Fantasy - sportsport.ba liga
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Fantasy - sportsport.ba liga
Jose i Capitals sta mislite o poslovanju:
odlaze : Nowitzki, B. Davis, Nelson, Hamilton i Pierce
Dolaze: J. Johnson, Josh Smith, Al Jefferson, T. Duncan i moram uzeti nekog FA.
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1
edo3majka je napisao/la:Jose i Capitals sta mislite o poslovanju:
iskreno nisi izgubio samo dobio isto tako gledajuci zadnjih par utakmicu formu jonshona,duncana,smitha i jeferisona(standardni u ekipama uz to ce igrat u play offu od ovih sto su ti otisli vrijedi iztaci samo novckog koji se tek vratio nakon povrrede ali nasao si zamjenu za njeg joe jonshona i josh smitha vise ti puno daju nego on sam a sto se piercea tice dobio si poene skokove blokade sa al jeferisonom i duncanom mislim da si dobro izasao i puno dobio sa ovim trejdom sto ce se vecina sloziti... a ova ostala 3ica varviraju kao sto rece jose rizik za davisa , nelson je dobar na vanskoj 3 poena a los u zadnje vrijeme a hamilton zadnjih 4 5 tekmi nije igrao nikako eto i sam znas steta sto nisi na pocetku djelovao a ak imas srece da dodjes do play offa....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- majestic24
- Kontakt:
I ja sam spreman za trade ove. Bujrum sa ponudama. Trazim puno poena i assitencija a dajem la marcusa,odoma,taj gibsona....
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Eto, dogovoren jos jedan trade sa Capitals-ima: Kidd/House - Monroe/Ibaka.
Dakle, od naredne sedmice bih trebao biti slabiji za Kidda, E.Housea, J.Smitha i Al Jeffersona, a jaci za Ibaku, Monroe-a, Novitzkog i B.Davisa.
@Rule_HZ: Nadam se da nisam"najgore prosao", samo pokusavam da slozim ekipu za playoff. Bio sam dominantan u skokovima i veoma dobar u poenima, pa sam tu mogao sebi priustiti da se rijesim Smitha i Jeffersona. A dobio sam Dirka, koji je prije povrede bio u MVP formi i nadam se da ce se vratiti na stare staze, plus Baron Davis, koji u zadnje vrijeme ima dobre brojke (pitanje je do kada). Sto se tice drugog tradea, gubim puno Kiddovih asistencija i trenutnih Housovih trica, ali Kidd je u zadnje vrijeme u promjenljivoj formi (osim ove zadnje sa Lakersima), vrlo slab procenat suta i premalo poena. E.House je dobar u zadnje vrijeme, ali zato sto je povecao minutazu, zbog povrijedjenih igraca. Mislim da ce se vratiti svojoj prosjecnosti kad Miami bude kompletan (ako bude). Zauzvrat sam dobio Ibaku i Monroe-a koji su u dobroj formi, postizu 10-15p. i 8-10 sk. po utakmici, a nadje se i koja blokada i ukradena lopta.
P.S. Koliko sam ja shvatio, "naš" playoff ce trajati ukupno 3 sedmice i odigravace se u vrijeme zadnje 3 sedmice regularne sezone NBA (one "prave" NBA). Posto je neko spomenuo (mozda Rule) da skuplja igrace iz timova koji ce igrati u playoffu, da se ne zabuni previse. (mozda ovo nisam trebao napisati, mogao se npr. Griffin ili Love klepiti jeftino).
Dakle, od naredne sedmice bih trebao biti slabiji za Kidda, E.Housea, J.Smitha i Al Jeffersona, a jaci za Ibaku, Monroe-a, Novitzkog i B.Davisa.
@Rule_HZ: Nadam se da nisam"najgore prosao", samo pokusavam da slozim ekipu za playoff. Bio sam dominantan u skokovima i veoma dobar u poenima, pa sam tu mogao sebi priustiti da se rijesim Smitha i Jeffersona. A dobio sam Dirka, koji je prije povrede bio u MVP formi i nadam se da ce se vratiti na stare staze, plus Baron Davis, koji u zadnje vrijeme ima dobre brojke (pitanje je do kada). Sto se tice drugog tradea, gubim puno Kiddovih asistencija i trenutnih Housovih trica, ali Kidd je u zadnje vrijeme u promjenljivoj formi (osim ove zadnje sa Lakersima), vrlo slab procenat suta i premalo poena. E.House je dobar u zadnje vrijeme, ali zato sto je povecao minutazu, zbog povrijedjenih igraca. Mislim da ce se vratiti svojoj prosjecnosti kad Miami bude kompletan (ako bude). Zauzvrat sam dobio Ibaku i Monroe-a koji su u dobroj formi, postizu 10-15p. i 8-10 sk. po utakmici, a nadje se i koja blokada i ukradena lopta.
P.S. Koliko sam ja shvatio, "naš" playoff ce trajati ukupno 3 sedmice i odigravace se u vrijeme zadnje 3 sedmice regularne sezone NBA (one "prave" NBA). Posto je neko spomenuo (mozda Rule) da skuplja igrace iz timova koji ce igrati u playoffu, da se ne zabuni previse. (mozda ovo nisam trebao napisati, mogao se npr. Griffin ili Love klepiti jeftino).
