Laze ako je tako izjavio.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Najlogičnije bi bilo da ga zamijeni Beća, nije isključeno da tu bude i Crnčević koji po meni ništa bolji nije od Beće.
Kontam reko smije li Durakovića od početka staviti, ali teško vjerovatno.
Ima logike, Crnčević je taj neki tehničar (makar ono malo što sam ga vidio) koji bi trebao veznom redu), nadam se da će sa njim u paru biti nazad Bojo gore Mule, Subašić i Zdunić.
Kuci mozda, na strani tesko. Ipak, pobjeda nam je imperativ danas jer ovakve ekipe moras i kuci i na strani pobjedjivati i uz jos koji otkinuti bod nekom iz vrha eto te u sredini, mirnoj luci.
Slažem se, samo kažem čisto onako reda radi, jer vidjet ćeš ako ih ne dobijemo večeras ovdje će opet biti pljuvačine po treneru i igračima
Necu reci da je normalno da se pljuje nego da je ocekivano razocarenje u slucaju neuspjeha kad su u pitanju ovakve utakmice. Ti si znao protiv TC i Zrinjskog 5 dana ranije da 90% gubis, 10% ostajes neporazen ako budes imao ludu srecu. Sad vec se pobjeda namece kao imperativ jer nisu bolji od nas. Ne mora to biti nesto ubjedljivo, da ih izdominiramo kao Rudar. 0:1 dosta uz bilo kakvu igru samo da se tri boda uzmu, a kuci onako kao protiv Rudara igrati protiv ovakvih ekipa.
A vidio si koliko se pljuvalo poslije Zrinjskog, mislim pošteno odigrali smo katastrofalno i to stoji, faktički kao amateri smo bili, ali bilo je nekih neumjesnih komentara. Poslije TC-a ne znam kako je bilo, nisam čitao forum.LjoZee je napisao/la: ↑22 avg 2021, 15:54Necu reci da je normalno da se pljuje nego da je ocekivano razocarenje u slucaju neuspjeha kad su u pitanju ovakve utakmice. Ti si znao protiv TC i Zrinjskog 5 dana ranije da 90% gubis, 10% ostajes neporazen ako budes imao ludu srecu. Sad vec se pobjeda namece kao imperativ jer nisu bolji od nas. Ne mora to biti nesto ubjedljivo, da ih izdominiramo kao Rudar. 0:1 dosta uz bilo kakvu igru samo da se tri boda uzmu, a kuci onako kao protiv Rudara igrati protiv ovakvih ekipa.
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers i 9 gostiju.