FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Gledam neke highlightse Sanea šta je radio u Engleskoj, pa ja ne mogu vjerovati iz ove perspektive da je lik sposoban bio ikad igrat onakav fudbal.
Gledo prvo, pa onda nekad kasnije vratio golove i neke akcije iz drugog poluvremena. Sve što je većina napisala slažem se. Ja stvarno ne volim Sanea, ali u jednom ga moram braniti, na lijevom krilu gnabry ima fonzija, ovaj na desnom nema nikog, pokušavaju pomoć i Miler i Goretska ali prosto nijedan nema mogućnost da uradi i oslobodi prostor kao A.Davies po lijevoj strani. Zbog toga Gnabry izgleda da je bolji, jači uvijek ima više prostora itd. Jos od kako je doso Sane muku muče s tim i zbog toga se tražio neki desni bek koji umije napraviti prostor u napadu jer to ne moze ni Pavard, ni Stanisic ni Sarr itd itd...
Meni je Musiala pravi wonderkind.
Zabrinjava sredina, Kimich tanko, Leon također.
Ovo s tri nazad bezveze, sve nekako ko neki eksperiment. Sve u svemu glup je i termin bio nedelja, nista spektakularno osim Modeste-a kakva igračina. To je to, tri boda idemo dalje
Meni je Musiala pravi wonderkind.
Zabrinjava sredina, Kimich tanko, Leon također.
Ovo s tri nazad bezveze, sve nekako ko neki eksperiment. Sve u svemu glup je i termin bio nedelja, nista spektakularno osim Modeste-a kakva igračina. To je to, tri boda idemo dalje
Htjeli bi 20 milja a znaju igrati jednu formaciju 

Kraft in Jesus istrca u prazno pritisak da pravi i naravno napravi razliku centarsut preko njegove strane i go. Hvala Bogu ga vise u Bayernu ne gledamo.
Nur der FCB
Musialina magija, sjajni driblinzi, ali i ta energija i borba. Topčina Gnabryja i moguće da se sada vratio taj stari sjajni Gnabry te pojedini izleti Sulje, prema naprijed i njegovi driblinzi su ti divni momenti utakmice.
Ostalo: Počelo se eksperimentisanjem Juliana, pa je sreća napravio korekcije na početku drugog poluvremena. Mnogo nereda, malo strukture, pa čak ni kvalitetnog posjeda ni kod vodstva nismo imali, onog posjeda u smislu da fino zadržiš loptu u svojim redovima i dođeš do nekog mira i utakmicu mirno privedeš kraju.
Odbrana na momente odlična, ali onda totalno smušena i neorganizovana kod primljenih golova. Daleko lošija postavljanja u odbrani u odnosu na primjer na susret s Dortmundom.
Ostalo: Počelo se eksperimentisanjem Juliana, pa je sreća napravio korekcije na početku drugog poluvremena. Mnogo nereda, malo strukture, pa čak ni kvalitetnog posjeda ni kod vodstva nismo imali, onog posjeda u smislu da fino zadržiš loptu u svojim redovima i dođeš do nekog mira i utakmicu mirno privedeš kraju.
Odbrana na momente odlična, ali onda totalno smušena i neorganizovana kod primljenih golova. Daleko lošija postavljanja u odbrani u odnosu na primjer na susret s Dortmundom.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kakva ass Alabe - ali za protivnika 
Nisam danas gledao utakmicu, vidim na guzove jedva. Isto vidim da se opet izmislja topla voda sa formacijom a nece da ih naspanuje da grizu svaku utakmicu.

Nisam danas gledao utakmicu, vidim na guzove jedva. Isto vidim da se opet izmislja topla voda sa formacijom a nece da ih naspanuje da grizu svaku utakmicu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ovo je pokazatelj kako uprava baca suplje price u medijima..jucer ljudi pitaju Hasana dokle se doslo pregovorima sa Kimmichom i Goretzkom, on rece da su u dobrim pregovorima..a evo maloprije izbacise video na kojem Kimmich produzuje ugovor..a snimak je star desetak dana..
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ima li tih pojačanja
- Bayern@heart
- Kontakt:
Šta je ovo bune se igrači i šefovi(Rumeni, Henes, Hajner, Brazoo) što se zviždalo jučer na Areni Saneu čuj nije kao to uredu
Šta je trebalo pljeskat mu? Sjećamo se 2012 i Robbena kojeg smo svi prokljinali i zviždali, ali godinu poslije taj isti ulazi u legendu i narednim sezonama postaje najdraži svih navjača. Tako da Sane prestai Biti Pi-Čka i kreni igarti jeb-eni fussball i grizi terene za sve nas baš kao i Robben nekada

