Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Romagnoli13
- Kontakt:
CR7 u Milan. To je to desno krilo koje Maldini krije a s koji pregovara. 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nosi ga odmaRomagnoli13 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 17:48CR7 u Milan. To je to desno krilo koje Maldini krije a s koji pregovara.![]()
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Romagnoli13
- Kontakt:
Misliš da bi mu chicken legs Castillejo prepustio broj 7? 
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ne rusi mi snoveRomagnoli13 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 17:51Misliš da bi mu chicken legs Castillejo prepustio broj 7?![]()
Nema mjesta za obojicu. Sigurno mu je Max najavio nekih 60m i to je prelilo casu. Ja stvarno ne vidim da njemu neko osporava prelazak iz Juventusa. Nadji ekipu koja ce snositi tvoju palcu i sretno.
Max Allegri
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ovo što je Allegri izveo na teren, ne djeluje niti malo impresivno. Naravno da će max to da taktički utegne, ali fali tu kvaliteta itekako.
Ma mislim da smo to komentarisali X puta. Jedini razlog zbog kojeg je Max prethodno otjeran je Ronaldo. Onog ljeta je Max i predlozio promjenu sistema sa Ronom, sto nije naislo na opravdanje kod uprave. Rezultati posle su nam svima jasni.
@Rom zaboravljas da Max rezerve koristi ponajbolje od svih trenera. Njegov igrač sa klupe daje instant efekat. A prva utakmica, slaba fizicka sprema, ne treba sumnjati da ce u drugom poluvremenu oni i prelomiti.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Allegri nije upitan, odličan trener. Ali puno je nedostaka u ovoj ekipi, što zbog godina nekih igrača, što zbog jednostavno igrača oko kojih hajp nije opravdan.Italia je napisao/la: ↑22 avg 2021, 18:15Ma mislim da smo to komentarisali X puta. Jedini razlog zbog kojeg je Max prethodno otjeran je Ronaldo. Onog ljeta je Max i predlozio promjenu sistema sa Ronom, sto nije naislo na opravdanje kod uprave. Rezultati posle su nam svima jasni.
@Rom zaboravljas da Max rezerve koristi ponajbolje od svih trenera. Njegov igrač sa klupe daje instant efekat. A prva utakmica, slaba fizicka sprema, ne treba sumnjati da ce u drugom poluvremenu oni i prelomiti.
Dybala otvara sezonu golom a Bentancur asistencijom 
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
To se slažem
Evo poceo Max gušiti Dybalu odma hahahahha
Evo poceo Max gušiti Dybalu odma hahahahha
Jbs Ronalda , al budel Chiesu drzao na klupi jbt cu majku celavu taman sve pobjedio 
Cuj Ronaldo nije fit 
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nece izgleda Ronke da igra spica...
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Tipicni Allegri ... Bunkerica lagana s panjevima u prvojRomagnoli13 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 18:11Ovo što je Allegri izveo na teren, ne djeluje niti malo impresivno. Naravno da će max to da taktički utegne, ali fali tu kvaliteta itekako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.