mercedes G Klase
brutalno izgleda

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
mercedes G Klase
Ko stvarno moze i kome posao to dozvoljava,duzan je da dodje
Lijevo krilo, ma nako nit smrdi nit mirise. "Meljav" nekakav, sve nesto jedva...Sanchez1987 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 23:36Jel neko gledo tekmu Veleza,kakav je Salcin bio i na kojoj poziciji je igrao?
Padavičar praviNazorUso je napisao/la: ↑22 avg 2021, 23:40Lijevo krilo, ma nako nit smrdi nit mirise. "Meljav" nekakav, sve nesto jedva...Sanchez1987 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 23:36Jel neko gledo tekmu Veleza,kakav je Salcin bio i na kojoj poziciji je igrao?
Ma ja i 4 člana porodice furamo ka Koševu. Moram li naglasiti da smo i članovi kluba.
To mu Jala Brat prodao
Valjda uleti i neki lijevi bek, a nadam se da ce se ubrzo raspetljati ova situacija sa Fanimom.ajdohordas je napisao/la: ↑23 avg 2021, 00:37Prema mojim informacijama, Kapic jos uvijek nije otpisan. Tu je u kombinacijama na 50-50, pregovara se i dogavara, čeka i razmjenjuju mišljenja… vidjet ćemo![]()
Spavas li mirno peharu za prvaka države![]()
Nekako sam uvijek vjerovao u njega a ne znam stoumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 23:47Padavičar praviNazorUso je napisao/la: ↑22 avg 2021, 23:40Lijevo krilo, ma nako nit smrdi nit mirise. "Meljav" nekakav, sve nesto jedva...Sanchez1987 je napisao/la: ↑22 avg 2021, 23:36Jel neko gledo tekmu Veleza,kakav je Salcin bio i na kojoj poziciji je igrao?
U kakvoj smo situaciji nije da je malo previse,nego je mnogo,mnogo previse
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.