Šta je trebalo pljeskat mu? Sjećamo se 2012 i Robbena kojeg smo svi prokljinali i zviždali, ali godinu poslije taj isti ulazi u legendu i narednim sezonama postaje najdraži svih navjača. Tako da Sane prestai Biti Pi-Čka i kreni igarti jeb-eni fussball i grizi terene za sve nas baš kao i Robben nekada
-
- Kontakt:
Što se mene tiče može, ne znam za ostale.
Što se tiče Sanea, ne može u istu rečenicu sa Robbenom. Zamisli nekada si mogao dovesti igračine tipa Robben za 25 miliona eura. A danas princeza Sane košta 50 miliona eura plus plata preko 20 godišnje. A šta pokazuje

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Robben je od prve utakmice dominirao na terenu, baš kao i Ribery. Klasa je bila očigledna, a razlika u kvalitetni između dvojca i ostalih drastična. Sane izgubljen u vremenu i prostoru.
hahahahah porediti Robbena i Sanea, to je isto kao kad bi poredio Djokovica ili Nadala sa Cicipasem il Medvedevim... Robben je jedan od najbolji krilnih napadaca 21.stoljeca, apsolutna svjetska klasa, da nije bio stalno ozlijedjen, najmanje jednu zlatnu loptu je trebao osvojitit...
dok je sane vjeciti talenat, sad ce uskoro 26. godina napuniti a osim par dobrih utakmica u engleskoj, apsolutno nista nije pokazao, cakstovise fudbal koji igra otkako je dosao u bayern je na nivou jednog prosjecnog nogometasa... ako ovako nastavi igrati, biti ce jedan od najvecih transfer promasaja u historiji kluba, mene da se pita, sad bi ga odmah prodao ili zamjenio, radije bih uzeo wernera u zamjenu, werner barem se trudi i trci, preore teren, dok kod sanea covjek ima utisak da igra preko neke stvari, kao da ga tjera neko da izidje na teren, govor tijela mu je kriminalan i nije "bayern like"...
ne znam za vas, Ali ja od sanea ne ocekujem nista, po meni on nikad nece dositici onaj nivo koji bi mnogi zeljeli
dok je sane vjeciti talenat, sad ce uskoro 26. godina napuniti a osim par dobrih utakmica u engleskoj, apsolutno nista nije pokazao, cakstovise fudbal koji igra otkako je dosao u bayern je na nivou jednog prosjecnog nogometasa... ako ovako nastavi igrati, biti ce jedan od najvecih transfer promasaja u historiji kluba, mene da se pita, sad bi ga odmah prodao ili zamjenio, radije bih uzeo wernera u zamjenu, werner barem se trudi i trci, preore teren, dok kod sanea covjek ima utisak da igra preko neke stvari, kao da ga tjera neko da izidje na teren, govor tijela mu je kriminalan i nije "bayern like"...
ne znam za vas, Ali ja od sanea ne ocekujem nista, po meni on nikad nece dositici onaj nivo koji bi mnogi zeljeli
Novi moto kluba. Sta se puta rekla ova fraza u zadnjih godinu dana.We will continue to monitor everything
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Salihamidzic zvani papagaj.
I am not yet born; O hear me.
- Centre forward
- Kontakt:
Spominje se Ndombele. Ima li išta od toga ?
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Niko vise ne spominje Camavingu izgleda da ode u PSG.
Sane ima veliki potencijal, to nije poznato tek od Cityja, nego još dok je i za Schalke igrao. Tada su mnogi govorili da smo ga propustili uzeti. Ali on trenutno nije ni blizu svoje neke normalne forme, niti sekunde blizu da neki dio svog potencijala pokaže i iskoristi. Dok je kada je tek stigao kod nas, znao zabiti neki gol, napraviti neki potez, sada je tako izgubio samopouzdanje da jednog igrača ne može predriblati, niti može odigrati jedan lagani pas. Ali svakako da Nagelsman ga nekako mora pokušati dići. Ali da se zviždi igraču iz vlastitih redova, to ne ide nikako. Pogotovo ne u ovoj situaciji, to neće ništa pomoći, niti je to slika koju trebaju naši navijači da šalju.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.