AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

admirrx
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la admirrx » 22 avg 2021, 12:10

Ne znam, definitvno cemo se kad Tad morat malo otvorit za ove plate,ako hoces neki iskorak jednostavno moras,al izgleda da to Eliot ne zeli..
Bernardo Silva ima platu oko 12m u Cityu,ispod 10m ne treba ni pricat sigurno.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 avg 2021, 12:43

Ma kakav Silva, što kaže Roup naši ne mogu dovesti Adlija i Vlašića, kamo li Silvu sa tolikom platom.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 22 avg 2021, 12:54

Previše se nervirate oko ugovora Kessiea i Romagnolija, kad je svim običnim smrtnicima na forumu jasno koliko je tisa, i Maldiniju, Gazidisu je, sigurni budite u to.

Meni je drago što je razgulio turčin depresoglu, makar dao 100 golova za manji klub iz Milana. Ostaje žal za Gigiom i to samo zbog prodaje istog, jer za njegov transfer su se mogla dovesti 2 WC igrača. Pisao sam godinama to, rak rana je veznjak koji će povezat redove, a jedan takav + recimo RW za stotinjak M, bi bio ogroman upgrade ekipi. Golman ne utiče toliko na igru, koliko bi ova 2 kapitalca.

Pisao sam neki dan Leonardo fulio sve redom, 120M sprženih za sezonu, ali su ga F&M nadmašili na sezonu prije, 2017/2018, skršili astronomskih 230M zbog kojih klub još ispašta...

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 22 avg 2021, 13:42

A opušteno vala, biće kako bude :mrgreen:

Samo se nadam da će dovesti AMF-a jer bi baš bilo loše ući u sezonu sa Diaz-Krunić na toj poziciji

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 avg 2021, 15:11

nextterrain je napisao/la:
22 avg 2021, 13:42
A opušteno vala, biće kako bude :mrgreen:

Samo se nadam da će dovesti AMF-a jer bi baš bilo loše ući u sezonu sa Diaz-Krunić na toj poziciji
Da, sada desetka ispadne prioritetnija nego desno krilo, imaš sada Kastiljeha, Salemakersa i Florenzija koji to mogu odigrati + za nevolju Diaz, Rebić, pa čak i Leao.

Naravno, niko od ove šestorke nije igrač koji Milanu treba biti prva opcija na desno krilu, ali eto yebaji ga ako već biramo desetka ili desno krilo, i ja bih radije desetku, mada veće su šanse da ne dođe niko :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 avg 2021, 16:24

Pellegri je novi igrač Milana. Ako prođe ljekarski ja sam automatski optimističan po pitanju ovog transfera :mrgreen:

Šalu na stranu. Ako uspiju da mu riješe te probleme sa povredama mišića, momak bi mogao napraviti odličnu karijeri, ne nužno u Milanu. Ali sasvim sigurno da je jedan od talentovanijih igrača nove generacije u Italiji.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 avg 2021, 16:29

P. S

Gledam sad detaljnije informacije o tim povredama. Od marta 2020e do dana-današnjeg, Pellegri je tačno 100 dana bio van terena. Što i nije puno u periodu od 17 mjeseci.

Ali hajde da vidimo šta će se desiti sa njim.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 22 avg 2021, 16:51

@Faraon, tako je, 10ka >>> RW. Hakan se mora zamijeniti novim igračem. Ako ne, uskoro bi mogli povuć suprotan potez od birvaktile sa Pirlom, dakle Tonalija sa DM prebaciti na AM, ako je to uopšte moguće.

Inače, i dok su Berlusca i Galliani bili tu, redovno bi pojačanja propuštala prvo kolo-dva Serie A, jer bi se dovodili u samom finišu mercata. Pellegri je okej, ali veliki rizik jer ta trojka u napadu ima 100 godina ukupno, te su redovno po bolnicama zadnjih godina :zzz: :hmmmmm:

Sutra Samp, bez Kessiea i Zlaje, izuzetno je bitan dobar start Pioliju sad kad ćemo igrat CL.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 avg 2021, 16:57

Bez Zlatana ekipa se već privikla lani. Tako da ništa novo. Ali ove sezone Giroud je tu kao zamjena. Nešto što je trebao da bude Mario lani, ali zbog dugog odsustva s terena prije dolaska u Milan, nije uspio se vratiti na pravi način.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 avg 2021, 17:12

