Bili gdje da ga stavis niti smrdi niti mirise.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ima li sta od onoga sto se pisalo da ce nasi uloziti zalbu da se smanji Dupovcu 1 utakmica suspenzije??
Kakve su sanse da Fanimo zaigra u petak?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nikakve, ističe mu dozvola za 2 danaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 avg 2021, 14:35Ima li sta od onoga sto se pisalo da ce nasi uloziti zalbu da se smanji Dupovcu 1 utakmica suspenzije??
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
na oba pitanja negativan odgovorNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 avg 2021, 14:35Ima li sta od onoga sto se pisalo da ce nasi uloziti zalbu da se smanji Dupovcu 1 utakmica suspenzije??

Oremus je onako igrac ,no uporedimo ga sa Sabanom !Samozdravlje je napisao/la: ↑23 avg 2021, 13:43Jadnimi je napisao/la: ↑23 avg 2021, 13:28Resavska škola.
Neko iskritikuje određenog igrača, pa se nekoliko prisloni na to, i za par dana od igrača naprave invalida.
Najbolji pokazatelj je Oremuš, Samozdravlje mu se natovorio na kosti, iz njemu znanih razloga, prislonilo se par dežurnih obožavalaca poluprazne čaše, te je kroz izvjesno vrijeme dobar igrač postao uhljeb, invalid, neprijatelj kluba, uništavać mladih talenata i neznam šta još. Niđe veze.
Uopstena prica. Sta mi imamo od sjajne karijere od prije 5-6 god.? Da ocekivalo se da bude Bodul,ali nije i onda jos 2 god. ugovora. Nije problem sto se doveo Oremus,nego sto produzi jos 2 god. To bi bilo slicno TSS produziti na osnovu igara u Hajduku i repci jos 2 god.Sta smo dobili od Lazica(izdaju) ? Nikad ovi mladi igraci(racunam i Palica,Kobiljara) ne bi dobili sansu da nije duga PU i Sablica.
Bogom se kunem nemam motiv,djecu,unuke da ovako pisem 2 god.(znaju mnogi na pdf), Necu vise replicirati,ali dozvolite da napisem sta mislim.
Saban je brzi,jaci,zdraviji,domaci,jeftiniji,ljepsi. Uz to ima jos i je.acki centarsut ,kakvog Oremus u Sarajevu nije centrirao nikad a mozda ni u zivotu. Stranci moraju biti kvalitet moraju odskakati a Oremus ne odskace,klasican polovnjak. Star,truhal i beskoristan . Saban je majstor igrice za njega !!
Otjerati oremusa ublehu, a za sabana se raspituje Sevilla!Antikloc je napisao/la: ↑23 avg 2021, 14:36Oremus je onako igrac ,no uporedimo ga sa Sabanom !Samozdravlje je napisao/la: ↑23 avg 2021, 13:43Jadnimi je napisao/la: ↑23 avg 2021, 13:28
Resavska škola.
Neko iskritikuje određenog igrača, pa se nekoliko prisloni na to, i za par dana od igrača naprave invalida.
Najbolji pokazatelj je Oremuš, Samozdravlje mu se natovorio na kosti, iz njemu znanih razloga, prislonilo se par dežurnih obožavalaca poluprazne čaše, te je kroz izvjesno vrijeme dobar igrač postao uhljeb, invalid, neprijatelj kluba, uništavać mladih talenata i neznam šta još. Niđe veze.
Uopstena prica. Sta mi imamo od sjajne karijere od prije 5-6 god.? Da ocekivalo se da bude Bodul,ali nije i onda jos 2 god. ugovora. Nije problem sto se doveo Oremus,nego sto produzi jos 2 god. To bi bilo slicno TSS produziti na osnovu igara u Hajduku i repci jos 2 god.Sta smo dobili od Lazica(izdaju) ? Nikad ovi mladi igraci(racunam i Palica,Kobiljara) ne bi dobili sansu da nije duga PU i Sablica.
Bogom se kunem nemam motiv,djecu,unuke da ovako pisem 2 god.(znaju mnogi na pdf), Necu vise replicirati,ali dozvolite da napisem sta mislim.
Saban je brzi,jaci,zdraviji,domaci,jeftiniji,ljepsi. Uz to ima jos i je.acki centarsut ,kakvog Oremus u Sarajevu nije centrirao nikad a mozda ni u zivotu. Stranci moraju biti kvalitet moraju odskakati a Oremus ne odskace,klasican polovnjak. Star,truhal i beskoristan . Saban je majstor igrice za njega !!
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Da,evo sad sam se sjetio toga....MortemHz je napisao/la: ↑23 avg 2021, 14:35Nikakve, ističe mu dozvola za 2 danaNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 avg 2021, 14:35Ima li sta od onoga sto se pisalo da ce nasi uloziti zalbu da se smanji Dupovcu 1 utakmica suspenzije??

