jaci napadacki trio od Sirokog i zato smo kaznjeni.
Keni je bio dobar, Said isto - jedini osvajao prostor, Dzenis reklo bi se standardno koristan, Ramic kad je usao tek smo postali konkretno opasni, a ne sterilni kao veci dio utakmice i Veseli iznenadjujuce dobar.
Jusic tanak, Balic vec sve receno, Civic katastrofalan kao i Fedor kad je usao, izgleda mu je malo smetalo sto je rezerva pa je setkao po terenu iz protesta ili sta vec.
na borbenosti, zalaganju i zelji im se nema sta zamjeriti, jedino struka mora naci nacin da se ne bude sterilno protiv bunkera do ove mjere, ali sa ovakvim pristupom necemo izgubiti od Zelje na Grbavici jer se Zeljo nece braniti a mi smo onda opasni.
i logicno, da ne zaboravim ,najbolji i najvelicanstveniji poraz od Sarajeva u citavoj historiji Slobode
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Sada sam gledao snimak iza gola, momak ce objaviti I on je dobio od nekoga penal ko kuca ( IZNAD LAKTA GA LOPTA UDARILA) I cist crveni karton morao dati...
Civic ne moze se reci da je katastrofalan al ni tamo ni vamo. Imao je par odlicnih intervencija i prodora, a on se moze slobodno i okriviti za prvi gol. Dzenis me jedino nervira sa onim svojim bespotrebnim pokusajima iz kojih je sansa 99% da ne zabije i 1% da zabije. Bolno je bilo vidjeti onoliko sansi a 1 samo da udje. Al nema veze glavu gore i idemo dalje
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Eto i saopštenja, svaka cast za ove momke
Ma kod te ruke Kurdica, da je bilo kontra nas njima bi svirao penal 100%.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
FK Sloboda nema namjeru da komentariše suđenje sudije Bandića i pomoćnika. S obzirom na to da su sve utakmice u direktnim prenosima, komisija za sudije kao i svi ljubitelji fudbala imaju priliku ocijeniti rad arbitara, komentari kluba su nepotrebni.
Također, primili smo dosta upita o daljem radu grupe 4R, čiji je član i FK Sarajevo. FK Sloboda ne želi da komentariše naše buduće djelovanje u sklopu ove grupe jer se gubi smisao iste. FK Sloboda će nastaviti svoje djelovanje i biti svijetli primjer u m:tel BiH Premijer Ligi, po načinu igre, ulaganju u omladinski pogon, i ozbiljnom pristupu vođenja kluba s ciljem pravljenja održivog kolektiva.
Želimo se zahvaliti nevjerovatnoj tuzlanskoj publici na fantastičnoj podršci tokom cijele utakmice, a pogotovo na samom kraju, gdje su požrtvovanost i borbenost igrača nagrađeni desetominutnim aplauzom ekipi koja je ostavila sve na terenu.
Podrška navijača sa cijelog Tuzlanskog kantona nije samo finansijski neophodna da bi se izborilo mjesto na tabeli koje zaslužujemo, nego je i kritična moralna podrška timu koji se sportski bori na svakoj utakmici.
Također, primili smo dosta upita o daljem radu grupe 4R, čiji je član i FK Sarajevo. FK Sloboda ne želi da komentariše naše buduće djelovanje u sklopu ove grupe jer se gubi smisao iste. FK Sloboda će nastaviti svoje djelovanje i biti svijetli primjer u m:tel BiH Premijer Ligi, po načinu igre, ulaganju u omladinski pogon, i ozbiljnom pristupu vođenja kluba s ciljem pravljenja održivog kolektiva.
Želimo se zahvaliti nevjerovatnoj tuzlanskoj publici na fantastičnoj podršci tokom cijele utakmice, a pogotovo na samom kraju, gdje su požrtvovanost i borbenost igrača nagrađeni desetominutnim aplauzom ekipi koja je ostavila sve na terenu.
Podrška navijača sa cijelog Tuzlanskog kantona nije samo finansijski neophodna da bi se izborilo mjesto na tabeli koje zaslužujemo, nego je i kritična moralna podrška timu koji se sportski bori na svakoj utakmici.
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
steta sto nas uopste uvukose u ova sranja 4R
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Uđeš iz čiste, dobre namjere za dobrobit jer te najviše jebu od svih iz te grupe 4R i nadas se da i drugi clanovi imaju iste namjere bez obzira sta je ranije bilo. Ali onda skontas da je to bacanje magle, samo u trenucima kad njima odgovara, kad se oni osjecaju ugrozeni, kad im ide na ruku suti se, dobro receno gubi se smisao.