Premijer liga BiH - aktuelno

ElCartel11
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la ElCartel11 » 23 avg 2021, 00:58

Spustimo loptu oboji.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 23 avg 2021, 01:16

Ma pisite sta hocete... El prezidente 😁
slika
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

MostarskiSin
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiSin » 23 avg 2021, 01:25

Antipolitika3 je napisao/la:
23 avg 2021, 00:09
mostar_mo je napisao/la:
23 avg 2021, 00:03
22 avg 2021, 23:58
Nisam u toku zasto se komsije medjusobno svadjaju?
Nista specijalno, ima plaćenićkih curica i njihovih guzolizaca koji su nekad imali koristi od kluba pa im sad smeta što ne mogu primirisat istom i sto nikad vise nece moci pa im je preostalo da samo pod nickovima na forumu pišu protiv sadašnje uprave jer javno ne smiju jer bi kao curice naravno bili grupno karani !!!
A to su oni iz Pikina bijelog bara,da nije to onaj sto kapu uvijek neku gejevsku nosi?
Nije, pretpostavljam na koga mislis. Taj sa kapom je, vjerovao ili ne, jedan veliki gospodin kojeg zaboli neka stvar za Velezom, kriminalac koji gleda samo svoja posla.

Da mi rijesimo Leotar prije pauze, Sarajevo poslije njih pa cemo se onda momacki gonjati pod BB :)

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 23 avg 2021, 01:34

rishovski je napisao/la:
23 avg 2021, 01:16
Ma pisite sta hocete... El prezidente 😁
slika
Slika za murala!
Bog mu dao zdravlje.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

shotokan1
Kontakt:

Post Postao/la shotokan1 » 23 avg 2021, 02:26

Najbolje je biti navijač Sarajeva Boga mi
DAS IST WALTER

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 23 avg 2021, 02:27

zagor1987 je napisao/la:
23 avg 2021, 00:44
Kako su nam danas ovi tuzlanski bolidi? Kakve su ovo seljacke fore Zeljo gospoda za nas a do nedavno Pitari su za njih gospoda haha prelivode svoje vrste. Udaranje onog na klupi Slobode nogama,mahanje rukama i prijetnje cijele klupe,gadjanje svim i svacim,prijetnje njihovih igraca na svaki kontakt i oni se nesto i nekome zale? Mozete psovat Pidri ili djeci tipa Trako,Ramic,Dizdarevic,Djokanovic al psovanje majke,mrtvih,sestre kod Sabanovica il Bodula tesko da ce proci i onda kao zacudjeni njihovim ponasanjem. Zapamtite ublehe da Sarajevo i da kadete izvede uvijek je bilo i bice u borbi za vrh i bitan faktor u ovoj ligi tako je uvijek bilo i bit ce. Usput kad vec spominjete i psujete sarajevske majke i slicno pitajte mame i sestre kako im je kad dodju u Sarajevo sigurno se nisu vratile praznih usta,opet posaljite sestre na studije volimo da se igramo sa njima kao Rajvosa sa vama
Evo dobro. Kako si ti? Dok ti sestru zadovolji, nisam stigo prije da ti odgovorim. Kazem ba, nemojte vi o kulturi samo. Igracim vam se ko zadnji seljaci ponasaju, bez imalo kulture, a pravi primjer neandertalca iz seher sarajeva je nihad mujakic. Njegovim stopama krenuse halid, rijad konjska glava i ostala ekipa. Lijep pozdrav od tuzlaka, a prenijet ce ti i seka pozdrav.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 23 avg 2021, 02:34, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 23 avg 2021, 05:59

mostar_mo je napisao/la:
22 avg 2021, 23:31
avenija je napisao/la:
22 avg 2021, 23:28
OldFashioned je napisao/la:
22 avg 2021, 23:25
Kad sam i kad govorio da će hordama najviše zasmetati uspjesi Veleža.
Lako je biti prijateljski nastrojen dok je Velež bio kanta za napucavanje.
Hahahaha istina

Prvi put kad ih klepe na Koševu **** Ce im i pijacu i vinograde i vrapčiće i stari most. Zapamti dobro.
To je tako bilo i u par navrata kad smo bod uzimali ,,,sa istoka samo što nisu toljage letile na igrače .

