FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Defintivno ovo puno ljepse izgleda nego pod konteom, samo vidjecemo kako ce to izgledati na duze staze, konte je namjerno igrao konzervativnije neke utakmice jer je znao da nam je odbrana u nekim situacijama klimava.
Uglavnom debi za hakana i dzeku za pozeljeti, prvi igraci jos od 2006 i ibre koji debituju sa golom i asistencijom.
Inzagi stvarno djeluje kao kul lik, ovako izdaleka dok je bio u lazio djelovao je i antipaticno na momente al ovo dosad sve za deset. Nema one neke negativne energije i tenzije koju je konte donosio sa sobom.
Uglavnom debi za hakana i dzeku za pozeljeti, prvi igraci jos od 2006 i ibre koji debituju sa golom i asistencijom.
Inzagi stvarno djeluje kao kul lik, ovako izdaleka dok je bio u lazio djelovao je i antipaticno na momente al ovo dosad sve za deset. Nema one neke negativne energije i tenzije koju je konte donosio sa sobom.
Al kako Hakan jbe one anam druge iz Milana. Kaze : "Lahko je igrati sa kvalitetnim igracima".
Edo brat.
Edo brat.

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Kakva partija Edina jbt. Bas je u top formi
Dobili ste boljeg-raznovrsnijeg napadaca od Lukakua+brdo para. Inzaghi na jednorogu
Dobili ste boljeg-raznovrsnijeg napadaca od Lukakua+brdo para. Inzaghi na jednorogu
Samo da man se na Temi ne „nakoti“ previse ovih novi navijaca. Neka ih tamo na Edinovoj temi 

Dzeko ne moze i ne smije biti prvi napadac. Valjda dovedu neku mrcinu ovih dana makar to bio i Zapata, pa neka se rotiraju.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Jel mislis da ne moze zbog kvaliteta il sta već, i ja sam mišljenja da nam treba još jedan napadač ali mislim da Džeko može biti prva špica ukoliko dodje još 1. Ovaj Thuram sto se spominjao mi ne ulijeva neko povjerenje a i nije on špic klasični.
Samo Zapata nam preostaje, bolje bi bilo njega dovesti nego Correu jer imas na ss Lautara već, Sensi za nevolju moze tu odigrat pa i Hakan. A Dzeko nam je jedini napadač, ne daj boze povrede il čega kud onda.
A i biće tu tezak tempo srijeda subota, a mišljenja sam da on ne može fizički izdrzat da igra sve te utakmice.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Zbog godina, oslanjati se na covjeka od 35 godina je krajnje neozbiljno s obzirom na napore i ritam utakmica. On tu kvalitetno moze raspodijeliti minutazu sa nekim slicnog profila.Bobadilla je napisao/la: ↑22 avg 2021, 10:01Jel mislis da ne moze zbog kvaliteta il sta već, i ja sam mišljenja da nam treba još jedan napadač ali mislim da Džeko može biti prva špica ukoliko dodje još 1. Ovaj Thuram sto se spominjao mi ne ulijeva neko povjerenje a i nije on špic klasični.
Samo Zapata nam preostaje, bolje bi bilo njega dovesti nego Correu jer imas na ss Lautara već, Sensi za nevolju moze tu odigrat pa i Hakan. A Dzeko nam je jedini napadač, ne daj boze povrede il čega kud onda.
A i biće tu tezak tempo srijeda subota, a mišljenja sam da on ne može fizički izdrzat da igra sve te utakmice.
Call the coroner!
Bas je neozbiljno od Borussie sta su stavili Thurama u prvu ekipu ako stvarno postoje pregovori, meni se on sviđa puno vise od Corre, mlađi je i djeluje mi kao da je tehnicki potkovaniji, nije samo visoki i jak vec ima i dribling, zna odigrat loptu, a i bio bi vjerojatno jeftiniji od Argentinca. Vjerujem kad bi on i dosao da ne bi bio cista devetka. Jedan napadac ce sigurno doci do kraja prijelaznog roka ako je vjerovati Marotti i Inzaghiu.