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jose je napisao/la:Eto, dogovoren jos jedan trade sa Capitals-ima: Kidd/House - Monroe/Ibaka.
upravu si sto se svega toga tice a sto se tice grifina i lovea moglo se uzet a imao sam i bolju ekipu sa deronom wadeom i jamesom pa ono jbg dok su kod mene bili haj uredu poeni gubio sam na procentu suta onda greske onda skokovi tako da sam se konatasio njih uzo parkera allena nazad pa mela uzo pa ga dao za duncana pa uzo horwarda pa ev sada uze piercea sa allenom, parkerom horwardom mada ima tu jos ono solidnih igraca tako da sam po meni bar objezbjedio play off prvih 6 e sada ostaje da vidimo kako ce bit raspolozenje... a sto se kida tice bar da skupi 20'tak asist zajedno sa parkerom i 30 poena obojica po 15 minimalno... dok sam vamo sa skokovima sa horwardom i douglasom uzo ga sa FA I sa blairom, ilyasovom davati 30tak skokova( gledajuci zadnje 3, 4 tekme) sa pierceom takodjer 5 skokova i poena sa nelsonom,reddickom trojki, kao sa allenom i procenat suta pa et ostaje da vidimo.. kakvo ce raspolozenje biti jos sam dobio ovog hamiltona ne znam sto nije zadnjih par tekmi odigro a dobar je igrac..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- majestic24
- Kontakt:
rule,daj mi parkera i reddicka za lamarcusa. Jel zelis
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
majestic24 je napisao/la:rule,daj mi parkera i reddicka za lamarcusa. Jel zelis
moze
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- majestic24
- Kontakt:
poslao sam.Rule_hz je napisao/la:majestic24 je napisao/la:rule,daj mi parkera i reddicka za lamarcusa. Jel zelis
moze
Ima li jos ko zainteresiran za kakav trade??

Nakon ovih trejdova, ostala su mi samo 3 igraca iz pocetnog drafta: Durant, Gasol i Terry.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- majestic24
- Kontakt:
Dajem Drew Goodena za igraca koji ima 15 ak poena po utakmici.
@MAJESTIC24
Evo ti Garnett/Harden za Odoma?
ja gubim i na espn i yahoo po 6-3 ali sam blizu i ocekujem preoktret
na eson sam doveo mela
a na yahoo sam uradio par trade i sad cekam noah i play off da se borim za titulu
na eson sam doveo mela
a na yahoo sam uradio par trade i sad cekam noah i play off da se borim za titulu
adnan24 je napisao/la:@MAJESTIC24
ado sta ces za Russella W...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Dema je najajci sa ovim ponudama
ne mislis valjda ozbiljno da cu pristati na ponudu da ti dam Wall/Bergnani za Dunleavy/Villanueva/Brand ali sta je jos gore, ovo je jedna od realnijih tvojih ponuda
daj budi malo realan jebote, vidio si kako sma brzo rijesio sa Majesticom i Joseom, mora trade bti zanimljiv na obje strane a ja brate osim Branda ne vidim interesnanog graca u ovome trejdu a tebi bi dao dva vrhunska igraca 
pa saberi statistiku pa ces vidit da dobijas i skok i tricu ,al ok samo odbijes i gotovo vidjecu mozda ti jos nesta ponudim nemoj se iznenaditedo3majka je napisao/la:Dema je najajci sa ovim ponudama![]()
![]()
ne mislis valjda ozbiljno da cu pristati na ponudu da ti dam Wall/Bergnani za Dunleavy/Villanueva/Brand ali sta je jos gore, ovo je jedna od realnijih tvojih ponuda
![]()
![]()
daj budi malo realan jebote, vidio si kako sma brzo rijesio sa Majesticom i Joseom, mora trade bti zanimljiv na obje strane a ja brate osim Branda ne vidim interesnanog graca u ovome trejdu a tebi bi dao dva vrhunska igraca
vilanueva inace je dugo bio na 17 poena sad je spao malo a ako vrati formu onda mi se i ne isplati ga mijenjat jer za njeg ne mogu dobit nista dobro
Pa normalno je kad saberem statistiku kad mi dajes tri igraca, zamisli sad da bi ja svog najslabijeg igraca trebao izbacim iz ekipe, u ovom slucaju Session ili McGrady, dodaj samo njihovu statistiku uz ovu od Walla i Bergnania pa ces vidjeti dali ja ista dobijam osim mozda manje izgubljenih loptidema je napisao/la:pa saberi statistiku pa ces vidit da dobijas i skok i tricu ,al ok samo odbijes i gotovo vidjecu mozda ti jos nesta ponudim nemoj se iznenaditedo3majka je napisao/la:Dema je najajci sa ovim ponudama![]()
![]()
![]()
![]()
vilanueva inace je dugo bio na 17 poena sad je spao malo a ako vrati formu onda mi se i ne isplati ga mijenjat jer za njeg ne mogu dobit nista dobro
opet dobijas al ok evo sad jackson,brand za wall ,andrea
- majestic24
- Kontakt:
adnan24 je napisao/la:@MAJESTIC24
zao mi je odoma. Daj mi neko krilo koje puno zabija
Evo Wall i Bergnani za Rose i Wallace?dema je napisao/la:opet dobijas al ok evo sad jackson,brand za wall ,andrea
Rule_hz je napisao/la:
ado sta ces za Russella W...
Tesko da cu njega dati...on,Ellis,Kobe,Love i Wright su mi okosnica tima
@majestic24
A ne znam sta da ti ponudim ako neces Garnetta...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.