Eto nek ti kontas. Ekipa nam trenutno kao lani Mladost DK bez priprema i sa 7 mladih igraca u prvih 11, na kraju utakmice ih je cak 10 bilo na terenu i ti nesto pametujes.Pashoni je napisao/la: ↑22 avg 2021, 16:15I dalje ti ne kontas poentu sta se govori al hajd neka bude tako.ElCartel11 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 15:49Dizdarevic 20 godinaPashoni je napisao/la: ↑22 avg 2021, 15:14Kaze s juniorima igrali koliko znam 2 stopera i veznjak od juniora ne znam koliko ima godina onaj sto je crveni dobio?
Sta treba znaciti ako je junior da je osakacen od fudbala ili da mu je veca zelja i prostor za dokazivanje kd nekih polovnjaka iz hrvatske i srbije? Jel bolje vidjeti nekog omladinca koji gine na terenu koji zna sta je nositi dres voljenog kluba ili nekog Pejovica koji vuce onu stvar po terenu. Gluplje nista nisam procitao do sad nego ovog tipa komentare za omladinu..
Sabanovic (juce 21, danas 22) - Trako (17) - Kurdic (22) - Pidro (23)
Djokanovic (20) - Ramic (18)
7 igraca ispod 23 godine i svi iz naše Akademije. Ovi momci u odbrani su juce bukvalno prvi put zajedno igrali sa ovim dvojcem ispred njih.
Mene bi bilo sramota bilo sta reci na sudjenje, da moj klub nije u stanju nabiti ovakvu ekipu koja se prvi put okupila i sve mladi igraci.
Postavite vi protiv nas iduci put mlade igrace, pogotovo odbranu da prvi put zajedno igraju. Pa taman nam sudija ne dosudi 5 čistih penala, ja cu yebati mater nasim igracima koji nisu u stanju nabiti takvu ekipu.