Logično da su gluposti, umjesto da se bave pojačanjima i istragom kako je Isić prodao utakmicu oni se igraju vrtića.
Svi na spavanje u 11 !
Logično da su gluposti, umjesto da se bave pojačanjima i istragom kako je Isić prodao utakmicu oni se igraju vrtića.
A u kojem se mostarskom naselju govori BA da posjetimHasicuVratiSe je napisao/la: ↑22 avg 2021, 10:14Logično da su gluposti, umjesto da se bave pojačanjima i istragom kako je Isić prodao utakmicu oni se igraju vrtića.
Svi na spavanje u 11 !
Prvi put cujem, nest sumnjam da ce tako biti, ali opet u nas u drzavi vjeruj svasta.
Pa kad sve znaš onda napiši ko je i taj trener da i mi znamo.
U Travniku je na posudbi,na obje gol zadnje kolo za pobjeduMostarac1922 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:28Kakav je Dzankovic? Svidio mi se Sijamija ono malo sto je igrao bio, sta se desava s njim?
Arman. Momak ima 19.god. Rođen u Norveškoj, gdje je napravio prve fudbalske korake. Došao prošle sezone u Mostar. Ovo mu je prvi nastup u seniorimaMostarac1922 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 20:28Kakav je Dzankovic? Svidio mi se Sijamija ono malo sto je igrao bio, sta se desava s njim?
dno dna. odvratno. neka se zamisli/e kako se igrač osjećaj u tom trenutku. Ista stvar kad je vadio Dejanovića.. nemam riječi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.