Sjever i HZ su bile uglavnom ok .. , ali stari poznavaoci ex yu tifo scene znaju da mi sa Hordama uopste nismo bili prije rata dobri, naprotiv. Uz Torcidu su nam bili najveci protivnici !
Vi ste nekome bili protivnici :mrgreen: :urnebes: :mrgreen:
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Niste nas nivo,ni igracki ni navijacki. Ni prije rata ,ni poslije rata. :mrgreen:
Zato vas i ne dozivljavamo ozbiljno,nego kao malo dijete iz komsiluka. Ono neka ga,simpa je mali :mrgreen:

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 23 avg 2021, 07:11

mozak je napisao/la:
23 avg 2021, 00:26
HasicuVratiSe je napisao/la:
23 avg 2021, 00:12
Paranoja (grč. παράνοια - "ludilo" ili "bezumnost")[1] je neizlječiva duševna bolest sa sumanutim idejama proganjanja i idejama umišljene veličine.[2] Osoba koja pati od ove bolesti proživljava tjeskobu i strah uzrokovan iracionalnim idejama odnosno nesposobnošću razlikovanja mašte od stvarnosti. Obično se pod tim podrazumijevaju psihopatološki simptomi vezani uz vjerovanje neke osobe da su on ili bliske osobe meta zavjere, zbog čega se kao jedan od sinonima za paranoju koristi i izraz manija proganjanja. Paranoja se najčešće javlja kao simptom duševnih bolesti, od kojih je najkarakterističnija paranoidna shizofrenija

Bijeli bar, hejt pitara, nastavi niz ....
Konačno si dobio dijagnozu, čestitam.
Idi BA ganjaj uputnicu, ti si težak slučaj
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim

oldschool72
Kontakt:

Post Postao/la oldschool72 » 23 avg 2021, 07:28

Antikloc je napisao/la:
23 avg 2021, 05:59
mostar_mo je napisao/la:
avenija je napisao/la:
22 avg 2021, 23:28

Hahahaha istina

Prvi put kad ih klepe na Koševu **** Ce im i pijacu i vinograde i vrapčiće i stari most. Zapamti dobro.
To je tako bilo i u par navrata kad smo bod uzimali ,,,sa istoka samo što nisu toljage letile na igrače .

Sjever i HZ su bile uglavnom ok .. , ali stari poznavaoci ex yu tifo scene znaju da mi sa Hordama uopste nismo bili prije rata dobri, naprotiv. Uz Torcidu su nam bili najveci protivnici !
Niste nas nivo,ni igracki ni navijacki. Ni prije rata ,ni poslije rata. :mrgreen:
Zato vas i ne dozivljavamo ozbiljno,nego kao malo dijete iz komsiluka. Ono neka ga,simpa je mali :mrgreen:
e moje dijete, šta reče i osta živ, prije rata je uvijek s hordama bilo koškanja i u Mostaru(na željezničkoj stanici, pa u omladinskoj itd.) a i u Sarajevu, najveći protivnik ili rival niste bili nikad jer ste poslije velike ex yu četvorke ipak bili neki manji nazovimo regionalni klub koji je imao solidnu posjetu navijača u Mostaru. Definitivno se niko nije ložIo u Mostaru na vas kao na Hajduk ili Dinamo. I to možda tek od sredine 80tih, pričam iz prve ruke jer sam još kao dijete svaku utakmicu pod BB gledao ste počeli biti dolaskom HZ nesto glasnijj u Mostaru.
O vašim uspjesima u ex yu ligi (olimpijska donacija titule. itd) ne bih jer je to davno svršeno vrijeme isto kao Veležove pobjede u kupu.
Živ ti meni bio, pa uskoro dolazite na megdan da vidimo gdje ko stoji takmičarski i neka bude fer i pobijedi bolji.
Velež do groba

SjevernaKoreja
Kontakt:

Post Postao/la SjevernaKoreja » 23 avg 2021, 08:16

Uspjeh Veleza je biti idol nacije 20 dana :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Reko bi covjek kad ovo procita da su sve osvojili sto se moglo osvojiti, usli u grupe, igraju protiv Totenhema i ekipe :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol:

SjevernaKoreja
Kontakt:

Post Postao/la SjevernaKoreja » 23 avg 2021, 08:18

Mostarwolf1981 je napisao/la:
22 avg 2021, 23:34
Kako je divno vidjeti da citav Mostar slavi pobjedu jedinog mostarskog kluba :ljepota:
Zrinjski je igrao nerjeseno, na kakvim si ti tabletama?