Zanima me kako će proći ljekarske preglede. :mrgreen:

Sve je to divno i krasno, širi se klupa, ali meni treba neko konkretnije pojačanje. :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 avg 2021, 17:20

Pa navodno već 3 mjeseca je potpuno zdrav i u jako dobrom fizičkom stanju, te vjerujem da će ljekarske proći, a uvijek mogu varati na takvoj vrsti ispita, kao Juve. :mrgreen:

Nakon Pllegrija, dolazi vjerovatno Bakayoko. A onda novinari u italiji i dalje tvrde da će do kraja merkata biti posljednji potez Milana, zamjena za Hakana. Ime je i dalje enigma, ali kao radi se o izuzetno jakom igraču sa visokom platom.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 avg 2021, 18:11

Romagnoli13 je napisao/la:
22 avg 2021, 17:20
Pa navodno već 3 mjeseca je potpuno zdrav i u jako dobrom fizičkom stanju, te vjerujem da će ljekarske proći, a uvijek mogu varati na takvoj vrsti ispita, kao Juve. :mrgreen:

Nakon Pllegrija, dolazi vjerovatno Bakayoko. A onda novinari u italiji i dalje tvrde da će do kraja merkata biti posljednji potez Milana, zamjena za Hakana. Ime je i dalje enigma, ali kao radi se o izuzetno jakom igraču sa visokom platom.
Pazi da neće doći jak igrač sa visokom platom :mrgreen:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 22 avg 2021, 18:13

Nudili su 8M Donnarummi, plaćaju skoro 7 Zlatana, tako da nemoj da te nešto čudi :mrgreen:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 22 avg 2021, 18:17

Sve ćemo vidjeti :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 avg 2021, 18:29

Ne postoji bolja opcija od Vlašića (bar od ovih dostupnih), a seljakaju se oko njega već mjesec i po jer košta ogromnih 25m. Tako da stvarno ne znam koji to "jak" igrač može doći, a da nije propao poput Isca, Jamesa, Coutinha i slične klape jer takve skoro i ne smatram kao pojačanja.

Yebo te, kako bi tek platili neki veći novac za kvalitetnog igrača, kad je i 25m puno. A moraju se isprsiti i malo rizikovati jer postoji ogromna šansa da se popuši top 4 ako se ne dovede bar jedan dobar veznjak, a to je puno veće zlo nego da se malo prekorači budžet. Lako će se to sve ispeglati uz još jednu izborenu LŠ.

FORZA MILAN !

meepo
Kontakt:

Post Postao/la meepo » 22 avg 2021, 21:50

Jucer sam gledao CSKA protiv nekog bezveznog ruskog kluba. Nije se bgm Vlašić nesto pokazao.

Ako bi se mogao dovesti Van De Beek iz Uniteda to bi extra posao bio.

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 22 avg 2021, 22:59

Tiho danas što se tiče Milana što čak možda bude i dobra stvar. Znam da je teško izvodiv Silva ali ko zna šta se dešava iza kulisa. Pročitao sam da on želi da ide i da oni nisu protiv toga samo ne znam koliko i kako Milan može da ponudi. Puno se nekih određenih cifara spominje da bi bilo netačno. Više se ni Vlašić toliko ne spominje kao ni Adli tako da možda stvarno postoji ideja o Silvi. Još prije nekoliko dana se spominjalo ovako nešto uz mladog napadača koji izgleda da je gotova stvar tako da me ne bi iznenadio ovakav potez. Ili je to samo pusta želja.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 22 avg 2021, 23:17

Isco veceras raspolozen, ako se i moze to reci 😂, ali Levante ih trpa trenutno. 😁
Izgleda Carlo daje sansu Iscu do kraja Mercata ne bi li ga kome tusnuo, a i povrede konkurencije u timu mu ide ns ruku.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 avg 2021, 23:23

Jak igrač *CHECK* igra na poziciji ofanzivnog veznog i desnog krila *CHECK*

FORZA MILAN !

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 23 avg 2021, 00:06

Sky prenosi da Bennacer nije spreman da starta nakon prebolovane korone i da će Krunić startati. :facepalm:
Iskreno se nadam da neće biti ovako..
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.