Bio je član Paderborna, ali ni minute nije odigrao za njih u zvaničnoj utakmiciGalileoGalilei je napisao/la: ↑23 avg 2021, 01:06Normalno da će toliko tražiti, lik igrao po Njemačkoj, neće za buhtle igrati.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bio je član Paderborna, ali ni minute nije odigrao za njih u zvaničnoj utakmiciGalileoGalilei je napisao/la: ↑23 avg 2021, 01:06Normalno da će toliko tražiti, lik igrao po Njemačkoj, neće za buhtle igrati.
Informacija je koliko toliko pouzdana, tako da vjerovatno to koči sve. I realno nije nam potreban, imamo Rijada koji ima par finih utakmica iza sebe. Normalno da bih volio vidjeti Kapića opet kod nas, fino je gledati nekog iz svog kraja u najdražem dresu, ali je situacija takva kakva jeste.
Ma polako, ne razmisljamo o tituli. Sto su manja ocekivanje to je bolje u zivotu. Kapic je dobar ako hoce za manju lovu, mada je covjek bar na papiru bio clan bundesligasa. Niposto platiti previse, jer trenutno u klubu imamo ocit primjer jednog takvog na njegovoj poziciji.ajdohordas je napisao/la: ↑23 avg 2021, 00:37Prema mojim informacijama, Kapic jos uvijek nije otpisan. Tu je u kombinacijama na 50-50, pregovara se i dogavara, čeka i razmjenjuju mišljenja… vidjet ćemo![]()
Spavas li mirno peharu za prvaka države![]()
Vjerujem da trazi i kao sto Nobel kaze ima i pravo na to. On moze traziti sta hoce ali vrijedi onoliko koliko ga je neko spreman platiti. Dobar je igrac ali nama nije vrijeme da se bacamo u jos veci minus.Edberg23 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 01:12Informacija je koliko toliko pouzdana, tako da vjerovatno to koči sve. I realno nije nam potreban, imamo Rijada koji ima par finih utakmica iza sebe. Normalno da bih volio vidjeti Kapića opet kod nas, fino je gledati nekog iz svog kraja u najdražem dresu, ali je situacija takva kakva jeste.![]()
Ma ja se sve nekako nadam ovom Ševelju, mozda Sablic njega vidi kao rjesenje na tom lijevom beku. Zato se mozda niko nije ni dovodio a mogao se sigurno neko naći…Historicar je napisao/la: ↑23 avg 2021, 00:51Valjda uleti i neki lijevi bek, a nadam se da ce se ubrzo raspetljati ova situacija sa Fanimom.ajdohordas je napisao/la: ↑23 avg 2021, 00:37Prema mojim informacijama, Kapic jos uvijek nije otpisan. Tu je u kombinacijama na 50-50, pregovara se i dogavara, čeka i razmjenjuju mišljenja… vidjet ćemo![]()
Kako ćemo mu dati platu od Tine kad nismo ni njega platili par mjeseci, znači igrača sa toliko visokom platom trenutno ne možemo imati, u odnosu na Evropu/region to je sića, ali je nama pojam. Ali zato sad zasad smanjiti maksimalno troškove pa ćemo poslije vidjeti šta ćemo. Mora se situacija stabilizirati, a ne ići sve dublje i dublje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2021, 01:16Kapicu dati platu od Tine i dodati sitno, cca 15 milja da nas izadje i svi sretni![]()
Kapic je CM, ono sto je vecinom Tino igrao. Nije da nam ne fali ta pozicija ali 25k je previse za Kapica. Za te pare mozes dovesti nekog stranca koji ce orati terenajdohordas je napisao/la: ↑23 avg 2021, 01:21Nemam info o finansijama, ali znam da je u kombinacijama ozbiljnim jos uvijek.
Realno to ne da je malo previse nego je puno previse, prva stvar. A druga stvar sve i da dodje sta bi on igrao kod nas… ? Za krila nije a grehota Bodula sa polušpica dirati, a da ga drzis na klupi za te pare, ni to ne ide. Nepotreban je on, ali eto Sablic zna najbolje.