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 23 avg 2021, 08:19

NajvecaRadosti je napisao/la:
22 avg 2021, 23:18
22 avg 2021, 23:14
Ovih par kola pokazalo sljedece titula ce se traziti izmedju Zrinjskog,Tuzle,Sarajeva i Veleza ostalo je sve u rangu Zanzibara.
Sloboda je za par kola mrtva standarno za njih,Borac nesto se cudno dogadja sa njima,Zeljo kriminalno los kao i Siroki ,Leotar i Radnik vjerovatno ispadaju dok Posusje i danasnji protivnik Borca barem nekakvu igru imaju pa ce osigurati opstanak.
Apsolutno se slazem

Nas ne bi jos uvrstio u borbu za titulu jer tek dizemo formu,ali idemo dobrim putem.Ako nastavimo pobjedjivati onda naravno i mi se ukljucujemo za borbu

Trenutno

Titula(borba):Zrinjski,Tuzla,Velez
Evropa(borba):Sarajevo,Borac,Siroki
Borba za opstanak:Posusje,Rudar,Radnik,Leotar

Zeljo i Sloboda sredina tabele
Po čemu su majke ti trenutno Borac i Široki u istom šeširu sa nama?
Koševo Zapad

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 23 avg 2021, 08:30

Shategabri je napisao/la:
23 avg 2021, 08:19
22 avg 2021, 23:14
Ovih par kola pokazalo sljedece titula ce se traziti izmedju Zrinjskog,Tuzle,Sarajeva i Veleza ostalo je sve u rangu Zanzibara.
Sloboda je za par kola mrtva standarno za njih,Borac nesto se cudno dogadja sa njima,Zeljo kriminalno los kao i Siroki ,Leotar i Radnik vjerovatno ispadaju dok Posusje i danasnji protivnik Borca barem nekakvu igru imaju pa ce osigurati opstanak.
Apsolutno se slazem

Nas ne bi jos uvrstio u borbu za titulu jer tek dizemo formu,ali idemo dobrim putem.Ako nastavimo pobjedjivati onda naravno i mi se ukljucujemo za borbu

Trenutno

Mi smo ispred njih
Zato sam stavio prvo nas pa njih

Sezona je duga,ne znaci ako su sad van forme da nece uci u toku sezone u formu.Siroki npr.neka uzme zalet zareda 4-5 pobjeda nekako i eto ga opet gore u samom vrhu
To se govorilo i prosle sezone za Borca pa su u drugoj polusezoni za 2 mjeseca sa 6.na 1.mjesto
Do duse svi znamo kako i na koji nacin
Bilo je jos koliko hoces slucajeva gdje ekipe udju u nevjerovatnu formu,sjecam se sezone 2018/2019.Zvijezda 09 je bila zadnja na tabeli.Zaredali su 6 pobjeda bez primljsnog kola i na kraju sezone se ispostavilo da ih je taj nalet ostavio u ligi

Napisao sam sve fino
Ako nastavimo pobjedjivati onda i mi se ukljucujemo u borbu za titulu,ali trenutno ove 3 ekipe odskacu od ostali
Pobjede protiv Rudara i Radnika ne mogu biti mjerilo
Mozda ne trebamo biti u istom sesiru sa Sirokim i Borcem ali isto nismo sigurno u istom sesiru i rangu kao Zrinjski i Tuzla C.

Ide ovo sve dobro samo lagano bez puno dizanja :thumbup:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 23 avg 2021, 08:36

23 avg 2021, 08:30
Shategabri je napisao/la:
23 avg 2021, 08:19

Apsolutno se slazem

Trenutno

Mi smo ispred njih
Zato sam stavio prvo nas pa njih

Sezona je duga,ne znaci ako su sad van forme da nece uci u toku sezone u formu.Siroki npr.neka uzme zalet zareda 4-5 pobjeda nekako i eto ga opet gore u samom vrhu
To se govorilo i prosle sezone za Borca pa su u drugoj polusezoni za 2 mjeseca sa 6.na 1.mjesto
Do duse svi znamo kako i na koji nacin

Napisao sam sve fino
Ako nastavimo pobjedjivati onda i mi se ukljucujemo u borbu za titulu,ali trenutno ove 3 ekipe odskacu od ostali
Pobjede protiv Rudara i Radnika ne mogu biti mjerilo

Ide ovo sve dobro samo lagano bez puno dizanja :thumbup:
Tačno, sezona je duga, ali ti napisa trenutno...a trenutno Borac izgleda ko razbijena četa, a ŠB mi se čini nikad tanji. Teško će oni zaredati 4-5 pobjeda. Svake godine su sve tanji.

Nisam ja ništa rekao, Borac svakako ima ekipu koja će biti bar u borbi za Evropu. Međutim trenutno ne izgledaju tako.

