Lazes
Mi u Mostaru imamo Bekic dan.
To je prava sarajevska raja.
Zeljo je postao hrvatski klub

Lazes
Kralju jesi li pratio utakmicu,pa Begic je daleko najbolji igrač Širokoga a medu boljima u ligi na svojoj poziciji,jedini se on i istice u ekipi.Cesc44 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 23:00Reko bi da se Siroki naguzio, po igri nista osobno. Al kad vidim ko im je igro Paponja, Begic, Grgic u sredini, pa bolje bi ja igrace ne u gradu, ne u selu, nego u kuci naso, ova dvojica jednom 24 drugom 30 ovo im prve utakmice u prvoligaskom nogometu, trci tek iz pelena izaso. Siroki ako bude s ovim igro definitivno najlosija ekipa lige.
Druga stvar je kad su tu Masic, Stanic i Vukoja, al eto Stanic im otiso, Vukoja i Masic ne znam sto nisu igrali, al opet dje je klupa.
Mislio sam da je Leotar igracki najlosiji, al ova postava Sirokog je daleko najlosija na papiru, a i terenu.
Mislim da Siroki godinama vise nece vidjeti europu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 avg 2021, 23:18Apsolutno se slazemAntipolitika3 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 23:14Ovih par kola pokazalo sljedece titula ce se traziti izmedju Zrinjskog,Tuzle,Sarajeva i Veleza ostalo je sve u rangu Zanzibara.
Sloboda je za par kola mrtva standarno za njih,Borac nesto se cudno dogadja sa njima,Zeljo kriminalno los kao i Siroki ,Leotar i Radnik vjerovatno ispadaju dok Posusje i danasnji protivnik Borca barem nekakvu igru imaju pa ce osigurati opstanak.
Nas ne bi jos uvrstio u borbu za titulu jer tek dizemo formu,ali idemo dobrim putem.Ako nastavimo pobjedjivati onda naravno i mi se ukljucujemo za borbu
Trenutno
Titula(borba):Zrinjski,Tuzla,Velez
Evropa(borba):Sarajevo,Borac,Siroki
Borba za opstanak:Posusje,Rudar,Radnik,Leotar
Zeljo i Sloboda sredina tabele
Upumpavati pod BB,pa sine upumpava se itekako od Covica,Lasica i ostalih politički projekat koji nije mogao osvojiti ni ligu Herceg Bosne...Antipolitika3 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 23:09Gledam kako je nas Cavar propao pa lik je imao 10 prilika iz slobodnjaka nikako lopte da centrira ,oni se samo malo napale na jedinog prvaka drzave iz Mostara i tad imaju i navijanje i pritisak i motiv .Cesc44 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 23:00Reko bi da se Siroki naguzio, po igri nista osobno. Al kad vidim ko im je igro Paponja, Begic, Grgic u sredini, pa bolje bi ja igrace ne u gradu, ne u selu, nego u kuci naso, ova dvojica jednom 24 drugom 30 ovo im prve utakmice u prvoligaskom nogometu, trci tek iz pelena izaso. Siroki ako bude s ovim igro definitivno najlosija ekipa lige.
Druga stvar je kad su tu Masic, Stanic i Vukoja, al eto Stanic im otiso, Vukoja i Masic ne znam sto nisu igrali, al opet dje je klupa.
Mislio sam da je Leotar igracki najlosiji, al ova postava Sirokog je daleko najlosija na papiru, a i terenu.
Taj klub seoski treba ugasiti i jos vise novca upupavati pod BB.
Velez ih nadigrao u svim segmentima igre trebalo je biti 0:5.
Zanimljiva cinjenica da Posusje ima 3 boda vise od 8 .mjesta na tablici pa na nize sve klubovi iz RS-a.Odustane li Draganov brat Mile od Borca tocno ce biti skup teskog amaterskog nogomete ,mislim da smo mi u federaciji za njih Moldavija po kvaliteti fuce![]()
Na spavanje proslo je 23.mostar_mo je napisao/la: ↑22 avg 2021, 23:10Naravno , pa Svinjski mu je jedva bod uzeo toj ˝najlošijoj˝ ekipi lige !OldFashioned je napisao/la: ↑22 avg 2021, 23:07Tebi je Velež trn u oku sine.Cesc44 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 23:00Reko bi da se Siroki naguzio, po igri nista osobno. Al kad vidim ko im je igro Paponja, Begic, Grgic u sredini, pa bolje bi ja igrace ne u gradu, ne u selu, nego u kuci naso, ova dvojica jednom 24 drugom 30 ovo im prve utakmice u prvoligaskom nogometu, trci tek iz pelena izaso. Siroki ako bude s ovim igro definitivno najlosija ekipa lige.
Koji uspjeh, podsjeti nas opet ?OldFashioned je napisao/la: ↑22 avg 2021, 23:25Kad sam i kad govorio da će hordama najviše zasmetati uspjesi Veleža.
Lako je biti prijateljski nastrojen dok je Velež bio kanta za napucavanje.
Idoli nacijefeniksptica je napisao/la: ↑22 avg 2021, 23:26Koji uspjeh, podsjeti nas opet ?OldFashioned je napisao/la: ↑22 avg 2021, 23:25Kad sam i kad govorio da će hordama najviše zasmetati uspjesi Veleža.
Hahahaha istinaOldFashioned je napisao/la: ↑22 avg 2021, 23:25Kad sam i kad govorio da će hordama najviše zasmetati uspjesi Veleža.
i koji uspjeh ?OldFashioned je napisao/la: ↑22 avg 2021, 23:29Ma stoka bola, čast izuzecima. Davno sam ovo predviđao.
Kup Marsala tita 2×feniksptica je napisao/la: ↑22 avg 2021, 23:26Koji uspjeh, podsjeti nas opet ?OldFashioned je napisao/la: ↑22 avg 2021, 23:25Kad sam i kad govorio da će hordama najviše zasmetati uspjesi Veleža.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.