Ocekivano....keli je napisao/la: ↑23 avg 2021, 14:36na oba pitanja negativan odgovorNajvecaRadosti je napisao/la: ↑23 avg 2021, 14:35Ima li sta od onoga sto se pisalo da ce nasi uloziti zalbu da se smanji Dupovcu 1 utakmica suspenzije??
Kakve su sanse da Fanimo zaigra u petak?![]()
Valja kafe ispijati
Ko da nasi imaju vremena da se peglaju nakve zalbe da pisu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
tako je brate, bolji od dani alvesa, ljepsi od kakeAntikloc je napisao/la: ↑23 avg 2021, 14:36Oremus je onako igrac ,no uporedimo ga sa Sabanom !Samozdravlje je napisao/la: ↑23 avg 2021, 13:43Jadnimi je napisao/la: ↑23 avg 2021, 13:28
Resavska škola.

-
- Kontakt:
Oremus je po meni brzi od Sabanovica
Ali Sabanovic je dosta jaci i ima strasan centarsut
Sto i statistika govori
Sabanovic za 5-6 kola uradio sta Oremus nije mogao citavu proslu sezonu
Sto se tice borbenosti tu su negdje,mozda Sabanovic malo vise
Jeftiniji je dosta,domaci igrac,iz akademije
Oremus meni uvijek onako
Ne znam neku utakmicu da je bas puno grijesio ali aposlutno nista ne doprinosi igri
Tako da,i kada se registruju stranci ja bi ostavio Sabanovica kao prvu opciju na desnom beku
Ali Sabanovic je dosta jaci i ima strasan centarsut
Sto i statistika govori
Sabanovic za 5-6 kola uradio sta Oremus nije mogao citavu proslu sezonu
Sto se tice borbenosti tu su negdje,mozda Sabanovic malo vise
Jeftiniji je dosta,domaci igrac,iz akademije
Oremus meni uvijek onako
Ne znam neku utakmicu da je bas puno grijesio ali aposlutno nista ne doprinosi igri
Tako da,i kada se registruju stranci ja bi ostavio Sabanovica kao prvu opciju na desnom beku
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da li ste znali?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Evo Kapić se šišao u Sarajevu, stavio na story 

Dječak koji raste zavolio te tad...
1946!!!
1946!!!
- PeakyBlinders
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa fali nam neko da vodi Akademiju, ako nema vec Italijana, brate moj dobriGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2021, 13:50A sta trenutno fali? Izuzmi losu U19 generaciju, koja je plod (ne)rada od ranije, jos od prije dolaska Cioffija.

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jel mi se samo cini, ili se malo popravio marketing ?
Kad bi jos BordoTV vratili, bilo bi top.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- PeakyBlinders
- Kontakt:
A vidi ovom desnom frizure, ko kod njega ide na šišanje kad ga vidi sa ovakvom frizurom. Isti lama.
ORIGINAL 1987
Pa mi i nemamo marketing.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑23 avg 2021, 15:22Jel mi se samo cini, ili se malo popravio marketing ?
Nedavno sam bas ovdje na forumu postavio slicno pitanje, rekose mi, konkurs jos nije zavrsio - ili je tek zavrsio.
Ko je primljen na tom konkursu? Ko nam radi markating? (barem teoretski)
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, AuroraBorealis, bhfanatic14, Bordo10, bordobijeli, bosnas_, broj6, budzak, James1987, JimmyPage, kanarinac, Lecler, Napapijri, NazorUso, plisek, riki46, ronaldo99, Samozdravlje, Shategabri, supervizor, TETRAPAK, XCustom i 229 gostiju.