Nas vuče par ovih igrača naprijed. Dok nije bilo njih isto nismo nikom mogli gola dati. Generalno je ovo bolje nego što mi stojimo trenutno.
Koševo Zapad

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 23 avg 2021, 09:14

Ma Borca če sudije opet pogurati u euro zonu, mada nisam soguran ni koliko če im one biti od pomoći

SjevernaKoreja
Kontakt:

Post Postao/la SjevernaKoreja » 23 avg 2021, 09:32

Da li ce uopste biti kaznjen Bojac za divljanje fasistickih navijaca?

Vec drugo kolo zaredom divljaju, a savez suti. Koliko vremena treba proci da se reaguje?

Najgore su ove balije u savezu koje qursc pushe vici i kompaniji... Mater vam izdajnicku, yebo li vam filret abdic po porodice.

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 23 avg 2021, 09:35

SjevernaKoreja je napisao/la:
23 avg 2021, 09:32
Da li ce uopste biti kaznjen Bojac za divljanje fasistickih navijaca?

Vec drugo kolo zaredom divljaju, a savez suti. Koliko vremena treba proci da se reaguje?

Najgore su ove balije u savezu koje qursc pushe vici i kompaniji... Mater vam izdajnicku, yebo li vam filret abdic po porodice.
Poslije trećeg puta će dobiti simboličnu kaznu.

Red je :kafa:
Koševo Zapad

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 23 avg 2021, 09:45

oldschool72 je napisao/la:
23 avg 2021, 07:28
Antikloc je napisao/la:
23 avg 2021, 05:59
mostar_mo je napisao/la:

e moje dijete, šta reče i osta živ, prije rata je uvijek s hordama bilo koškanja i u Mostaru(na željezničkoj stanici, pa u omladinskoj itd.) a i u Sarajevu, najveći protivnik ili rival niste bili nikad jer ste poslije velike ex yu četvorke ipak bili neki manji nazovimo regionalni klub koji je imao solidnu posjetu navijača u Mostaru. Definitivno se niko nije ložIo u Mostaru na vas kao na Hajduk ili Dinamo. I to možda tek od sredine 80tih, pričam iz prve ruke jer sam još kao dijete svaku utakmicu pod BB gledao ste počeli biti dolaskom HZ nesto glasnijj u Mostaru.
O vašim uspjesima u ex yu ligi (olimpijska donacija titule. itd) ne bih jer je to davno svršeno vrijeme isto kao Veležove pobjede u kupu.
Živ ti meni bio, pa uskoro dolazite na megdan da vidimo gdje ko stoji takmičarski i neka bude fer i pobijedi bolji.
Ja sam HZ87 ,isao sam na tekme prije rata u Mostar,dodje nas po tri hiljade u Mostar,okupiramo grad brze od JNA ili HVO-a :mrgreen: Morala vas policija stititi po Mostaru,vatrenim oruzjem i dugim cijevima,igrace vam tukli po stadionu :urnebes: Tajpi Petranovica ! :mrgreen:
Tako da navijacki nam niste bili protivnici,nama su protivnici Delije i Grobari bili,pa da smo i to iznabadali cesto a torcida i BBB samo kod njih,u Sarajevo nikad nisu smjeli.
Sto se tice igracki,90 % utakmica Sarajeva i Veleza prije rata su bile dogovorene. Pa nisu budale,da to pustaju igracima na livadi da rjesavaju,nego se sjedne i dogovori. Ili se koriguje tokom susreta. Kao 91/92 ,vama je trebalo za opstanak a mi smo Evropu ganjali ali ono neobavezno. I vodi Sarajevo u Mostaru na poluvremenu 2-0 . U svlacionicu ulazi Jole i kaze : Pa koji vam je qurac,sta ce vam ovo ! Naravno ,zavrsilo je 2-2 :mrgreen:
A inace zlatna era Sarajeva je trajala od 1977 do 1985, Titula,finale kupa,vicesampionska i jos jednom Evropa. Pa mala kriza i opet smo od 90-e bili top !!
Vi ste simpaticni mali brat ali fino se ponasajte ili ce biti po guzi !! :mrgreen:

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 23 avg 2021, 09:47

SjevernaKoreja je napisao/la:
23 avg 2021, 08:16
Uspjeh Veleza je biti idol nacije 20 dana :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Reko bi covjek kad ovo procita da su sve osvojili sto se moglo osvojiti, usli u grupe, igraju protiv Totenhema i ekipe :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol:

Dokazano ste jadni.
Gdje odoše te silne pare Tana ? :urnebes:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 23 avg 2021, 09:49

Igrace nam tukli po stadionu :mrgreen: majko moja
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, johntravolta123 i 31 gost.