Nije samo to. Treba jos dosta raditi sa njim, Adilović nema taj kvalitet.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:18Dizdarević je užasan kod ispucavanja lopte, ne može potrefit u 5 metara našeg špica
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Za Adilovića je čak i Ibro Hodžić doktor za taj posao.Jadnimi je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:36Nije samo to. Treba jos dosta raditi sa njim, Adilović nema taj kvalitet.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:18Dizdarević je užasan kod ispucavanja lopte, ne može potrefit u 5 metara našeg špica
Osjecam da cemo biti sampioni ove godine
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Najveći nedostatak kod Belmina je čitanje igre i zato je zakucan za liniju.Jadnimi je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:36Nije samo to. Treba jos dosta raditi sa njim, Adilović nema taj kvalitet.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:18Dizdarević je užasan kod ispucavanja lopte, ne može potrefit u 5 metara našeg špica
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Evo Salčin od prve minute za Velež.
Koliko vidim lijevo krilo igra.Bio sam se nadao da ce napokon na tu famoznu 10-tku da ga vidimo na toj prirodnoj poziciji
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ima li neko od igraca sirokog da mu prijeti suspenzija?
PS. Nadam se da su nasi stavili klauzulu da Salcin ne moze igrat protiv nas, al nebi me cudilo da su i to propustili kao i mnogo toga.
PS. Nadam se da su nasi stavili klauzulu da Salcin ne moze igrat protiv nas, al nebi me cudilo da su i to propustili kao i mnogo toga.
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Dobar materijal, ali ga treba doraditi, bez kvalitetnog trenera, će ostati prosjek, a može mnogo više.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:59Najveći nedostatak kod Belmina je čitanje igre i zato je zakucan za liniju.Jadnimi je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:36Nije samo to. Treba jos dosta raditi sa njim, Adilović nema taj kvalitet.moj uzor-S.G je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:18Dizdarević je užasan kod ispucavanja lopte, ne može potrefit u 5 metara našeg špica
Pa Belmin u Prijedoru, Bodula pogodio u trepavicu i onda glavom za Bagaru
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Danas u gradu hastal do mene Admir Adzem sa nekim ljudima prica o nama i Zelji.
Bas nafali nasu djecu i Gorana kako forsira akademce i da cemo dobru lovu uzeti na akademcima.
Sa druge strane razocaran Zeljom kao para se nema ,ali ocekivao neki plan, forsiranje mladih talentovani igraca, da se istrpe, a ne igrace koje im dovode menadzeri. Po njegovom nova izgubljena sezona u Zelji.
Ukratko sta sam mogao ufatiti.
Bas nafali nasu djecu i Gorana kako forsira akademce i da cemo dobru lovu uzeti na akademcima.
Sa druge strane razocaran Zeljom kao para se nema ,ali ocekivao neki plan, forsiranje mladih talentovani igraca, da se istrpe, a ne igrace koje im dovode menadzeri. Po njegovom nova izgubljena sezona u Zelji.
Ukratko sta sam mogao ufatiti.
- SjevernaKoreja
- Kontakt:
Al bukvalno

Iz cista mira se gurnu Dizda u eter kritikovanja, nicim izazvan

Lik pritom fenomenalno brani

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nista za sad ko i cijeli Velez.Mada se tek vidi koliko smo pomogli Velezu sa Salcinom,jedini je u-21 igrac na terenu,ovoga drugog zamjenio odmah u 25 minuti cisto poceo zbog pravila.Ogromnu uslugu smo uradili Velezu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Dizdarevic bi mogao biti i bolji od Kove samo, da dovedemo normalnog trenera golmana a ne onog kretena Adilovica kojem je Kanuric bio bolji od Dizdarevica na početku sezone 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma vala neka ga, stvarno bi ga bezveze handrili jer nema mjesta pored Bodula, cak i mnogo kritikovani Kobiljar kad je tek dosao, je trenutno svemirski brod za Salcina.
A uslugu smo im svakako napravili, bas smo im valjali
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Meni ovaj SB nit mirise nit smrdi, treba ovo dobit na Kosevu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- PeakyBlinders
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Tesko, Kova ima vrhunsku figuru za golmana, visok, duge poluge. Dizdarević je dobar al mislim da niema predispozicije kao Kova a i razliciti su stilovi. Dizdarevic je ok, nista loše al kad vec poredimoElCartel11 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:34Dizdarevic bi mogao biti i bolji od Kove samo, da dovedemo normalnog trenera golmana a ne onog kretena Adilovica kojem je Kanuric bio bolji od Dizdarevica na početku sezone![]()
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, EastMadness, enzo1, Google Adsense [Bot], guadalupe, Hajdeee, johntravolta123, Kaunas, kontra, Kyle88, ledesma, napoleon72, OsmanhodzicBuco, Pantelija, Pena, Tarapi, TETRAPAK i 99 gostiju.