Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - općenito
Totalno glupo od Dudica da ovo radi. Al brete i ovo pravilo je
znaci igrac koji je malo stariji i ako je bolji treba da sjedi na klupi

- svrakino1921
- Kontakt:
Najbolji stePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:38Eh sad jedan lagan raspored naredna 3 kola. Rudar, Radnik i Sloboda. 9 bodova. Jos ako u međuvremenu Borac naleti.
Malo se odvojiti na vrhu pa onda na jesen pojačati se sa tri četiri igrača za vatreno proljeće![]()
![]()
I sretno do titule

- 19BordoBijeli46
Dimitrov Strasne komplekse Imas
A sad neka djeca mala porede se stalno s' nama
-
- Kontakt:
Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:38Eh sad jedan lagan raspored naredna 3 kola. Rudar, Radnik i Sloboda. 9 bodova. Jos ako u međuvremenu Borac naleti.
Malo se odvojiti na vrhu pa onda na jesen pojačati se sa tri četiri igrača za vatreno proljeće![]()
![]()
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 22 avg 2021, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Trnovit je put do titule, posebno u ovoj našoj ligi.svrakino1921 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:40Najbolji stePonosnipodrinjac je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:38Eh sad jedan lagan raspored naredna 3 kola. Rudar, Radnik i Sloboda. 9 bodova. Jos ako u međuvremenu Borac naleti.
![]()
I sretno do titule
![]()
Utakmica po utakmica pa vidjet ćemo gdje smo.
U tek četvrtoj sezoni u Premijer ligi nama je golemo i sam izlazak u evropu.
Hvala u svakom slučaju.
-
- Kontakt:
Još me nisi našaoantisisoja1919 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:44Jesu se ovi navijaci iz prigradske ekipe osilili. Umislili da su velikan, pa unaprijed bodove upisuju, a niko iz ne shavta za ozbiljno, dzaba sto su prviPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:38Eh sad jedan lagan raspored naredna 3 kola. Rudar, Radnik i Sloboda. 9 bodova. Jos ako u međuvremenu Borac naleti.
![]()

Nisu to unaprijed bodovi, naravno sve to moramo potvrditi na terenu. Samo ovo sto sam naveo je vise nego realno za ocekvati.
Velez je sve samo ne zdrav projekat. Grupa ishabanih igraca, nigdje mladosti. Bas idu u pogresnom pravcu.
Nešto nam je opasno zahatario ,mora da mu je neki Pitar neko žensko skinuo.
Ali neka ga simpatican je decko.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Eto, osvojite jednu titulu i odmah ste trofejniji od njih.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:48Još me nisi našaoantisisoja1919 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:44Jesu se ovi navijaci iz prigradske ekipe osilili. Umislili da su velikan, pa unaprijed bodove upisuju, a niko iz ne shavta za ozbiljno, dzaba sto su prviPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:38Eh sad jedan lagan raspored naredna 3 kola. Rudar, Radnik i Sloboda. 9 bodova. Jos ako u međuvremenu Borac naleti.
![]()
![]()
![]()
Nisu to unaprijed bodovi, naravno sve to moramo potvrditi na terenu. Samo ovo sto sam naveo je vise nego realno za ocekvati.
-
- Kontakt:
Ma skonto sam da se petljam sa bolesnim kompleksima koje ti imas, pa ne petljat se s ****. Pa cek ti napisa 9 bodova, skontaj se sta hoces da kazes.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:48Još me nisi našaoantisisoja1919 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:44Jesu se ovi navijaci iz prigradske ekipe osilili. Umislili da su velikan, pa unaprijed bodove upisuju, a niko iz ne shavta za ozbiljno, dzaba sto su prviPonosnipodrinjac je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:38Eh sad jedan lagan raspored naredna 3 kola. Rudar, Radnik i Sloboda. 9 bodova. Jos ako u međuvremenu Borac naleti.
![]()
![]()
![]()
Volim tebe, više od sebe
Samo ja skidam Sarajke zao mi je zbog vas. Vec onako ste prgavi seljaci, kaljate nam ligu. Sto u nasoj drzavi sto vidjeli smo i u kvalama za Evropu. Ugasili se ako Bog da.
-
- Kontakt:
Pa da, tri utakmice 9 bodova. Samo jos da se potvrdi na terenu.antisisoja1919 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:53Ma skonto sam da se petljam sa bolesnim kompleksima koje ti imas, pa ne petljat se s ****. Pa cek ti napisa 9 bodova, skontaj se sta hoces da kazes.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:48Još me nisi našaoantisisoja1919 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:44
Jesu se ovi navijaci iz prigradske ekipe osilili. Umislili da su velikan, pa unaprijed bodove upisuju, a niko iz ne shavta za ozbiljno, dzaba sto su prvi![]()
![]()
A plus Borac kad se tacno sazna kad je termin utakmice.
- OldFashioned
- Kontakt:

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Napaćeni jado. Na drugoj temi ga provališe da je četiri godine slinio za nekom pičokom a sad im se hvali da je j3bač.
Pomjesali ste me. Ja punim Sarajke trenutno. A vi gledajte.MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:59Napaćeni jado. Na drugoj temi ga provališe da je četiri godine slinio za nekom pičokom a sad im se hvali da je j3bač.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ti jadu jadni ne znaš ni flašu vode napuniti.Dimitrov je napisao/la: ↑22 avg 2021, 22:00Pomjesali ste me. Ja punim Sarajke trenutno. A vi gledajte.MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:59Napaćeni jado. Na drugoj temi ga provališe da je četiri godine slinio za nekom pičokom a sad im se hvali da je j3bač.
Bolestan frajer skroz, picko pacenik.MaroonBjelave je napisao/la: ↑22 avg 2021, 21:59Napaćeni jado. Na drugoj temi ga provališe da je četiri godine slinio za nekom pičokom a sad im se hvali da je j3bač.
-
- Kontakt:
Opet se se ovi malogradjani iz sehera upalili. Ko bi reko da to moze kulturna raja
Volim tebe, više od sebe
Ove 3,4 utakmice sto sam pogledao u ovom kolu,na svakoj pun stadion,tj fino popunjen...dobro je to...Liga sve zanimljivija,svaka utakmica vazna
"Međutim, to nije bio slučaj jer je nakon prvog dijela riješena "misterija". Džanković je imao problema s povredom desnog kuka jer je dobio nezgodan udarac, a Dudić nije želio ništa da rizikuje i izveo ga je s terena."
Dudic novi Rehagel
Dudic novi Rehagel

Trenutno korisnika/ca: bvsic, MostarReds22 i 15 gostiju.