Mislim da imamo pozicija koje su nam kritičnije od ove sto Kapić igra…
Ali mi ne igramo 433 formaciju pa da mozes imati tog centralnog veznogElCartel11 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 01:34Kapic je CM, ono sto je vecinom Tino igrao. Nije da nam ne fali ta pozicija ali 25k je previse za Kapica. Za te pare mozes dovesti nekog stranca koji ce orati terenajdohordas je napisao/la: ↑23 avg 2021, 01:21Nemam info o finansijama, ali znam da je u kombinacijama ozbiljnim jos uvijek.
Realno to ne da je malo previse nego je puno previse, prva stvar. A druga stvar sve i da dodje sta bi on igrao kod nas… ? Za krila nije a grehota Bodula sa polušpica dirati, a da ga drzis na klupi za te pare, ni to ne ide. Nepotreban je on, ali eto Sablic zna najbolje.
Mislim da imamo pozicija koje su nam kritičnije od ove sto Kapić igra…![]()
Ti kako si nam dovodio igrace i vidjelo se znanje, placao si odštetu za yebenog MilanovicaGalileoGalilei je napisao/la: ↑23 avg 2021, 01:45Možeš, al' u qurcu. Kvalitetnog igrača moraš kvalitetno platiti. Dolaskom kvaliteta, dolaze i rezultati. Svi hoće beton rezultate i nekakve pehare, a da igrači igraju za pet milja. Neće da može..
Pozicija CM ili tipični box to box igrač ti treba u svakoj formaciji. To je igrač koji dobro cita igru protivnika ali isto tako zna povuci loptu u napad, uputiti pas razigravati momcad itd.ajdohordas je napisao/la: ↑23 avg 2021, 01:40Ali mi ne igramo 433 formaciju pa da mozes imati tog centralnog veznogElCartel11 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 01:34Kapic je CM, ono sto je vecinom Tino igrao. Nije da nam ne fali ta pozicija ali 25k je previse za Kapica. Za te pare mozes dovesti nekog stranca koji ce orati terenajdohordas je napisao/la: ↑23 avg 2021, 01:21Nemam info o finansijama, ali znam da je u kombinacijama ozbiljnim jos uvijek.
Mislim da imamo pozicija koje su nam kritičnije od ove sto Kapić igra…![]()
Na 4-2-3-1 imas dva zadnja vezna Djokana i Palića i na poluspica ti ide Bodul.
Haman koliko se ja sjecam, Kapica smo u prvom mandatu probali na par utakmica ugurat na zadnjeg veznog ali nije to izgledalo dobro.
Ne znam ja ga prema svojoj filozofiju ne mogu zamisliti kod nas, da nadjemo mjesto i njemu i Bodulu… ali kao sto rekoh Sablic zna najbolje.
Po meni cener hiljada je najvise sto bi ja dao za Rileta, dobar je momak i sve ali brate za 25 hiljada Gejlora Kangu ured dovesti![]()
Bio je to trenutak slabosti, lapsus..ElCartel11 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 01:50Ti kako si nam dovodio igrace i vidjelo se znanje, placao si odštetu za yebenog MilanovicaGalileoGalilei je napisao/la: ↑23 avg 2021, 01:45Možeš, al' u qurcu. Kvalitetnog igrača moraš kvalitetno platiti. Dolaskom kvaliteta, dolaze i rezultati. Svi hoće beton rezultate i nekakve pehare, a da igrači igraju za pet milja. Neće da može..![]()
Tih para vrijedi jedino ako će nam i struju na Koševu plaćati od toga.
Ko pljuje? Jesi u vinklo ti? Dečko ima 7-8 utakmica i u tome sam primijetio da loše čita igru i ne istrčava pravovremeno na lopte u prostor. Šta je ovdje pljuvanje?
Vala i nije nam potreban nestoajdohordas je napisao/la: ↑23 avg 2021, 00:37Prema mojim informacijama, Kapic jos uvijek nije otpisan. Tu je u kombinacijama na 50-50, pregovara se i dogavara, čeka i razmjenjuju mišljenja… vidjet ćemo![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli i 44 gosta.