Iako ga ne mogu smisliti ako se nema novaca dobra opcija bi bio Kramaric, ugovor mu istjece za godinu dana, vjerujem da se moze dovesti za manje od 20 mil €. Napad Dzeko, Lautaro, Kramaric, i jedan mlađi igrac bi bio sasvim dovoljan.
E da, i moram pohvalit trenera, niti jednom nije izasao i trazio neke ustupke, davao ultimatume, iz ovih izjava od prije par dana a i jucer iza utakmice da se zakljucit da je po tom pitanju ipak puno normalniji od Contea. Nisam bio za njega na pocetku ali polako mi raste u ocima.
Iako ga ne mogu smisliti ako se nema novaca dobra opcija bi bio Kramaric, ugovor mu istjece za godinu dana, vjerujem da se moze dovesti za manje od 20 mil €. Napad Dzeko, Lautaro, Kramaric, i jedan mlađi igrac bi bio sasvim dovoljan.
E da, i moram pohvalit trenera, niti jednom nije izasao i trazio neke ustupke, davao ultimatume, iz ovih izjava od prije par dana a i jucer iza utakmice da se zakljucit da je po tom pitanju ipak puno normalniji od Contea. Nisam bio za njega na pocetku ali polako mi raste u ocima.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Nista od Thurama
ligamenti, to je pola sezone out
ligamenti, to je pola sezone out
Ma vala i taj thuram raja ga zeli jer vecina nije upoznata sa njim pa misle mogao bi iznenaditi za razliku od koree koga svi znaju pa djeluje kao manje glamurozno rjesenje. Iskreno gledao sam ga samo preko youtube i nije uopste ostavio neki utisak na mene, cak djeluje i trapavo na momente. Korea isto tako ima nekih svojih boljki al realno izmedju njih dvojice skoro da mi je svejedno ko ce doci.
- TheTruth34
- Kontakt:
Nazalost Raspadori u Interu ce mi ostat nedosanjani san ove godine
izgleda jedino ja fan ovog tipa
-
- Kontakt:
Džeko apsolutno može iznijeti ovu sezonu kao prvi napadač, već za sljedeću treba mlađi. On i Lautaro mislim da će biti pakleni u tandemu. Bilo bi dobro kad bi doveli neku backup opciju Edinu da može odmoriti u manjim tekmama.
1921
I šta mi se još svidjelo kod Inzaghija osim ljepše igre, što za razliku od Contea ubacuje u igru omladince (Satriano) kada je rezultat riješen. Conte i pri rezultatu 3-0 u igru ubacuje iskusnjare
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
cuj nakon prvog kola velicaju inzagi i pluvaju contea protiv **** genoi ahah
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
1. Nije Inzaghi došao iz žnj lige pa da smo tek čuli za njega, Inzaghija smo doveli u Inter jer se već dokazao prethodnih 5-6 godina u Laziu gdje je igrao jedan od ljepših fudbala u ligi, ako je suditi po prvim utiscima čini se da će i Inter konačno igralit lijep fudbal.
2. Niko ne pljuje Contea, nego samo pišemo neke stvari koje nam se nisu sviđale ni dok nam je bio trener: defanzivan šablonski fudbal (samo dodaj Lukakuu) i forsiranje starih a nedavanje prilika omladincima čak ni kad je utakmica već riješena. Ali eto imao je rezultate pa mu se gledalo kroz prste, u svakom slučaju drago nam je što je Inzaghi drugačiji. Moguće je imati i rezultat i lijep fudbal samo što većina talijana još ne vjeruju da je to moguće
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- TheTruth34
- Kontakt:
Lautaro umjesto Sensija,jedina izmjena u odnosu na prvo kolo.Dobar sastav.
-
- Kontakt:
Samo vi vezite u svojih 16.
Trebalo novog golmana traziti vec ovog ljeta.
Trebalo novog golmana traziti vec ovog ljeta.
Call the coroner!
Daj Radua, ovaj je za penzije jos lani bio.
#SuningOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.